Павел Глоба юли

Известният астролог Павел Глоба продължава да изкарва прогнозите си за предстоящата 2022 година. След като вече разкри за кои зодии ще има истински водопад от пари през следващите 365 дни, сега новите му предсказания по звездите са факт, пише БЛИЦ.

Глоба разкрива кои 4 зодии ще се превърнат в каръците на зодиака през идните 12 месеца. Според него звездите им вещаят много трудности, перипети и десетки изпитания, които ще преминат не особено леко.

Звездите препоръчват на представителите на тези знаци да не се отпускат и да са готови във всеки един момент да се борят срещу атаките на съдбата.

Рак
Още от началото на годината трябва да се стремите да останете спокойни и да не хуквате да гоните амбициозните си планове. Взимайте само много добре обмислени решения, особено ако се касае за кариера или бизнес.
Има шанс за раздор в семейството заради натоварения ви график. Не допускайте конфликите да ескалират. До края на годината финансовото ви състояние ще се подобри.

Лъв
Ще може да изпълните всичките си начинания, но само при едно условие – ако си поставите ясен план, който изпълнявате систематично. Освен това Лъвовете, които не могат да сдържат арогантността си, рискуват да станат основа на сериозни скандали в семейството.
В края на лятото е добре да обърнете повече внимание на финансите си – изплатете дълговете си и планирайте бюджета си внимателно. Според Глоба въпреки трудностите ви предстои благоприятна година за създаване на потомство.

Стрелец
Успехът ви ще зависи от малките неща, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. Обърнете внимание на семейните отношения и професионалното си развитие. През лятото Стрелците ще трябва да се откажат от екстремните преживявания, защото може да се окажат опасни за здравето ви и да се нараните.
Очакват ви големи разходи през втората половина на лятото, а това ще предизвика скандали в семейството. Добре е в началото на годината да се опитате да си подложите максимално добре финансово.

Козирози
Ще трябва да бъдете постоянно нащрек. Напълно възможно е през 2022 година да загубите работата си или известна част от приходите си. Предварително спестените от вас пари ще ви дойдат на помощ.
Още в началото на пролетта упоритите Козирози ще имат шанс да отворят собствен печеливш бизнес. Основното нещо е да не пропуснете тази възможност.

Виж още:Зодиите, с които винаги ще се чувствате в безопасностНа всички ни е ясно, че има хора, в чиято компания се чувстваме в безопасност, комфортно ни е и сме …Sep 4 2021skafeto.com

3-те зодии, които ще получат нож в гърба през юлиНикога не е приятно да получим нож в гърба. Проблемът с предателството е, че винаги идва от близки х…Jul 6 2021skafeto.com

С кои две зодии трябва много да внимаваме преди да се обвържемОпределено не всяка връзка достига до момента, в който ще зазвучи Менделсон и не всяка връзка е перф…Jun 18 2021skafeto.com

4 са зодиите с най-големи претенцииВсеки от нас има определени разбирания и стандарт на живот, според които определя начина си на живот…Jun 15 2021skafeto.com


loading...