Годишен Хороскоп за 2022:
ОВЕН
За родените под знака на Овен, 2022 година е време за растеж и за усъвършенстване, като личности, професионалисти, за трупане на нови знания и умения. 2022 година може да бъде много успешна за вас във финансов план, особено ако продължите да се развивате на база мъдри и разумни действия направени през 2021.

Това ще бъде благоприятна година за тези от вас, които се занимават с някакъв вид земеделска, стопанска дейност, които имат собствена ферма или някакъв вид производство свързано със земята. Като цяло много от добрите ви дела ще имат благоприятно развитие и завършек. През годината ще се появят много добри идеи, но от вас ще се изиска да ги обмислите и планирате за реализация спокойно, с размисъл. Да не прибързвате в нищо, да не действате емоционално.

Това е година, в която ще действате по вече изградени професионални, бизнес или публични отношения. През годината ще обмсиляте някои свои идеи, които сте имали в миналото и вероятността те да се реализират през тази година. Най-вероятно не сте имали възможност за тях преди поради липса на достатъчно финансови средства. Тов аможе да бъде проблем и през тази година, но може да имате по-ясна представа откъде да намерите необходимите средства.

През годината добри възможности ще възникнат пред младежите и младите мъже родени под този зодиакален знак. Проблема е, че те ще изискат бързи решения и действия за да се постигне максимален успех. Но тези неща ще зависят и от фактора натрупани вече умения, знания, способности. Годината ще се запомни с важно събитие свързано с бебе, дете или млад мъж, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, някой който се намира в същото населено място като вас. През годината ще възникне стресова ситуация свързана с финансов документ или договор. Неочаквано ще бъде възникването на самата ситуация или нейното бъдещо развитие. Съвета ми е да избегнете паниката и да се фокусирате върху търсене на разумно решение и действие от ваша страна.

За съжаление през 2022 някои от вас ще изразходват парични средства за лечение, терапия, сложно зъболечение или възстановяване след травма (инцидент).
Девойките и младите жени често ще изпадат в ситуация на объркване какво решение да вземат, по какъв път да тръгнат и с кого. Тези неясни моменти в живота ви през 2022 могат да са причина да допуснете някои неприятни грешки. Хубавото е, че интуитивно или с помощта на близки хора бързо ще осъзнаете този факт и ще успеете да промените нещата в своя полза и за собственото ви добруване. В този смисъл проявите на инат от ваша страна са нежелателни.

Жените над 35 годишна възраст ще трябва да бъдат стълбовете в семейството и в живота на близките си роднини: родители, братя или сестри. Много семейни и имотни дела и ангажименти ще зависят от собствените ви действия. Някои от вас ще се зарадват на нов дом или друга скъпоструваща собственост, вещ. През годината добро развитие ще имат идеи и действия свързани със семеен бизнес, с работа, в която са включени и други членове на вашето семейство. В една такава дейност не печалбата ще бъде важен фактор, а възможността семейството да бъде заедно, да работите върху вашето сплотяване. Ако някой от семейството ви има идея за подобна дейност, не бързайте да я отхвърляте, а дайте възможност за разговори и обмисляне на една такава нова възможност.

Любовният живот на родените под знака на Овен ще е бурен, с неясни объркващи понякога емоции, желания и капризи. Ще се връщате към стари връзки, ще сте склонни с лекота на обръщате гръб на отношенията, които имате в момента. Всичко това ще показва една нестабилност в чувствата ви, неяснота какво искате и с кого искате да бъдете.

Много сложни ще бъдат любовни отношения с партньори родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, тъй като огнените ви характери, импулсивността и необмислеността в действия и думи ще провокира множество конфликти и вероятности за раздели, за нетърпимост към отношението и маниерите на другия партньор.
Мъжете над 35 годишна възраст ще могат да запомнят 2022 с едно интересно пътуване. То може да бъде както в страната, където живеете, така и в чужбина. Важното е, че то носи промяна в живота ви или в начина ви на живот. Ще бъде събитие, което ще остави трайна диря след себе си.

Бурните преживявания през годината, независимо с какво са свързани ще ви помогнат да се освободите от ангажименти и хора, с които ви е трудно да работите, да общувате, да съжителствате или да ги приемате като нещо важно и необходимо в живота ви. Ще сте много по-радикални в действията си и това ще бъде много важно за да може през 2023 да дръпнете силно напред в развитието си.
Тези от вас, които имат собствено дете или внуче, ще трябва да се примирят с трудната комуникация с тях. Причината няма да бъде само в различията между поколенията, но и в големите различия които има между вашия или техния характер.
Тези от вас, които имат дете или внуче родено под знака на Телец, Козирог или Дева ще са най-разочаровани еот невъзможността да реализират свои идеи, желания или очаквания свързани с тях.

2022 ще се запомни с разширяване на кръга от приятели, познати и съмишленници. Ще давате преднина в комуникацията си с тези от тях, които ви помагат да израствате в духовен, в личен план като по-добри, знаещи и можещи личности.
Много от важните ви решения през годината ще се влияят от разговорите ви с приятели, от тяхното въздействие върху вас, и се надявам то да бъде достатъчно добро за бъдещето ви. Новите познанства определено ще променят по някакъв начин живота ви, като стил, хранене, приоритети, знания и др. През годината няма да липсват битови, имуществени или жилищни проблеми, които да ви създават временни неудобства. Но вие ще намирате практичен начин за бързото им разрешаване или подмяна (когато това е възможно или необходимо).

ТЕЛЕЦ

Здравейте Телци, За вас 2022 ще бъде важна за вашето социално и обществено развитие. Това е година, в която ще създадете много нови полезни и подпомагащи ви познанства с най-различни групи от хора. Годината ще благоприятства публични и обществени изяви, както и участието ви в различни политически мероприятия. Професионалните ви или бизнес планове ще се радват на добро развитие и прогрес.
Любовта както винаги ще бъде важна част от вашия живот и ще влияе за хубаво или за лошо върху самочувствието ви.

С важни събития ще запомнят годината жените до 35 годишна възраст, които имат романтичен партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Добро развитие ще имат и нови любовна връзка с такъв партньор или с човек, който има такъв асцендент.
Като цяло годината ще благоприятства новите любовни отношения за жените Телец, но нека чувството за разум и практичност не ви напуска, изблъсквано от силни, огнени страсти.

Мъжете над 35 години ще имат силна година за професионално и бизнес израстване, независимо дали става дума за вече постигната позция, създаден бизнес, или друго нещо ново. Като цяло сега ще знаете накъде да вървите, какво точно да правите за да постигнете желания от вас успех. Благоприятно влияние ще има най-вече за тези от вас, които обичат своята работа, тоест не работят по задължение.

Ако търсите нова работа или искате да започнете нов бизнес, 2022 ще ви предостави шансове и възможности. След това всичко ще зависи от вашата амбиция, желание да постигнете нещо в живота си, воля и кураж за работа.

През годината ще възникнат някои сложни ситуации свързани с роднини, като чичо, леля, братовчеди, брат или сестра. Противопоставянето ви може да бъде основно свързано с поделяне на някакъв имот, но може да има и съвсем друг характер. Така или иначе собствените ви интереси ще срещнат решителен отпор от тяхна страна в една определена ситуация.

Тези от вас, които планират смяна на дом, преместване в друго жилище ще срещнат най-различни спънки и затруднения. За някои от вас това може да бъде причина за отказ от подобни планове и вземане на решение за изчакване за по-благоприятно време. През годината ще имате най-различни ангажименти не само със собствения си дом, но и с родители. В някои случаи такива ангажименти ще възникнат около здравето на баща, дядо или друг роднина от мъжки пол. Поддръжката на имущество, като имот, жилище или друг вид собственост понякога ще ви коства по-големи от планираното разходи. Годината носи неочаквани събития с дете или с бременност.

Възможна е раздяла с дете поради нов старт в неговия живот, заминаване в друг град или в друга държава, създаване на собствено семейство и др. Зачеването или раждането на дете през тази година ще изиска повече внимание и повече грижи за собственото здраве.

Както писах в началото благоприятните тенденции на годината ще подпомагат развитието на ваши професионални или бизнес планове. Шансове и възможности за това ще има, но внимателно подбирайте хората, с които планирате да работите. Опитите на други хора да бъдете използвани, манипулирани и дори излъгани са напълно вероятни.

Съхранявайте добре важна бизнес информация, планове и документи.
През годината напрежение или стрес ще възникне около събитие в живота на близка жена: майка, сестра, леля и друга роднина от женски пол. Възможно е тя да бъде родена под знака на Лъв, Стрелец или Овен или да има такъв асцендент. Паниката ще бъде кратка, докато се разбере реалната ситуация и се намерят правилните пътища за нейното разрешаване.

Жените над 35 години внезапно ще се наложи да отидат някъде за да разрешат сериозен проблем, да помогнат на близък човек в нужда, да разрешават някаква неочаквана ситуация свързана с инцидент.

Мъжете до 35 годишна възраст могат да запомнят годината с неочакван договор или споразумение от финансов характер. През тази година ще имате възможност да си осигурите по-добре платена работа (стига да не сте представител на мързеливия Телец).

Не са изключени събития свързани с наследство, прехвърляне на собственост от родители или роднини на вас и др. Тези от вас, които смятат да кандидатстват за кредит или ипотека, ще трябва добре да обмислят плюсовете и минусите на една такава сделка.

2022 ще благоприятства създаването или развитието на вече създадени чуждестранни отношения, както с хора или институции в чужбина, така и с чужденци или чуждестранни компании в страната, където живеете.

Възможно е да създадете едно специално приятелство с човек, който е в чужбина, което да има дълготрайно значение и присъствие в живота ви. Тези от вас, които се занимават с продажба на стоки или услуги зад граница могат да разчитат на един по-добър пазар или нови делови отношения.

Възможностите ви за изява в обществено – политическия живот на страната, където живеете ще се увеличат. Ще може да покажете лидерски способности, умения да сплотявате хората в името на една добра кауза. Благотворителни прояви ще бъдат добре поставени във вашия хороскоп за 2022 година. Семейните отношения или проблеми в живота на ваши приятели могат да създадат напрежение и във вашите отношения. Това може да се дължи на ваши коментари, на непоискани съвети или на ваши опити да съдите нечии действия. Бъдете внимателни в този план! Не се намесвайте в личния живот на хора, с които имате добри отношения!
Неочаквана изневяра в едно такова приятелско семейство може да ви шокира, но едва ли ще бъде уместно да споделяте такава информация и въобще да се намесвате в такъв проблем.

2022 носи много надежди за по-добър живот, за възникване и развитие на по-добри възможности, за постигане на важни успехи. Преценете добре възможностите си. Ако възникнат разочарования, те ще бъдат именно поради по-големите ви очаквания и неправилното преценяване на вашите ресурси, знания или умения.

БЛИЗНАЦИ

Здравейте Близнаци, за вас ще бъде важно през тази година да се научите максимално да използвате възможностите, които съдбата ще ви даде. Да намирате начин да се измъквате, да търсите рационални действия избягвайки различни ограничения, които ще възникнат поради различни световни събития (пандемията няма да изчезне през 2021). Брачните отношения ще преминат в едно ново ниво на общуване и взаимодействие между партньорите – всеки според духовното си развитие и готовност за промяна. Ще търсите нови начини да управлявате финансовите си ресурси.

Очакват ви много важни задачи и събития през 2022, а подготовката за тях вече върви при почти всеки един от вас. През годината ще ви бъде трудна и сложна комуникацията с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, особено ако това са членове на вашето семейство или ваш романтичен партньор. Неразбирателство, недоразумения, прояви на ревност, желание за контрол и други причини, лесно ще възпламеняват сериозни конфликти.

Много от плановете ви ще се влияят от решенията и действията на хора родени под тези три зодиакални знака или с такъв асцендент. Ако имате баща роден под тези три зодии, годината ще се запомни с важно събитие в техния живот.

Във финансов план, 2022 година носи много изненади. Хубавите от тях ще намерят начин да ви зарадват, но лошите може да са свързани с хора от приятелското ви обкръжение. Техните действия може да ви наранят емоционално чрез различни забележки, прояви на завист или негативни коментари за вашата работа или източници на доходи, които имате.

От друга страна именно чрез създадени вече приятелски и професионални отношения ще имате възможност да разширите своята дейност, да усвоите нови знания и умения, да реализирате нови идеи и въобще да постигнете реален прогрес не само в кариерата (бизнеса) си, но и в паричните си
доходи.

Сънища свързани с ваши приятели, които са в Отвъдното ще носят важни послания за вашата работа или финансови дела. Новите по-добри възможности за вас през годината ще дойдат чрез средствата за комуникация, Интернет, размяна
на писма и съобщения, развитие на нови и стари познанства с хора отблизо или отдалеч.

2022 година ще бъде благоприятно време за учене, за придобивна на нови знания, нова степен на образование и др. Добри резултати и преживявания ще имате от кратки пътувания в страната, където живеете. Годината ще се запомни с важни събития свързани с братя, сестри, близки братовчеди, съседи и приятели, с които имате близки отношения.

Здравето на човек от семейството ще изиска грижи и внимание. Възможен е престой в болница или специфично лечение (терапия) в домашни условия. Семейните ви отношения ще са промениви според напрежението, на което ще бъдат подложени през различни периоди на годината. Промени в дома, неочаквани ремонти могат да изненадат някои от вас. Момчетата и младите мъже ще търсят удоволствие и радост от живота в по-чести пътувания и в комуникация с хора от
различни разстояния.

Някои родители Близнаци с вече пораснали синове ще преживеят кратка или по-дълга раздяла поради работа или преместване за живеене в друго населено място или държава.

През годината внимание ще изискат действията на тези от вас, чиято работа е свързана с пари: работа в банка, фондови пазари, инвестионни фондове, касиери, счетоводители и др.

Променете начина си на хранене през годината, едно неразположение ще ви изненада и ще ви принуди към такава промяна, ако все още не сте я реализирали.
Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Лъв, Стрелец или Овен ще са сложни, с върхове и спадове в емоционалната ви комуникация. Раздели са възможни, но не бива да са ваша цел.

Ще направите и сериозни разходи за здравето си, включително за процедури свързани със зъболечение, СПА, рехабилитация и др. През годината мнозина от вас ще селектират няколко пъти своите приятели, партньори в живота или в бизнеса. Трудно ще допускате до себе си негативни, неприятни или досадни хора. Вашия личен комфорт и хармония ще бъдат ваш приоритет. Когато някой открито или подмолно започне да действа срещу вас, вие ще се снишите, ще изчакате времето, когато тези хора ще имат нужда от вас. И това ще се случи. Вие няма да влизате в открито противоборство, защото знаете, че има други начини за „наказание”.

През годината ще имате много сънища свързани с хора от Отвъдното, включително с такива, които много отдавна са преминали в този паралелен свят. Няма да има случайни неща, записвайте и следете информацията. Старайте се вие сами да си я тълкувате, защото тя е „предадена” лично на вас.

Придобивки или наследство от роднини може да облагодетелствува много представители на този знак, Няма да има разпиляване на ресурси. Времената са такива, че вие вече знаете, че трябва да се съхранява даденото, постигнатото, завещаното.

Тези от вас, които вече имат окултни способности ще започнат да получават различни видения, да развиват уменията си в една нова или по-дълбовка сфера от познания.
Далечни пътувания през годината могат да очакват момичетата и младите жени Близнаци.

За родителите, такова може да възникне около пораснала дъщеря или внучка.
Младите несемейни жени ще имат възможност да развият сериозно романтичната си връзка с партньор от друга религия, националност или чужденец. Годината носи повече сватби за девойките и младите жени Близнаци.

В професионален план с най-силна позиция за растеж и успех ще бъдат мъжете над 35 годишна възраст, но и останалите представители на Близнаци ще имат благоприятни възможности. Добро развитие ще има не само вашата кариера, но и вашия обществен или политически живот. В работата си ще получите важна или неочаквана протекция от страна на мъж, роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Тези от вас, които нямат собствен дом, но имат такива стремежи и планове ще могат да постигнат тяхната реализация.

Това ще бъде благоприятна година за покупка на имот, за начало на някакво строителство, подобрение на парцел или земя, които притежавате. Ще има освежаване на дома ви с нови вещи, които ще осигурят един по-добър уют и удобства.
2022 носи неочаквани събития в живота на роднини или приятели от женски пол над 35 годишна възраст. Ще се появят нови източници на доходи. Ще цените и най-малките от тях, защото след тях идват други по-големи. Чуждестранните ви връзки ще се разширят и ще бъдат основно с жени.

РАК

Здравейте представители на водния знак Рак, 2022 носи много промени във вашия личен живот, във вашия външен и вътрешен свят. Много по-сериозно ще работите върху промени на някои ваши лични качества, като ще искате да се освободите от лоши навици и да изградите нови такива, които ще имат благоприятно влияние върху вашата личност. Много по важно за вас през тази година ще бъде мнението на други хора за вас, в което няма нищо лошо, стига да не стане прекалено определящо вашите действия. Тогава ще изгубите личната си независимост и индивидуалност.
Много нови хора ще влязат в живота ви през тази година и това няма начин да не ви промени, като: знания, като опитност, като умение да комуникирате с най-различни хора.

2022 година ще се запомни с важно събитие свързано с баща. Тези от вас, които са преживели преминване в Отвъдното на своя родител ще имат много силни, запомнящи се сънища, видения или други странни преживявания. Много важно през годината ще бъде да се запази традицията новоредените да носят името на своята баба или дядо, защото с това ще пренесат в настоящето си преражане някои важни техни качества и умения. Много нови деца ще се появят в сезоните на земните и въздушни зодиакални знаци или ще бъдат заченати в тези периоди на годината.

Във финансов план 2022 ще има много важно влияние върху паричните дела на мъжете от този зодиакален знак. Ще имате очаквания за сериозни промени, но всичко ще зависи от волята, амбицията и натрупания досега от вас опит за да ги осъществите.
Промяна във финансовото положение (за хубаво или за лошо) ще се усети много ярко предимно в живота на мъжете Рак.

През годината ще нарастне броя на самотните майки, които ще вземат смели решения сами да отгледат своите деца. Това вероятно е част от големия процес на промяна в обществото, когато жените отново ще заемат полагащата им се водеща роля в управлението на световните процеси. Ще бъде постепенно възстановена духовната водеща роля на жената дори в най-консервативните общества по света. През годината внимание ще изиска всяка информация която касае пари, финансови пазари, инвестиции, тъй като ще има много неистина в нея, заблуди, които ще струват сериозни загуби за някои от вас.

Тези от вас, които ще предприемат промяна по местоживеене с цел по-добре платена работа, могат да останат разочаровани. Това е година, в която ще трябва да се търси стабилност, комфорт в това, което работите, а не точно търсене на по-големи печалби. Дори да възникнат такива, те трябва да се случат по естествен път, а не да бъдат самоцел за вас.

Внимание ще изискат финансови отношения с братя, сестри, близки братовчеди, съседи и с приятели от най-близкото ви обкръжение. Там са възможни всякакви и то недотам приятни изненади. В този смисъл съдебни или юридически дела от финансов характер могат да имат нежелано за вас развитие.

Личния ви живот при всички положения ще бъде ваш проритет, защото сега, в тези сложни времена семейството ще има много по-голяма стойност от парите или положението в обществото.

Ще възникват неприятности свързани с дом, в който живеете, със земя, която притежавате, но с помощта на хора от семейството си ще намирате най-доброто, практично разрешение на всеки един проблем. Помнете: това е време за хармония, за примирение, за смирение, не за властване над другите, дори това да е собственото ви семейство.

Годината ще изиска добро обмисляне на решения свързани със създаване на собствено семейство, особено за младите жени. Дали сте достатъчно готови за такова обвързване? Дали бъдещия ви съпруг има готовност да приеме и да се справи с отговорностите, които едно ново семейство ще изиска от него. Мислете добре, не се поддавайте на натиск, решавайте мъдро за бъдещето си!

През годината не бързайте да създавате с лекота нови приятелства. Не натоварвайте създадени вече връзки с очаквания да ви помогат, да ви разбират винаги, когато вие имате нужда от това. Ролята на приятелите не е да ви следват и да ви се подчиняват сляпо, а да бъдат истински и искрени с вас, дори когато това е много трудно.
В работата и в кариерата си мнозина ще се чувстват несигурни, сякаш сте сбъркали с избора си, сякаш сте могли да успеете по-добре в едно друго, по-различно поприще. Ако се усещате по този начин, спрете!мислете!решавайте!!!

Годината ще изиска за мноизна от вас промяна в начина на хранене поради възникването на специфични здравословни проблеми.

В интимния си живот спазвайте необходимите мерки за предпазване от болести или нежелана бременност.

Брачни проблеми могат да възникнат при тези представители на Рак, чийто партньор е от друго населено място. Проблемите могат да касаят невъзможността да се пътува към неговите/нейните роднини, проблеми в живота на роднини от страна на партньора, за които вие не можете да помогнете поради различни причини.
Като цяло брачните ви отношения няма да са подложение на изпитания, които да не можете да преодолеете.

Силни, запомнящи се събития ще преживеят през 2022 година тези от вас, които имат брачен партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Създаване на семейство с партньор от друг град или държава ще е често явление през годината и ще бъде част от процеса за една скрита, но легална миграция от едни държави, към други, които предлагат по-голяма сигурност.

Ограниченията, които някои от вас ще усетят през годината в личен или професионален план ще имат някаква цел в живота и не бива да се приемат като драма. Тези ограничения няма да бъдат актуални през цялата година, а само за конкретен период от време. В един момент неочаквано събитие ще отвори нови възможности пред вас или ще постави начало на нов етап на развитие в по-добра за вас посока.

През годината са възможни събития свързани с получаване на пари, наследство или друга облага от роднини, но това по-скоро ще бъде чрез документ, а реалното получаване и използване на даденото ще стане малко по-късно във времето.
Неочаквани събития през годината ще ви покажат по категоричен начин, че живота продължава извън реалността, в която в момента живеем.

2022 ще бъде сложна по отношение на далечните пътувания. Те ще се окажат много по-рискови или сложни за изпълнение, което може да бъде сериозна пречка за някои от вас. Внимание ще изискат различни новини свързани с инциденти в държави, към които проявявате интерес да пътувате или да останете за по-дълъг период от време.
През тази година няма да имате ограничения колко високо или колко напред може да стигнете в кариера, бизнес или в личен план. Всичко ще зависи от това какви цели имате. Доколо изпълними са вашите стремежи и какви способности имате за да ги реализирате.

Успехи могат да постигнат тези от вас, които са представители на определени прислойки от обществото (интелигенция, аристокрация и др.), както и политици.
Важна роля през годината (в благоприятен смисъл) за някои от вас ще имат родители, а за други ръководители, под чието ръководство работят.

През 2022 ще ви бъде по-лесно да комуникирате с жени, които са ваши приятели или съмишленици, отколкото с мъже. Жените Рак ще запомнят годината с получаване или постигане на по-голяма свобода за личностно развитие, за определяне на самостоятелни решения свързани с това, какво искат да постигнат и реализират в живота си. Ще можете да повишите доходите си, но това определено няма да бъде вашия лаймотив за годината.

С какво са свързани изненадите за вас през 2022 година? Една от тях ще бъде свързана с важен документ, който ще изготвите, или който ще получите.
Друга изненада ще докосне вашия дом или получаването, закупуването на нов дом.
Трета изненада по някакъв начин ще касае вашата работа или кариера. Тези неща няма как да се конкретизират, тъй като тяхната цел е действително да ви изненадат.
Моето очакване е това да бъде приятно събитие и преживяване за вас.

ЛЪВ

Здравейте представители на зодията Лъв, За вас 2022 година носи различни преживявания и промени свързани с чужбина, независимо къде се намирате вие самите в този момент. Някой от вас ще заминат за граница по семейни причини или с цел нова работа, а други ще се завърнат в родината си след престой в чужда държава.
2022 година ще ви накара да бъдете по-грижовни за собственото си здраве. Ще възникнат грижи не само за вас, но и за хора от близкото ви обкръжение. Разбира се, това не трябва да се приема драматично, Тъй като може да има връзка някакъв вид терапия, зъболечение или с други рутинни процедури.

Годината носи неочаквани събития в любовния ви живот, които могат да ви създадат напрежение, поради неяснотата на тяхното развитие или поради тяхната динамика.
През тази година много по-сериозно ще гледате на ваши планове или действия свързани с пари, с финансови документи и всякакъв вид бумащина от подобен характер. Много от вашите решения ще бъдат съпроводени от желанието ви да постигнете стабилност в материално финансов план или да съхраните такава.
През годината много по-голямо внимание ще изискат ваши отношения с роднини или с приятели. Понякога техни действия ще ви озадачават, ще ви карат да си мислите, че има някаква неискреност или нелоялност в действията ви спрямо вас. Отношенията ви с жени ще са сложни, особено с тези, които са добре познати с прикрития си характер, с факта, че трудно може да им се доверите. Тази година определено ще се зпаомни с раздяла (прекъсване на отношения) с жена над 35 годишна възраст, поради действия от нейна страна, които са във ваша вреда или ще ви причинят някаква загуба.

2022 ще благоприятства създаване на лични, професионални познанства с хора от други градове и държави. Ще планирате различни срещи или онлайн мероприятия. Въобще тази година ще се запомни с по-динамична виртуална комуникация с хора, които живеят на разстояние от вас. Едно ново познанство с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион може да промени възгледите ви, планове ви за бъдещето или начина ви на живот. 2022 ще бъде интересна, с възможности за растеж за момичетата и младите жени Лъв. Много от вашите очаквания и планове ще имат шанс за реализация, особено ако от това очаквате получаване на някакви доходи или подобряване на финансовото ви положение. Тов аможе да бъде година, в която да поставите началото на собствен бизнес, на нова дейност, кариера или да започнете нов етап в образованието си.

Като всяка година досега в живота ви и тази ще има своите неблагоприятни влияния. Ще ви бъде много дадено за да постигнете реални резултати, но това ще бъде с цената на сериозен, реален контрол върху вашите емоции. Конфликтите трябва да бъдат сведени до минимум. При възникване на такива трябва бързо да се търси помирение, компромисни варианти, споразумение. Това особено важи в работната ви или бизнес среда и въобще в дейности, с които сте ангажирани извън домашния си живот.
На изпитание през годината ще бъдат подложени ваши отношения с хор ародени под знака на Козирог, Телец или Дева, но без това да е свързано с някаква драма или раздяла.

В дома и в семейството ви 2022 година ще се запомни с важно събитие или преживяване свързано с мъж: баща, дядо, по-голям брат, зет и др. Вероятно това ще бъде повод за специално събиране с роднини и приятели отблизо и далеч.
През тази година за някои от вас няма да бъде изненада сериозното ангажиране с имоти или имущество на родители или други възрастни родственици. Ще има прехвърляне на собственост между поколения или роднини поради различни причини. Ще се търсят практични решения, по-сериозни грижи и максимално използване на имущество, което се притежава. Тази година ще се запомни с повече, но по-разумни и не толкова скъпи инвестиции в имоти.

Както писах в анчалото през тази година ще има заслено движение и промени в чуждестранните отношения, с действия свързани със заминаване в чужбина или завръщане в родината. Младите мъже до 35 годишна възраст и в двата случая (заминаване или завръщане) ще се сблъскат с някои неприятности и усложнения, вероятно свързани с допуснати пропуски и грешки в предишни техни действия.
Ще се засили отлива от големите градове и увеличаване на населението в села, малки градове или конкретни държави.

2022 година ще донесе притеснения свързани с работата на човек от семейството ви, който/която може да загуби своята позиция, да се наложи да се пенсионира или да се преквалифицира. Семейните бизнеси ще се наложи да се адаптират към нови условия, нови изисквания и ново търсене на определени услуги. През тази година не бива да се избързва с официалните бракове и където това е възможно нека да се даде време за съвместно съжителство преди сватбата.

Майчинството и раждането на деца през тази година ще се случва при необичайни обстоятелства или ще бъдат действия/събития, които трудно ще се планират. Раздяла с дете ще е често събитие за тези, които имат вече пораснали деца. Една такава раздяла ще бъде кратка, тъй като една от основните тенденции за събиране на семейства ще е актуална и за този зодиакален знак. Каквито и да са събитията, които ще преживеете със собствените си деца или внуци (предимно от женски пол), те ще имат определена цел и положително въздействие върху общото ви бъдеще.

Една неприятна изненада може да маркира 2022 година в календара ви и тя ще бъде свързана с неприятен инцидент в дома ви, загуба/кражба на някаква вещ или вещи. Възможно е да възникне неочаквана необходимост от преместване в друг дом или да преживеете раздяла с роднина, който/която са изпълнили своята мисия на Земята.

ДЕВА

Здравейте представители на зодиакалния знак Дева,
Пред вас е година, в която посоката на вашите действия ще се определя от желанието ви на се стабилизирате в материален и финансов план, да постигнете важен за вас растеж и реализация. Ще имате много смели планове за вашия дом, като големи ремонти, подобрения, покупка на нов дом или нов имот като инвестиция. Не всички ваши идеи ще бъдат добре приети от останалите членове на вашето семейство и това понякога ще създава напрежение и конфликти.

Ще бъде важно да се разговаря внимателно, дипломатично, спокойно, да не се предизвикват ситуации, които да поставят на сериозни изпитания отношенията ви. В края на краищата ще успеете да прокарате своите идеи, но нека това става с такт и с разбиране чувствата на останалите хора. 2022 година ще бъде сложна, понякога трудна в отношенията ви с баща или със син (ако имате такива). Както писах в началото през тази година ще вложите много енергия в различни планове, от чиято реализация ще очаквате постигане на по-добра стабилност във вашите финансови или имуществени дела. Една такава стабилност ще ви направи уверени и спокойни за бъдещето ви и обратното.

През годината ще обмисляте внимателно всяка идея или предложение от които може да извлечете някаква полза. Може да се ангажирате с повече от един професионален или бизнес договор и ангажимент. Няма да ви мързи да работите, но няма да работите без пари. Интересни и полезни за вас идеи или предложения ще дойдат чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които вероятно ще реализирате сами или с хора родени под тези три зодиакални знака. Всяка дейност, която минава под благоприятното влияние на въздушните знаци ще може да ви донесе добра реализация и успех: информация, реклама, медии, образование, търговия, издателска дейност, техника, филология, посредническа дейност, транспорт, консултантски услуги, преподавателски и обучителни дейности, търговия, ИТ професии или бизнес.

Влиянието на майка и на жени от близкия ви кръг роднини ще бъде много важно, дори да живеете на някакво разстояние от тях. През годината често ще бъдете обект или ще попаднете под влиянието на фалшива, злонамерена информация, която може да ви създаде сериозни проблеми. Това ще бъде един от важните житейски уроци за вас през 2022 да отсявате истината от неистината, да не се поддавате на конспиративни теории или манипулации от хора, които следват егоистично свои цели. Това касае вашите лични, семейни, професионални и обществени отношения. Не допускайте да вярвате в това, което на вас ви харесва. Винаги търсете истината, независимо каква е тя. Мнозина от вас ще усетят подобни влияния в отношенията си с хора, като братя, сестри, братовчеди, съседи и хора от най-близкото ви обкръжение.

Всъщност през тази година ще видите истинските лица на много хора около вас, в различни ситуации и това ще ви помогне да продължите през 2023 с най-стойностните личности до вас. И отново се връщам на най-важните неща, към които ще се стремите през тази година: постигането на финансова стабилност, стабилност в семейството (доколкото това зависи от вас и доколкото това е възможно), материално осигуряване с дом или инвестиция в други недвижими имоти. Интересен знак има за интерес към имот или имущество, което е било притежание на ваши родители, баби или дядовци и за което ще положите някакви грижи, ще искате да го възстановите според възможностите си, да направите нещо за такава собственост. Разбира се, това ще се случи само там, където има такава ситуация, тъй като вероятно мнозина от вас нямат никаква връзка вече с подобни притежания.

Някои представители на Дева ще започнат изграждане на дом или бизнес, с идеята тези неща да останат за техните деца, за поколенията след тях. Ще имате желание да оставите една важна следа след себе си. Дано успеете! 2022 година ще се запомни с неочаквани събития свързани с желана или нежелана бременност, с важни събития в живота на вече пораснало дете, като: нова степен на образование, нов старт в живота извън вашия дом, годеж или сватба и др. Тези от вас, които ще се подложат на някакво лечение с цел бъдещо майчинство ще преминат през някакви спънки или затруднения, но ще успеят да реализират мечтата си.

2022 година е време за себеопределяне по отношение на вашата кариера или бизнес. Доволни ли сте от това, което работите? Искате ли да започнете нещо ново, да реализирате промяна към друг вид дейност, която да бъде едно ново предизвикателство за вас? Това са въпроси, чиито отговори са вътре във вас самите… За съжаление някои от вас ще трябва да постъпят в болница за вид терапия, изследване, рехабилитация или друга някаква медицинска процедура. През тази година много по-важно значение ще имат отношенията ви с жени, отколкото с мъже, независимо дали те са ваши роднини, приятели, колеги и др. Интересно, позитивно и градивно влияние върху житейските ви дела ще има от страна на жени родени под знака на Скорпион, Риби или Рак (или с такъв асцендент).

Момичетата и младите жени, които тепърва търсят своя партньор в живота нека да не бъркат истинските чувства с желанието да намерят партньор с добри финансови възможности. Разочарованието и болката, които ви предстои да преживеете ще са болезнени и ще оставят рана в живота ви за дълго време напред. Някои жени Деви ще се облагодетелстват от пари, имущество или наследство чрез други родственици. Най-интересен ще се окаже през годината любовния живот на мъжете над 35 годишна възраст, които може да преживеят най-различни събития, като възраждане на стара любов, среща на сродна душа, любов от пръв поглед с много силни емоции, които трудно ще могат да бъдат контролирани. Чувствата ви през годината като цяло ще са много по-силни, а вие ще се чувствате свободни да ги изразявате по начина, по който ги усещате без да се съобразявате с предразсъдъците на обществото, в което живеете.

Една кармична любов може да промени живота ви на 180 градуса. През тази година могат да възникнат различни възможности за пътуване. Ако вашата цел е да започнете работа в друг град или държава пригответе се за едно трудно начало и дори може да възникне необходимост от завръщане към първоначалната ви точка. През годината ще бъде много важно реално да виждате и осъзнавате възможностите си в кариерата, какво може да постигнете, а не къде искате да бъдете. И през тази година нови хора ще се появят в кръга ви от приятели или познати. Интересни събития, преживявания може да имате с мъж, който е роден под знака на Козирог, Телец или Дева, но тук не търсете романтична връзка, а влияние като познания, виждания за живота или друг вид въздействие от страна на една такава личност. Много интересна и динамична ще бъде 2022 година за вас. Не всичко ще може да се усети или напише в този хороскоп. Винаги ще има някакви изненади, които ще направят още по-колоритна за вас тази година. Както се казва, очаквайте неочакваното. От всяка сложна или стресова ситуация ще извличате някаква полза, знания, житейски опит и дори успех. Дори срещи и преживявания с чужденци или в чужбина ще оставят някакви трайни впечатления, познания или опитности във вашия живот, които ще имат значение през следващите три години.

ВЕЗНИ

Здравейте Везни,
За вас 2022 година ще бъде време на важно развитие на отношения с родители. Мнозина ще се завърнат в бащиния си дом след престой в друг град или държава, други ще възстановят дома на родителите си като спомен или желание за преместване за живеене там. Вашата родина и вашия баща ще имат важно значение в живота ви през тези дванадесет месеца, както и с всички останали мъже от семейството ви. Различни събития с тях ще маркират важни моменти през годината.

2022 година носи постигане на добри резултати в образование или кариера благодарение на личните ви качества, но нищо няма да става с лекота. От вас ще се изиска много и упорита работа, доказване на знания и способности, усвояване на нови такива, търсене на нови начини за представяне и за доказване на вашите умения.
През годината ще имате различни финансови или битови проблеми за разрешаване (особено жените над 35 годишна възраст).
Възникването на различни ситуации в материално – финансов план ще изисква от вас бързи и адекватни решения и действия.
Възможно е особен вид обвързване с дом или с имущество на баба, майка или друга близка жена.

Внимание ще изискат отношенията ви с жена родена под знака на Рак, Риби или Скорпион, с която евентуално ще имате конфликт на интереси относно някакъв имот или имущество.
Възможностите ви за общуване и за усъвършенствуване през тази година ще бъдат неограничени. Всичко ще зависи от вашата амбиция и воля да ги следвате и реализирате. Вие имате потенциал и вътре в себе си имате достатъчно увереност за това.
Годината носи ангажиране с важни споразумения или договори, които ще ви донесат не само по-добри доходи, но и ще са база за нови успехи, не само през тази година, но и за в бъдеще.

Пътуванията за вас през тази година ще са основно на кратки разстояния, предимно в страната, където живеете.
Различни промени носи 2022 в отношенията ви с братя или със сестри, но те определено ще имат позитивно влияние върху вашите отношения и върху семейството ви като цяло.
През годината ще ви зарадват пари или важен документ, които ще дойдат чрез личност родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Както писах в началото, 2022 година ще се запомни със събития и промени свързани с дом на родители, покупка на нов дом или преместване в дома на родители. Нов човек може да влезе в кръга ви от роднини, като бебе, зет или снаха, нов домашен любимец и др.

Интересни събития ви очакват с хора, които са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, и които въпреки че са част от кръга ви роднини, нямате кръвна връзка с тях.
През годината независимо колко пъти и накъде ще пътувате, ще ви радват различни емоции, ще срещате интересни хора, ще откривате нови места. 2022 носи среща или събиране с роднини, които живеят на някакво разстояние от вас.
В любовта 2022 носи шанс за съвместно съжителство, създаване на семейство с партньор, който ще се премести от друго населено място заради вас или обратното.
Децата също ще са извор на емоции. Те или ще пътуват с вас на интересни места или общи ваканции или ще пътуват сами с приятели за удоволствие и развлечения.
През тази година изненади могат да очакват родителите на момчета. Годината вещае раждане на повече момчета в кръга ви от роднини или приятели.
Мъжете над 35 години ще се ангажират с някаква работа, с обществено или благотворително мероприятие свързано с дете или с деца.

В здравословен план внимание ще изиска здравето на младежите до 18 годишна възраст, родени под знака на Везни.
В брака ви ще се премине през различни турболентни периоди. Основната причина за това ще бъдат различните цели, които имате с партньора си или различията, които ще възникнат при реализиране на една обща цел. Какъвто и да е конкретния проблем, неговото начало ще е преди 2022 година.
Здравето на брачния ви партньор може да изиска някакво лечение, престой в болница, специална диета или друга специфична терапия.
Късмет през годината ще имат девойките и младите несемейни жени, които търсят своя партньор в живота или имат желание да създадат свое семейство през тази година. Късмета ви ще бъде в това, че ще може да осъществите това желание с добре осигурен финансово и материално партньор, когото вече познавате или когото ще срещнете през тази година.

Като цяло 2022 ще бъде достатъчно щедра към вас, стига някои събития да не ви разглезят прекалено и вие да смятате, че всичко ще ви се дава с лекота.
2022 ще се запомни от някои от вас с дългочакана среща със сродната душа, която може да се появи в живота ви в неочаквано време и по неочакван начин. Без да има значение дали сте сами, дали сте женени, разведени или вдовци. Както се казва, това може да бъде една интересна ирония на съдбата…

По различен начин ще погледнете на един човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който ще прояви специален интерес към вас с цел приятелство, партньорство или споделяне на обща кауза.
За вас е важно да знаете, че през тази година няма ограничение на върховете, които може да постигнете. Вие ще постигнете това, към което се стремите с упоритост и труд, с воля и търпение. Лесни награди или печалби годината не носи за вас.
Не бързайте да се ядосвате или да се сърдите, когато преминавате през периоди на застой. Те ще бъдат толкова кратки или дълги, колкото ви е необходимо за да се подготвите за новия скок в живота си.

Що се отнася до приятелите и хората, с които работите заедно, или с които поради някаква причина ви се налага да общувате по-често, то тези отношения ще претърпят драстични промени. Неща, които сте споделяли, ваши лични тайни, по някакъв начин ще станат обществено достояние именно на такива „приятели” и вие ще бъдете безкомпромисни в приключване на отношенията си с тях.
През годината не бързайте да се ентусиазирате от всяко примамливо предложение, тъй като водени от лични емоции и желания може да попаднете на мошеници, хора които ще използват вашите пари, връзки или познания единствено за собствената си облага.

Тези от вас, които се занимават с политика, нека да стъпват внимателно, да проверяват всичко, да не се осланят на „честна дума” защото разочарованието ще е много болезнено.
През годината ще се преживеят и раздели с приятели или роднини, които ще преминат в друга фаза на развитие или ще приключат своята мисия на Земята.
Младежите и младите мъже Везни много болезнено ще преживеят една такава раздяла.
Всъщност едно такова преживяване ще бъде причина за една важна промяна в живота ви, която ще бъде важна и положителна за вас.

СКОРПИОН

Здравейте Скорпиони,
2022 година ще бъде година на търсената и желаната от вас свобода. Ще търсите начини да се реализирате според собствените си желания и стремежи. Ще се фокусирате повече върху духовния си комфорт. Ще бъдете отворени към нови приятелства с хора, които смятате, че ще има с какво да ви обогатят, като знания и умения.

Личните ви нужди, вътрешните промени, които се случват с вас могат да предизвикат неочаквано желание да промените работата си, да започнете нещо ново, да реализирате бизнес проект на база знания и умения, които вие или семейството ви притежавате.

През тази година някои от вас могат да вземат решение за промяна на външния си вид, чрез някаква операция, зъболечение, нова прическа, нов начин на обличане и др.
В работата си ще бъдете по-категорични спрямо опити на колеги да се месят във вашите задължения, да ви наставляват без да има необходимост от това или да се намесват в личните ви дела.

По-младите представители на този зодиакален знак ще преживеят неприятно събитие свързано с баща или дядо, като загуба на позиция, на работа, пенсиониране, неочакван престой в болница и др.
В материално – финансов план годината ще бъде сложна. Ще възникнат неочаквани ремонти, подмяна на вещи в дома поради повреда и невъзможност да се използват старите. Годината ще изиска много по-голямо внимание по отношение на опазване и поддръжката на собствеността, която вие или семейството ви притежавате.
Тези от вас, които планират да продадат някаква собственост нека не избързват в действията си. Има вероятност да продадете нещо на по-ниска цена, да имате проблеми с купувачи, които ще искат да се откажат от сделка или други подобни усложнения.

По-трудна година за търговците и за тези, които разчитат на дейности свързана с продажби. От вас годината ще изиска промяна, която да ви направи по-атрактивни и по-продаваеми.
Собственост, която майка или друга роднина от женски пол ще ви бъде грижа поради някаква причина.
2022 ще създаде различни обстоятелства и възможности за пътуване. Може да получите покана или предложение за пътуване, за преместване в друго населено място, свързано с работа, с по-добър или здравословен начин на живот. Информативно това щ ебъде много динамична година, с множество контакти с хора от най-различни социални групи. Култивирането на нови знания и умения ще бъде свързано с хора от различни разстояния или с пътуване, което вие ще предприемете. Годината ще благоприятства развитието на по-добри и по-стойнсотни отношения с братя, сестри и други роднини.

Личният ви живот в един момент ще се окаже пълен хаос. Пропуснати възможности от 2021 или липсата на яснота във важни за вас отношения, през 2022 могат да се окажат сериозен проблем. Това особено ще се усети при тези от ва,с които имат партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Тези отношения ще преминат през изпитания, които ще бъдат повече от необходими за ви покажат доколко са стабилни вашите отношения, имат ли бъдеще или е време за раздяла.
На различни изпитания ще бъдат подложени и брачните отношения. Нищо няма да може да продължи както е било досега без да се направи някаква промяна: споделяне на отговорностите, повече заинтересованост към финансовата стабилност на семейството, споделяне на грижи за деца или възрастни родственици и др.
2022 ще се запомни от някои от вас с окончателен разпад на брака, започване или финализиране на бракоразводен процес. Мислете преди да вземате сериозни решения, нито избързвайте, нито отлагайте. Бъдете уверени в това, което вие искате и което смятате, че е най-доброто за вас.

Промените в дома като мебелировка, освежаване на определени стаи и други ще бъде добра идея, но и ще ви коства повече напрежение.
Тези от вас, които живеят с родители ще имат желание за нов живот, в друг дом, но различни обстоятелства могат да стопират една такава идея на този етап.
Мъжете над 35 години ще са много по-актвини от останалите представители на този зодиакален знак в търсене на повече парични ресурси за семейния си бюджет. Внимание ще изиска желанието ви за търсене на лесни пари свързани с хазарт или друга нечестна дейност.

По-големи отговорности и повече внимание годината ще изиска от бащите Скорпион към собствените им деца и внуци.

Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна година за създаване или развитие на семеен бизнес или на бизнес от дома. Всякаква дейност свързана със семейството, домашния комфорт, услуги за дома ще има благоприятно време з апостигане на реални успехи и просперитет.
В здравословен план жените ще са в по-добра кондиция от мъжете.
Вече писах за изпитанията, които повечето брачни отношения ще преживеят през годината. Много сериозно противопоставяне и разпад ще има при тези двойки, където има изневяра. Ако досега подобни забежки са били толерирани в името на деца, роднини или заради обществено положение, то през тази година подобни предразсъдъци или емоции няма да имат никакво значение. За някои появата на нова, силна (огнена) любов също може да бъде катализатор за скъсване на едни окови, но бъдете внимателни да не си сложите нови такива.

Намесата в любовните ви или семейни отношения през тази година трябва да бъде добре проверявана: каква цел има, каква информация ви се дава, дали има нещо фалшиво в нея, което да ви провокира към прибързани, емоционални действия.
Друга важна тема във вашите лични и семейни отношения през годината ще бъде собственото ви отношение към партньора, който имате (ако имате такъв). Възможно е той/тя да не с апокрили вашите предварителни очаквания, да преживявате разочарования свързани с тяхното поведение, морак, възпитание, обноски, ценностна система и др. Трудности в този план ще има за тези от вас, които имат партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Каквото и да преживеете в едни такива отношения, едва ли ще е изненада.

Годината не носи придобивки свързани с наследство или с неочаквани печалби.
Загубата на близък човек обаче може да ви провокира към определени окултни занимания, развитие на повече духовни и мистични интереси и др.
Годината ще благоприятства зачеването на дете, особено за тези двойки, които са имали досега някакви затруднения или проблеми. Лечение свързано със забременяване и износване успешно на бебе ще са добре поставени през годината.
Тези от вас, които имат пораснало дете родено под знака на Рак, Риби или Скорпион могат да запомнят годината с важно пътуване, включително зад граница или с финансова подкрепа, която ще получат чрез такова дете.

2022 ще ви даде такива успехи, които вие да можете да постигнете чрез собствените си ресурси, умения, психическо и физическо здраве. Ако лесно влизате в конфликти, ако лесно създавате напрежение и стрес там, където живеете или работите, то постиженията ви ще са незначителни или въобще няма да има такива. Колкото повече стабилност и хармония излъчвате, толкова вашите шансове и възможности ще нарастват. Игнорирайте хора, които ви се противопоставят и за които имате ясна представа, че не го правят добронамерено. Не бързайте да приемате отново в живота си хора от миналото, с които поради някаква причина вече сте се разделили.
Завръщане към предишна работа или позиция, също няма да ви бъде от полза.
Младите представители на Скорпион ще имат интересна година, защото ще успеят да създадат качествен кръг от приятели или съмишленици. Представители на въздушните зодиакални знаци Водолей, Везни или Близнаци могат да се окажат мечтания от вас романтичен, любовен, интимен или бизнес партньор.

По-големия кръг от приятели, които ще създадете през годината ще бъде нещо добро за вас, но и селектирайте новите хора в живота си на база техни реални качества, а не поради позицията, която в момента имат. Тя може скоро да се промени…
През годината ще проявите загриженост към здравето на близък човек: роднина или приятел. Ще търсите нови методи за лечение свързани с нетрадиционна медицина, билки, диети или друг специален режим. Поради вашата намеса или други благоприятни фактори, това ще доведе до успешно лечение и възстановяване. Но не приемайте тези думи като отказ от лечение на традиционната медицина. Всичко е индивидуално и ще трябва да се разглежда именно по този начин.

СТРЕЛЕЦ

Здравейте представители на зодиакалния знак Стрелец, Пред вас е година, в която най-важното ще бъде изграждане на стабилно семейство или съхраняване на това, което вече имате. Тук възрастта няма значение, нито от колко членове се състои семейството ви. 2022 ще ви покаже по много начини, че това е най-важното или най-доброто, което имате в живота си. Маркирайте добре тези думи, защото ще бъде добре да си ги припомняте понякога през цялата година. Дори да сте допуснали грешки или да сте взели прибързани решения, през тази година ще имате възможност за поправка.

След семейството друга важна сфера от живота ви, която ще изиска от вас постигане на стабилност ще бъде вашето образование или кариера. Семейството и работата са двете неща, които ще изискат вие да се покажете стабилни, опора за останалите, готови за вземане на трудни решения и за изпълнение на сложни задачи. Осъзнаете ли важността на тези неща, 2022 може да бъде един нов върхов момент в живота ви, след която вие ще бъдете една по-различна личност, гордост преди всичко за самите вас. Работата на ваш родител (баща) или роднина от мъжки пол ще премине през някаква промяна и ще бъде едно от важните събития през годината.

Финансово 2022 няма да бъде толкова благосклонна към вас, колкото вие искате. Ще имате добри приходи, ще възникнат и нови възможности за допълнителни доходи, но разходите ви ще бъдат по-големи или ще се увеличат значително за разлика от 2021. Здравето на човек от семейството също ще изиска разход на пари, ангажиране с важни или специални документи и договорености. През годината внимавайте с какви хора общувате и каква информация споделяте. Не бъдете прекалено доверчиви с непознати хора. Необмислено споделена от вас информация може да ви въвлече в неприятна истуация, която трудно ще бъде преодоляна. Много сложни през годината ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, независимо дали те са ваши роднини, приятели, колеги или нови познати. Деликатни и непредсказуеми ще бъдат отношенията ви и с представители на огнените зодиакални знаци. Като цяло комуникацията ви през годината ще е сложна, с различни вероятности от грешки, предимно от ваша страна.

През годината ще имате възможност да създадете или възобновите едно приятелство с човек, който живее на разстояние от вас (влючително в чужбина). Този човек или ще се завърне в родината или ще дойде да живее (да работи) там, където сте вие. Някои от вас ще могат да създадат семейство с партньор, който е от друго населено място и който най-вероятно ще дойде да живее при вас. В романтичен план добри отношения ще имате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Същото ваши и за родители или приятели от тези въздушни зодиакални знаци. В любовния си живот като цяло ще трябва да бъдете реалисти. Да осъзнаете какви са вашите качества, характер, от какъв партньор имате нужда и какъв може да приемете в живота си (ако ви се налага да направите някакви компромиси).

Отношенията деца – родители ще преминат и през хубави и през турболентни моменти. От вас ще се изиска да мислите повече и когато говорите думите ви да бъдат мъдри, да дават респект във вашите деца. Това, което ще се изиска от вас през 2022 е да се научите да планирате ежедневието си. Да систематизирате добре приоритетите си. Да се научите да изпълнявате задълженията си. И най-вече внимание ще изиска всякаква работа с пари, планиране на личния ви бюджет и ресурси като цяло. Тези от вас, които ще разчитат през тази година да получат наследство, могат да получат това, което очакват. Но нищо няма да се случи с лекота преди или след получване на това, което смятате, че ви се полага.

Бъдете внимателни при финансови ангажименти с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, защото вашите очаквания могат да не се покрият с това, което ще реализирате, получите или спечелите. Девойките и младите жени ще бъде добре да избягват клюки и коментари свързани с живота на други хора. Неочаквано за вас това може да бъде прието като интрига, като умишлено злепоставяне на други хора и да изпаднете не само в неприятна ситуация, но и да бъдете изолирани от хора, с които сте общували досега: роднини, приятели, съученици (колеги) и др. Младежите и младите мъже са застрашени от същите грешки, както жените, за които писах по-горе. Но вие ще съумеете по-бързо, тактично и без загуби да излезете от една такава ситуация. При вас опасността е свързана със самоизмама, илюзорно виждане на някакви отношения, планове, обещания, които някой ще ви даде.

2022 ще ви даде възможност да започнете нещо ново в живота си, като то за всеки един от вас ще бъде различно: семейство, работа, преместване, реализиране на личен проект, публична изява на талант, който притежавате и др. Възможно е да получите шанс за това от страна на мъж, независимо дали в момента го познавате и на каква оснсова ще бъдат вашите отношения. Много силна, продуктивна ще бъде 2022 за мъжете над 35 годишна възраст, които ще съумеят много добре да използват всеки късмет или шанс, който съдбата ще има даде през годината. Такива ще има достатъчно, за тези от вас, които са амбициозни и притежават воля да постигнат целите си.

Пътувания в чужбина през годината са вероятни са мъжете над средна възраст, а за останалите могат да бъдат инцидентни и свързани с планове на роднина: майка, баща, брат или сестра и др. Още в началото на 2022 трябва да знаете, че и през тази година ще може да постигнете много. Успехите ви ще зависят от умението ви да контролирате раздразнението си, нетърпението си, от умението да разбирате позицията и на другите хора. Ще може да запомните годината с важна придобивка, включително с нов дом, с нова кола и т.н.

Отношенията ви с приятели ще зависят от това доколко те ви обичат, доколко импонират на вашите желания, интереси и теми за общуване. Жените над 35 години ще могат да създадат хармония в семейството си, но единствено чрез силата на чувствата, които изпитват към близките си хора. Там където има любов ще се случват чудеса и отбратното. Какви могат да бъдат изненадите през годината? За някои ще са свързани с бременност или с раждането на дете след преминаване на труден период в живота свързан с неуспешни опити за зачеване. За други изненадите ще са свързани с неочаквани срещи, предложения или други събития, които ще покажат ясна посока за това по какъв начин може да постигнете реални успехи в живота си. Но по-големите изненади през годината определено ще са свързани с деца.

КОЗИРОГ

Здравейте Козирози,
Пред вас е година, в която ви предстои много неща да научите и преди всичко да опознаете по-добре себе си, собствените си възможности, докъде стигат те, ако въобще има за вас някакви ограничения. 2022 ще помогне на някои от вас да израстнете в работата и в кариерата си чрез възможностите, които имате, чрез уменията и знанията, които сте придобили или усвоили досега.
Разбира се, винаги има какво ново да научите, но през тази година усвоеното досега от вас ще има шанс за изява, за доказване, че развитието ви дотук не е било случайно или напразно.

Младежите и младите мъже до 35 години ще имат шансове не само да постигнат връх или признание в настоящото си образование или работа, но и да тръгнат по един нов път, който в някои случаи може да се окаже коренно различен от досегашните планове и цели.

Най-много промени ще има именно при тези представители на Козирог, но само ако те покажат готовност за това. Времето на размисли или планиране на бъдещето е отминало, 2022 година за вас ще бъде време за действие.

През 2022 ще се премине през моменти на нестабилност или несигурност по отношение на личните ви финанси и въобще във финансовите ви дела. Ще бъдат правени опити да бъдете подлъгани със съвети или обещания на приятели. Може да изгубите нещо в един момент или сами да си причините загуба поради прибързаност, предоверяване.

Всяка една такава ситуация е житейски урок, но поне след като сте прочели този хороскоп ще имате предупреждение да сте по-внимателни и не толкова доверчиви.
През 2022 ще бъде важно да развиете умения свързани с по-добра комуникация с хора от близкото ви или по-далечно обкръжение. Благодарение на вашия чар или умение да разговаряте ще може да постигнете много и обратното.

2022 носи неочаквани събития и преживявания свързани с бременност, с раждане на бебе или с важно преживяване (събитие) свързано с дете. Много добра година за зачеване и раждане на бебе, за тези които имат желание и стремеж за това.
През 2022 една от по-сложните и непредсказуеми сфери от живота ви ще има връзка с вашите родители, със семейството или дома, в който сте израснали, или в който живеете.

Не всички събития в този план могат да бъдат предсказани или предначертани като развитие. Проблеми и неприятности ще има, но доколко те ще преминат в живота ви като летен дъжд или силна буря ще зависи от личните хороскопи на всеки един от вас.
Това, което трябва да знаете за по-лесното преминаване през периодите на затруднения или турболенция е да няма хитрости, да няма опити за лъжи или измама, за бягане от отговорност или прехвърляне вината на други, когато грешките са лично ваши. Много може да покажете и да поработите върху тези неща и отношения и да преминете по-леко и безпроблемно през такива сложни периоди на 2022.

През 2022 ще трябва да се научите да се радвате на живота си такъв, какъвто е. Мечтите са хубаво нещо, стимул за движение, но рядко се реализират във формата, в която ги виждаме в нашето съзнание.

Радвайте се на дома, който имате, на вещите, които притежавате. Не бъдете алчни или не ламтете за неща, които не са ваши, занкоито не сте положили труд.
Много уроци ви носи 2022, но и наградите, които ще даде тези от вас, които успешно ще преминат през изпитанията ще са големи и стойностни, важни за целия ваш живот оттук нататък.

Личните ви отношения и любовта ще преминат през различни изпитания, за да останат в края на годината само важните и стойностни за вас неща и хора. Любов, която ще оцелее и премине достойно през 2022 ще остане още дълго време в живота ви.
Нова любов, която ще създадете през тази година още в началото ще премине през по-кратки или по-сериозни бури, за да може в кратък период от време да ви покаже има ли истински чувства помежду ви, ще има ли търпение и воля за изграждане на нещо стабилно и сигурно като брак и семейство.

2022 ще ви покаже, че има някой, който бди над вас. Вие може да ги приемате като ангели – хранители, като закрилници на съдбата или закрилници от Отвъдното. Както и да я назовавате тази закрила свише, тя ще намира различни форми да ви се показва, да ви дава знак, че извън това, което виждате с очите си има други невидими хоризонти и светове. Силни запомнящи се сънища, странни видения и предчувствия, необичайни преживявания ще са чести явления в живота ви през тази година.
2022 ще ви даде много шансове, понякога незначителни във вашите очи, но приемете ли ги, решите ли да се възползвате от тях ще видите, че това е нещо, което ще отвори пред вас не само нови хоризонти, но и ще ви даде финансова и емоционална сигурност чрез постиженията, до които ще достигнете.

Късмет или пари мнозина от вас ще получат чрез хора от семейството си или чрез брачен партньор. Много силни събития и преживявания в любовта могат да очакват през 2022 мъжете над 35 годишна възраст. Вие може да възродите една стара връзка, да хармонизирате отношенията си с бивш брачен партньор и да започнете отново отношения поучавайки се от грешки, които сте допуснали досега.

2022 носи специални преживявания за жените Козирог, които ще имат възможност да реализират важни пътувания, контакти с хора от чужбина или с чужденци, в страната, където живеят. Изненади ще има много във вашия живот и те носят неочаквани, но стойностни промени. Това може да бъде благоприятно време за преместване да живеете на село, в друг град или държава.

Помнете през тази година може да постигнете много. Възможностите ви няма да бъдат ограничени, шансове ще имате достатъчно. Всичко ще зависи от собствената ви амбиция, желание да покажете на какво сте способни, да развиете собствения си потенциал и да не се страхувате от това да работите много, да ограничите времето си за забавления за сметка на усилена, но продуктивна работа.
През годината ще бъдете канени на различни събирания по важни поводи свързани с годеж или сватба, с юбилей или завършване степен на образование, с преместване в нов дом на роднини или приятели и др.

Несемейните млади жени Козирог могат да запомнят годината с начало на съвместно съжителство с романтичния си партньор или с брак, който ще направи живота им по-смислен и специален.

Много неща, които ще научите през 2022 в миналото са ви изглеждали смешни или невероятни. Много промени носи годината не само във външния ви облик, но и вътре във вас, като познания и опитности.

Ще се научите по-лесно да чистите от себе си лошо настроение, да отстранявате лоши хора, да се освобождавате от ненужни вещи или ангажименти.
Много важно ще бъде през тази година да се научите по-добре да се грижите за физическото си здраве. Да не игнорирате леките неразположения. Да бъдете по-активни чрез различни спортове, разходки сред природата и други подобни занимания.

Не се страхувайте да посрещнете 2022, когато тя дойде на прага на вашия живот. Очакват ви много авантюри, носи неща, изпитания и промени, но в края и ще видите в огледалото срещу себе си изражението на една нова личност: по-мъдра, по-опитна и по-знаеща.

ВОДОЛЕЙ 

Скъпи Водолеи, пред вас е година, в която значение ще има вашето родно място, роден дом, семейство и родители. Това ще бъде най-ценното, което имате, което трябва да преоткриете (ако сте го загубили поради някаква причина) или да го съхраните за времената, които са пред вас.

2022 година е време, в което ще се научите да вървите бавно, да стъпвате на пръсти, да не прибързвате и да не насилвате събитията. Ще се научите по-добре да се грижите за здравето си. Да промените начина си на живот, ако той е причина за ваши неразположения или хронични заболявания. Ще отделите повече внимание за занимания с неща, които ви създават настроение, които ви зареждат с положителна енергия и оптимизъм.

2022 ще бъде благоприятно време за лечение, за терапия и за нормализиране на физическото ви състояние чрез различни активни дейности, медитация, промяна в начина ви на живот чрез отстраняване на някои вредни навици.
Родителите Водолеи ще запомнят годината с различни специални преживявания свързани с дете. Това ще бъде благоприятна година за зачеване или за раждане на дете, независимо дали това ще се случи по естествен път или ще имате нужда от някаква лекарска интервенция.
Тази година ще изиска от вас да се научите да отсявате лъжата от истината, искрените хора от фалшивите, да виждате невидимото или неизказаното в думи и действия на хората около вас.

Материалната ви стабилност през годината ще има важно значение, защото тя ще ви даде сигурност, от която ще имате нужда през един такъв преходен период в живота си. През 2022 ще сте по-амбициозни към осигуряване на семейството с уютен дом или влагане на пари в различни имоти, с цел инвестиция. Бъдете разумни и в никой случай не действайте емоционални в подобни дела.

Бъдете внимателни, когато купувате скъпи вещи за дете, когато обещавате финансова помощ за начинания, които интуицията ви подсказва, че ще бъдат грешка.
През годината ще имате много ангажименти свързани с документи, с договори, с осигуряване на настоящи и бъдещи доходи, както лично за вас, така и за семейството ви. Финансов годината не носи трусове за вас, но това, не означава, че трявба да бъдете невнимателни и да действате рисково водени от собствени емоции или от чуждо влияние.

Годината ще благоприятства планове свързани с пътувания зад граница. Това ще бъде важно време за тези, които са живяли, учили или работили в чужбина. 2022 е време за завръщане в родината, в родния дом, преди обстоятелствата да започнат обратно развитие, което ще направи една такава промяна много по-сложна или невъзможна. Вложете време, средства и енергия в съхраняване на бащиния си дом. Това е мисия, а не прищявка.

През годината ще преживеете житейски раздели с хора, които са били част от живота ви в различни периоди от време. Някои от тези раздели ще бъдат очаквани, поради възрастта на съответните хора или поради други промени в техния личен живот. В това предсказание няма драма, това е част от пътя, който вие или хората около вас ще трябва да извървят.

В началото писах, че 2022 е важно време за стабилизиране на семейството и на семейните отношения. Това ще бъде година, която ще събере отново разделени семейства били поради емоции, поради работа в друго населено място или други важни причини.

Любовният ви живот през 2022 няма да бъде скучен. Нови познанства, нова любов за тези, които имат нужда от това. Годежи и бракове също ще бъдат част от важните преживявания на родените под знака на Водолей, които с разум и търпение са успели да изградят стабилна връзка през последните няколко години. Интересно развитие ще имат тези любовни или интимни отношения, където другия партньор е роден под знака на Козирог, Телец или Дева или е с такъв асцедент.

Помнете любовта може да ви даде много през 2022 година, но не приемайте нищо като подарък, борете се и пазете щастието си.

Семейните и професионалните отношения на младите жени до 35 годишна възраст ще бъдат в един пиков период през 2022 година. Това е време, в което ще можете да стабилизирате семейството или брака си, да създадете нов дом, да родите или отгледате дете, да започнете семеен бизнес или друга важна промяна. Несемйните жени до 35 годишна възраст ще имат възможност да създадат ново семейство, но то ще бъде свързано с голяма промяна – преместване в нов дом, в друг град или държава.
2022 ще дойде с една по-голяма торба с изненади във всичко, което касае вашето семейство и роднини. Понякога някои събития ще ви натъжават или разочароват, но като цяло това е година на впечатляващи събития или шансове да изградите и съхраните тези важни стълбове в живота си като: дом, любов, брак, семейство.
Понякога тези изненади (от торбичката) може да са толкова неочаквани, че вие да не съумеете да реагирате правилно, дори това да е свързано с приятно събитие.
През годината семейните мъже ще се изправят пред различни неочаквани ситуации свързани с роднини от страна на съпругата си. На вашите плещи ще паднат нови отговорности или задължения, като за някои от тях ще се окажете неподготвени.
Внимание за младите мъже ще изискат и новосъздадени интимни отношения или извънбрачни такива (ако сте семейни). Такива преживявания няма да минат без някакви усложнения или неприятни ситуации.

2022 ще се запомни със събитие свързано с жена, която е ваша роднина или която познавате. Нейния житейски път на земята ще приключи, но тя със своите действия и постижения ще остави трайна следа след себе си.
Това ще бъде година, която някои от вас ще получат наследство или право върху собственост на роднини, независимо дали са живи или не.
Това ще бъде благоприятно време за жените над 35 години да се освободят от собственост, която не използват и да съхранят финанси и енергии за подобрения и съхраняване на дома, в който живеят.

2022 година ще е сложна за тези от вас, които се занимават с някакъв обществен или политически живот. Твърде многото динамика и промени ще провокират различни ситуации, които могат да ви поставят в губеща позиция, да ви злепоставят с невярна информация или с хитро скроена интрига.
Любовният живот на ваши роднини или приятели ще бъде причина да търсят съвет или помощ от вас. Тези хора най-вероятно ще са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Техния огнен темперамент е създал или създава усложнения в тези важни за тях отношения. Промяната ще трябва да започне от тях, но дали това ще се случи е строго индивидуално.

Кои са изненадите на 2022?
Преди всичко такива ще има в работата ви или в бизнеса. Ще дойдат от страна на мъж или ще бъдат манипулирани от мъже, с които имате професионални или бизнес отношения.
Мъжете над 35 години ще преживеят една неочаквана промяна в работата си.

РИБИ

Здравейте представители на зодиакалния знак Риби. През 2022 вашия вътрешен и външен комфорт ще се определя от професионалната ви позиция, от развитието на кариерата ви или от успехите, които постигате в образованието си. Това ще бъде време, когато ще можете да покажете своите способности и умения в една от тези области, по най-добрия за вас начин. Годината вещае прогрес и успехи в работа свързана с офис в дома, с разкриване на нови възможности за изява в района, където живеете. Добро развитие ще има не само за тези от вас, които работят от дома си, но и за тези, които се занимават с имоти, стопанска дейност, строежи, ремонти на жилища и сгради и др. Добро развитие може да имате в дейности свързани с логистика, транспорт (но сухопътен), с някакъв вид обучение или квалификация.

Мнозина от вас ще бъдат отворени към усвояване и развитие на знания и умения, идващи от дядо или баща и тяхното развитие в едно ново време, при едни нови обстоятелства. Финансовата ви стабилност естествено ще бъде много важна за вашето собствено самочувствие, за психическата ви и физическа стабилност и добро настроение. Финансите обаче ще бъдат област, в която ще се изиска едно по-внимателно разпределяне на реалните средства, с които разполагате. Причината за това ще бъде не в липсата на реални доходи, а във възникването на неочаквани разходи, които ще създадат кратки или по-дълги периоди на напражение.

Напрежение може да възникне и в парични дела свързани с роднини от женски пол, като баба, майка, сестра и др. Тук не става дума за разрив в отношенията ви, а във възникването на ситуация, която ще изиска по-голяма дипломатичност и гъвкавост при нейното разрешаване. Годината ще благоприятства тези, които са ученици, студенти или усвояват други допълнителни знания. Мнозина обаче ще променят първоначалния си избор, преминавайки в друга област, която е по-актулна и която ще даде по-голяма възможност за бързо намиране на работа след приключване на образование или обучение. Тази промяна ще се окаже едно удачно решение, особено ако тези неща имат връзка с професии свързани с комуникации, Интернет, транспорт, логистика, туризъм, пътувания (но сухопътни). През годината ще имат възможност да подобрите ваши отношения с братя, сестри, братовчеди, приятели или съседи, с които сте имали проблеми през 2021 година.

Събитията и преживяванията във вашия личен живот в голяма степен ще са зависими от действията и решенията на хора родени под водни или огнени знаци, които са братя, сестри, близки братовчеди, съседи или хора от най-близкото ви обкръжение Личния ви живот ще е непредсказуем, защото или вие ще живеете с някакви илюзии или ще бъдете обект на някаква интрига, лъжа или измама. Това много силно ще се усети при тези от вас, които през годината ще преминат през бракоразводен процес, който може да е възникнал през 2021. Всичко през тази година ще зависи от вашите цели, какъв личен живот искате да имате, дали той трябва да ви удовлетворява само вас или сте наясно, че в една любовна или брачна връзка има поне двама души…

През годината всякакви действия свързани с хазарт или лесни печалби ще ви причинят неочаквани загуби и неловки ситуации. Родителите родени под този зодиакален знак ще преживеят кратка или по-продължителна раздяла с дете, която може да е възникнала през предходната година и да има връзка с работа, обучение или друг важна причина в семейството. Това ще бъде причина за една по-оживена комуникация по телефона или чрез Интернет между родител – дете. По-сложни ще бъде ситуацията при тези родители, които са в браковразводен процес, тъй като ще има сериозна борба за попечителство върху дете или за получаване на по-голяма издръжка.

2022 година ще рефлектира сериозно върху битието на мъжете над 35 годишна възраст и ще изиска от тях една поосезаема промяна в характера или в начина им на живот. В противен случай сблъсъците с хора от семейството ще бъдат по-чести, особено ако имате партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 2022 година като цяло ще рефлектира много силно върху домашните и семейни отношения подготвяйки ги за една важна трансформация в едно ново време, което се задава в периода 2023 – 2025 година. Тези представители на знака Риби, които имат асцендент Козирог, Дева или Телец ще се наложи да се погрижат посериозно за своето физическо и психическо здраве.

2022 носи промяна и в партньорските ви отношения, за тези от вас, които имат бизнес отношения с хора отблизо или отдалеч. Много отношения ще прекъсват поради изчерпване на тяхната дейност и актуалност, други ще се променят и нагаждат, според новите обстоятелства в бизнеса и в света като цяло. Повечето от тези промени ще стават по ваше желание, поради осъзнаване от ваша страна необходимостта от подобни действия. Ще се промени и кръга ви от приятели и бизнес партньори, който ще стане по-малък, но по-ценен и стойностен за вас. 2022 ще дойде в живота ви с някои ограничения, за които споменах в началото на хороскопа. Те ще изискат едно поразумно използване на финансовите ви средства, стабилизиране на материалната база, която използвате за живеене – дом, личен автомобил, стопанство и др.

Много повече енергия ще използвате през тази година да създавате достатъчно комфорт за себе си и за семейството си, ако имате такова. Това ще бъде сложна година за действия свързани с разделяне или продажба на наследствен имот и имот, който семейството ви притежава. 2022 ще благоприятства чуждестранните пътувания и отношения за жените над 35 годишна възраст. Може да пътувате по различни причини, да създавате и развивате романтични, лични или бизнес отношения с хора от различни краища на света.

Духовното развитие при жените Риби ще бъде много поголямо, видимо, значимо, отколкото при мъжете от същия зодиакален знак. Кои трябва да са най-важните стълбове за вас през 2022? Преди всичко това е вашето семейство, такова каквото сте пренесли във времето до 2022 година. Съхранявайте го, независимо колко ви е трудно да го постигнете! Годината ще се запомни с неочаквани събития свързани с годеж или сватба на приятели, съседи или колеги. През 2022 човек от семейството ви може да започне неочаквано важна и перспективна обществена или политическа дейност. Тези от вас, които проявят по-голямо внимание във финансовите си дела, инвестиции или разходи ще могат да запомнят годината с много добри резултати именно в тези неща.

Не трябва да бъдете стиснати или прекалено консервативни, а да внимате, да обмисляте подобни действия, защото границата между успеха и загубата ще е много малка и ще зависи единствено от мъдростта във вашите действия. 2022 както писах по-горе ще ви помогне по един или друг начин да селектирате хората около вас. Много категорични ще бъдат в подобни действия по-младите представители на Риби, които ще действат импулсивно прекъсвайки връзки, понякога без да изслушат или без да дадат шанс на другата страна да поясни своите действия. За съжаление 2022 може да даде някои житейски уроци на младите мъже и жени до 35 годишна възраст по един неприятен, а понякога и болезнен начин.


Източник: astro.velida.net


loading...