ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2021

Астрологичната прогноза за ГОДИШЕН ХОРОСКОП за 2021 на Skafeto.com е тук. Това са нашите хороскопи за 2021 г. за зодиакалните зодии Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Ще разкрием какво ви предлага 2021 година по отношение на любовта, секса, парите, семейството, кариерата и здравето.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2021:

ОВЕН

♈︎

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е година изпълнена с много повече отговорности от предходната 2020-а. През тази година ще бъде трудно да планирате предварително личния си живот, тъй като ангажиментите ви ще бъдат свързани предимно с роднини, приятели или с работата ви. Ще бъде добре да си наложите известни ограничения и да се опитате да бъдете щастливи с това което имате в момента, най-вече в семейството си. Ако запазите позитивизма си, то ще може да се радвате на любов, приятелство и щастие.

През тази година ще вложите повече енергия в социалните си контакти с приятели, с които вече са имате създадени отношения. Ще планирате различни срещи или общи мероприятия там, където живеете, сред природата или на други интересни места.
Особено благоприятно влияние върху живота ви ще изиграят приятелски или професионални отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През тази година често ще ви се налага да променяте плановете си, особено на тези които са свързани с пари. Ще възникват различни неочаквани ситуации, които ще изискват от вас едно по-гъвкаво действие. През тази година може да получите неочаквано предложение или шанс за повишение на доходите си по един или друг начин. Една такава възможност не бива да се приема в името на парите, а да се огледат добре нещата, до колко са добри и сигурни за вас.

Трудно ще приемате нови хора в обкръжението си и ще сте склонни още в самото начало да реагирате остро и подозрително към опитите за сближаване с вас. Това касае почти всички видове отношения.

През 2021 ще искате да разчитате повече на вече създадени и проверени връзки, отколкото на нови такива, независимо дали ще имате изгода или не. Много деликатни ще бъдат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог, които много често буквално ще “ лазят по нервите ви“.

Ще имате тревоги или ангажименти свързани със здравето на роднини предимно от мъжки пол, като е възможно за тях да възникне необходимост от лечение в болница, операция или друг вид продължителна терапия.

През годината ще имате възможности да пътувате предимно на кратки разстояния за удоволствие, но и за разрешаване на различни проблеми, грижи за имот, който притежавате извън населеното място, в което живеете и други.

Мнозина от вас ще преживеят затруднения свързани с транспорт, или ще се наложи да се ангажират с ремонт на личния си автомобил. Ако имате романтичен партньор от друго населено място отношенията ви ще бъдат сложни, дотолкова доколкото ще ви бъде трудно да планирате действията си заедно.

Тези от вас, които имат дете, което живее или работи в друг град или държава ще усещат много по- емоционално разстоянието с тях и ще се опитат да разговарят (когато това е възможно) за завръщане им.

В работата ви ще възникне ситуация, която ще ви накара да се разграничите или разделите с жена, която е ваша колежка или клиент.

Семейните ви отношения ще се влияят в голяма степен от събития в живота на мъж, който може да бъде ваш дядо, баща или съпруг (за жените Овен). Това ще бъде благоприятна година за създаване на ново семейство за младите жени Овен и за мъжете над 35-годишна възраст.

2021-та година не вещае събития или специални придобивки чрез наследство, завещания или други подобни източници. Ако възникне подобна ситуация, вие по-скоро ще искате да съхраните това, което ви се дава, вместо да го продавате или отдавате на други хора.

През новата година чуждестранните ви отношения ще са доста сложни и много рядко ще ви носят положителни емоции или очакваните от вас успехи. Това особено важи за тези от вас, които имат роднини в чужбина, или които планират брак с чужденец.
Разкриването на тайна, която по някакъв начин касае семейството или брака ви, ще постави на сериозно изпитание вашите отношения, което не означава че ви очаква раздяла.

Много внимателно вземайте решения свързани с покупка на имот и въобще с всякакви действия свързани със собственост, която в момента притежавате. През тази година трудно ще бъдете удовлетворени от ремонти или подобрения, които ще предприемете за жилището, в което живеете.

Много добре поставяни през годината ще бъдат вашите отношения с жени, включително майка, сестра или приятелки. Чрез тях може да постигнете някои от важните за вас успехи, да получите подкрепа, или ще бъдат повод за различни приятни преживявания. 2021 ще ви изненада с новина или събитие свързано с бременност, раждане на дете и други приятни събития свързани с деца.

ТЕЛЕЦ

♉︎

Ако сте родени под знака на Телец, 2021 година ще се запомни с важни събития свързани с хора, които досега са били в чужбина или са чужденци (хора от друга националност), които живеят във вашата държава.

Голяма част от жените на 35-годишна възраст ще пътуват по важни причини или ще преживеят преместване по местоживеене. Тези събития няма да са изненадващи. В повечето случаи ще бъдат предварително добре планирани и организирани.

Във финансов план, нещата като цяло ще бъдат стабилни при вас, донякъде и поради факта, че вие умеете добре да боравите с пари и да избягвате рисковете.
Младите мъже от този зодиакален знак ще имат невероятен шанс да увеличат доходите си чрез нова работа, нова професионална дейност или чрез развитието на една бизнес идея.

През годината ще се натоварите емоционално с неприятности около ваша близка жена (най-вероятно момиче или млада жена), която ще създаде неприятен хаос в живота си, след което ще разчита на други хора да оправят бъркотията. Това означава, че в голяма степен тя ще разчита на вашата помощ, но в същото време ще иска нещата да се случват по нейния начин. В повечето случаи става дума за жена от кръга ви роднини.

2021 ще благоприятства планове свързани с имот или имущество на ваши родители или други родственици. По някакъв начин вие ще може да се облагодетелствувате от такава собственост, като е възможно да се ангажирате с поддръжка, отдаване под наем, продажба и други.

През годината ще имате няколко важни повода за събиране в дома си, които ще бъдат по специален повод и ще бъдат свързани с много емоции и незабравими преживявания. 2021 година ще бъде сложна за семейството и по специално за брака ви, тъй като различни неочаквани събития ще създават силно напрежение, конфликти и ще поставят на сериозно изпитание бъдещето на вашите отношения.

Ще оцелеят стабилните връзки, а тези които са се държали досега заради деца, натиск от страна на родители или други фактори, ще се разпаднат. Стресова ситуация, която ще възникне в кръга ви от роднини, ще противопостави различни мнения и идеи за нейното разрешаване.

През тази година все повече ще проявявате недоверчивост към всякакъв вид новини, вероятно поради горчивия ви опит от подвеждането ви с невярна информация. Независимо с какво ще бъдат свързани тези новини, вие няма да бързате да реагирате и ще проверявате всичко в детайли.

Бъдете внимателни с всякакъв вид предложения или покани и винаги се стремете да проверявате доколко искрени, реални и перспективни са те за вас. Колкото и примамлива да изглежда една ситуация, тя може да ви причини неприятна загуба, от която трудно ще се възстановите.

Ще имате грижи свързани със здравето на човек от семейството, но различни благоприятни фактори ще способстват за бързото или правилно лечение и възстановяване.

Годината ще бъде благоприятна за сключване на брак и за създаване на семейство, но това не означава че тези събития ще се случват с лекота. Винаги ще има някакви допълнителни усложнения или пречки, които може да се окажат за хубаво.

През годината голяма част от вас ще преживеят кардинални промени свързани с работата си като: преместване на друго работно място (или позиция), пенсиониране, безработица, пренасочване към друга дейност или стартиране на нов бизнес. Всичко ще зависи от вашата нагласа, амбиция и воля (или липсата на такива).

Както казах началото през 2021 година важно значение ще имат ваши отношения с хора, които досега са били в чужбина или с чужденци, там където живеете. Особено важни ще бъдат тези, които са свързани с мъже, независимо дали са ваши родственици, колеги или съмишленници.

Жените родени под този зодиакален знак ще имат благоприятна година за създаване на семейство с мъж от друга националност или религия, стига тя да се базира на искрени чувства и ясна перспектива за бъдещето. Всякакви други отношения ще са сложни и неработещи.

Във важните си дела в голяма степен ще можете да разчитате на представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци. 2021 вещае неприятно събитие свързано с млад човек от семейството ви, което може да има връзка с неочаквана промяна, вземане на погрешни решения, които носят някаква загуба след себе си.
Възможна е житейска раздяла с по-млад човек от вас от кръга ви роднини.

Въпреки обещанието за добра финансова стабилност, не бъдете непредпазливи, и не разчитайте на обещания свързани с пари. Използвайте само наличните си ресурси и то много пресметливо. Внимание ще изиска финансов документ свързан с човек или институция, които се намират извън вашето населено място. Ще създадете едно интересно запознанство с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, който може да живее близо до вас, като съсед, наемател и други.

БЛИЗНАЦИ

♊︎

Ако сте родени под знака на Близнаци, 2021 година ще бъде време, което ще бъде запомнено с важни за вас постижения. Те могат да касаят развитието на ваши семейни дела, но могат да бъдат свързани с вашата работа или бизнес. През годината на успехи ще могат да разчитат тези от вас, които са ангажирани с дейности, за които имат призвание, имат талант.

Важно условие за постигане на успех или през 2021 година е умението ви да постигате равновесие, баланс в отношения, желания и цели. Трезво преценявайте какво може да постигнете според реалните си възможности. Това е година за растеж, затова дайте си повече кураж и действайте смело. През годината не бива да действате самонадеяно във финансовите си дела, тъй като това може да ви изиграе лоша шега и да претърпите някаква загуба. Не е нещо което ще ви срине, но така или иначе няма да е приятно.

През тази година ви предстои сериозен разход свързан с мъж от семейството, който може да бъде ваш син, брат, зет и други. Ще възникнат нови възможности в работата или бизнеса ви, особено ако дейността ви е свързана с туризъм, транспорт, логистика, комуникации, онлайн продажби и други. За някои от представителите на зодиакалния знак Близнаци ще възникне възможност за нова перспективна работа, което определено ще съумее да ви изненада.

Ще имате затруднения с родители или други възрастни родственици, които ще проявяват инат при вземане на важни решения или при реализиране на важни промени. Те могат да бъдат предизвикани във връзка с различни документи, относно които ще имате различни мнения. Любовния живот на Близнаците няма да е във върхова форма, но това може да се дължи на прекалено големите ви очаквания. По-трудно ще ви бъде с партньор, който е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, тъй като емоционално ще сте лесно докачливи и свръхчувствителни.
2021 година вещае неприятна новина свързана със здравословен проблем на жена, от кръга ви роднини или близки приятели.

Вашите приятелски отношения през годината ще имат сериозно влияние върху вашия личен и професионален живот. Ще имате благоприятно време за пътувания или за окончателно преместване (завръщане) в друго населено място или държава.

Много силни емоции ще изживеете с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, който живее в друг град или държава. 2021 година ще бъде благоприятна за развитието на ваши чуждестранни отношения, независимо от техния характер.
През годината ще ви изненада подарък или друг жест на внимание от страна на жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

През 2021 година пазете внимателно своите лични идеи и планове, особено в работата си, тъй като има вероятност някой друг да реагира бързо и да се възползва от тях за своя лична изгода. В работата и в бизнеса си бъдете внимателни с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено ако решите да им се доверите за нещо, което е конфиденциално.

2021 година ще изненада някои семейства със зачеването или раждането на дете, за което от дълго време имат мечта или са преминали различни медицински терапии. Някои от родителите Близнаци, ще преживеят раздяла с дете, която ще бъде за хубаво, и която може да бъде за по-кратко или по-дълго време.

С какво може да ви изненада 2021? Това което трудно може да се предскаже в детайли, но ще бъдат неща свързани със семейството ви, със сватби, с различни източници на доходи и с късмет който ще ви споходи тогава, когато най-малко очаквате или когато най-много имате нужда от него.

Мъжете до 35-годишна възраст ще обмислят различни промени в дома си, които ще изискат разход на пари и поради тази причина ще трябва да бъдат много добре обмислени и планирани. Възможно е да вземете решение за покупка на дом или имот, тъй като ще възникне възможност да реализирате една такава идея.

През годината внимание ще изиска здравето на жените до 35-годишна възраст, които не бива да гледат несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение.
2021 година ще бъде благоприятно време за създаване на ново семейство за мъжете над 35-годишна възраст, независимо дали са имали друго семейство (брак) досега или не.

Жените над 35-годишна възраст ще създадат нови приятелства с чужденци, или с хора от друга националност (религия), които тепърва ще повлияят положително върху тяхното развитие или лични планове.

РАК

♋︎

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е година, в която ще промените в голяма степен мирогледа си, вижданията си за различни неща от живота. За всеки от вас това ще бъде една бавна промяна, предизвикана от различни събития. През годината от вас ще се изисква да бъдете по-толерантни към мнението на други хора, да не налагате своето собствено мнение и воля.

Това ще бъде година, в която ще имате възможност да стабилизирате важни за вас приятелски отношения, да постигнете едно по-интересно развитие в тях, както и да създадете нови познанства. Ще бъдете много по-амбициозни във финансовите си ангажименти и дела.

Не пренебрегвайте един разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, тъй като това ще даде благоприятно отражение върху доходите и финансовото ви положение. Ще получите поне един документ от финансов характер, който ще бъде повод за радост и задоволство. През годината внимавайте във важни за вас дела с хора, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева, с които до сега сте имали сложни отношения. Не забравяйте горчивия си опит с тях от миналото. Загубите които сега може да преживеете ще са много по-неприятни.

Ще преживеете житейска раздяла с човек, който винаги ви е създавал проблеми или някакъв дискомфорт в живота. 2021 година ще поставя на изпитание романтични отношения с партньор, с когото живеете в едно населено място. Възможно е да възникнат различия свързани с лични планове от ваша или негова/ нейна страна, които да разделят житейските ви пътища.

Отношенията ви с близки роднини (но не родители) понякога ще са сложни, свързани със ситуации, от които ще останете обидени или разочаровани. Годината вещае интересни събития свързани с родители или с мъж от кръга ви роднини. Една такава личност ще преживее важен успех, който може да бъде свързан с пари или с нов старт в живота.

Някои от вас ще се зарадват на много важна финансова помощ от родител или на друга облага чрез по-възрастен родственик. 2021 година вещае различни приятни събития свързани с дете, любов с човек отдалеч, създаване на ново семейство и преместване по местоживеене поради една от тези причини.

В професионален план се старайте да бъдете стриктни и изпълнителни. Фокусирайте се върху своите лични задачи и ангажименти. Не коментирайте работата на ваши колеги или ръководители и като цяло избягвайте ситуации, които могат да предизвикат неприятни конфликти. Ще може да постигнете стабилност, стига да се фокусирате върху собствените си задължения.

Мнозина ще имат шанс да закупят нов дом, жилище на село или друга имотна придобивка. В този план добро влияние, подкрепа или съвет може да получите от човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Това е година, в която може да направите различни промени в дома си, ремонти за по-добър комфорт.

Тези от вас, които ще допуснат напрежение в работата си, поради липса на контрол на собствените си емоции или въвличането в някаква интрига, могат да загубят настоящата позиция, по един доста неприятен начин. Някой друг може да се възползва от сложната ситуация около вас и да заеме вашето място, а вие да останете безработни. Бъдете внимателни в тази сфера от живота си и не проявявайте неразумие в действията си.

2021 ще бъде благоприятна за развитие на ваши планове свързани с чужбина или с чужденци, както е и възможно да възникнат нови шансове. Чуждестранните ви отношения ще повлияят благоприятно преди всичко на вашите материални и финансови интереси. Имате грижи за здравето на човек от семейството си, който ще се нуждае от болнично лечение, хирургическа операция или друга специфична терапия.
Годината не благоприятства ангажирането ви със съдебно или юридическо дело и ако възникне такава ситуация бъдете много внимателни, особено когато давате доверие на някой друг да разрешава ваше проблеми.

От живота ви ще си тръгнат един мъж и една жена, което ще стане внезапно и при някакви драматични обстоятелства. Не е задължително те да бъдат ваши роднини, но едно такова събитие определено ще остави следа в живота ви.

ЛЪВ

♌︎

Ако сте родени под знака на Лъв, 2021 година обещава за вас прогрес във вашите обществени, професионални и политически дела. Това е година, в която може да осъществите желанието си за по-висока позиция в кариерата си, да стартирате нов бизнес или нов обществен/ политически проект. Годината вещае неочаквани гости в дома ви или неочаквано пътуване за вас цел гостуване при приятели или роднини. Всичко ще се реши в последния момент, или неочаквано ще възникне причина за такова събитие.

Като цяло социалния ви живот през 2021 година ще бъде много по-динамичен от предходната година. Ще създадете повече познанства и приятелства, ще присъствате на повече събирания по най-различен повод.

Не всичко ще ви носи положителни емоции през годината и съвсем естествено е да преминете през някои изпитания или затруднения. Ще преживеете емоционално противоречия или охлаждане на отношенията ви с хора от кръга ви приятели родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Не всяко ново познанство през годината ще се развие според очакванията ви. Понякога ще имате разочарования, но не спирайте своето развитие и продължавайте смело напред.

2021 година ще ви помогне да оставите зад гърба си разочарования или болка от емоционална раздяла в любовта или с човек от кръга ви приятели/ роднини. Пред вас е едно ново начало, когато съдбата ще ви срещне с нови интересни и полезни за развитието ви хора.

Ако през годината станете обект на кражба независимо от нейното естество, то не бързайте да изпадате в паника, тъй като предстои едно благоприятно за вас развитие.

Ще имате интересни идеи, свързани с работа или бизнес, чиято реализация ще бъде важна за вас. Нещата могат да имат бавно развитие, но не се отказвайте и следвайте своите цели.

Притеснения свързани със здравето на човек от дома ви не са изключени. Избягвайте паника и излишен стрес, тъй като този проблем ще има добро разрешение, след предприемане на необходимото лечение и терапия.

Възможни са леки проблеми свързани с дома ви, които ще предизвикат необходимост от ремонти или подобрения на интериора. 2021 година носи получаване на наследство от жена или получаване на финансова помощ от жена, която е ваша майка, баба или роднина от страна на партньора ви.

Годината ще изиска от вас по-голямо внимание при планиране на пътувания в чужбина, тъй като те повечето случаи ще бъдат свързани с много напрежение, с важна и стриктна организация, с преодоляване на различни спънки или забавения.

Понякога ще възникват неприятни спорове и конфликти, с хора които живеят в друго населено място и с които имате роднински, приятелски или професионални отношения.

Ако сте родители и имате собствено дете, ще преминете през своите периоди на тъга, неспокойствие или притеснение, Но това ще бъдат временни състояния, които няма да се задържат дълго.

По-трудно ще бъде на тези родители, чиито деца са родени под зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, с които комуникацията ще бъде твърде емоционална. През годината мнозина ще се зарадват на пари или на важен документ в дома си, който може да има връзка с мъж от кръга ви роднини или брачен партньор (за жените).

2021 носи изненади които по някакъв начин ще бъдат свързани с важни новини, с неочакван договор или документ, с неочаквани пари или придобивка. Годината ще бъде благоприятна за начало на семеен бизнес за младите жени Лъв, независимо с кого ще си партнират в тази нова дейност: съпруг, баща/ майка, брат/ сестра и други. За вас млади дами 2021 година обещава постигане на важни успехи в професионалния ви живот, както и ще имате благоприятно време за създаване на семейство и за сключване на брак.

Деликатни ще бъдат отношенията на младите мъже Лъв с техните родители или са техни родственици. Това особено важи в случаи свързани с вземане на важни решения, реализиране на важни промени в живота ви или при ангажиране с някакво съдебно дело. Мъжете Лъв над 35 годишна възраст ще имат благоприятна година за стабилизиране във финансов план и в любовта.

ДЕВА

♍︎

Ако сте родени под знака на Дева, през 2021 година ще преживеете неочаквано събитие свързано с нов старт в живота на момиче или млада жена от кръга ви роднини или приятели. Един нов шанс ще бъде даден на тази личност, и той по някакъв начин ще бъде свързан с вас.

През годината притеснение ще предизвика здравословното състояние на жена от семейството ви или от кръга ви роднини. Вероятно ще бъде нещо, което ще създаде голямо напрежение, но за кратък период от време.

През 2021 година поради различни причини ще се увеличат разходите в семейството ви, като най-голям дял затова ще имат ваши собствени деца (в случай че имате такива). Ще възникнат възможности за нови допълнителни доходи, но това не е нещо което ще може да планирате предварително, а и не трябва да разчитате само на това.

През годината ви предстои раздяла с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева поради различни житейски причини, но без завръщане назад. Внимание ще изискат представители на тези трите зодии, с които работите заедно и които винаги са били ваши опоненти.

През годината бъдете много внимателни при закупуване на скъпи неща за децата си или за ваши роднини, които нямат достатъчно умения да ги използват или не оценяват правилно тяхната стойност. Възможно е кражба или загуба на скъпоструваща вещ, най-вероятно по невнимание.

Годината ще благоприятства планове и ангажименти свързани с поддръжка на наследствен имот, с неговото обновяване и възстановяване, използване за постоянно живеене или през почивните дни (ваканции). Като цяло годината ще благоприятства уреждане на различни наследствени въпроси независимо дали са свързани с пари, имущество или с имот.

През годината ще преживеете завръщането на ваши приятели или роднини от чужбина, които са били извън родината ви за даден период от време, поради различни причини. Те ще дойдат разочаровани, или уплашени от нещо, с някаква тревога в сърцата си или със страх за бъдещето си.

За тези които се занимават с обществена или политическа дейност, има опасност от попадане в конфликтни, скандални ситуации, режисирани добре от хора или институции от други градове или държави. Внимание ще изискат с отношенията ви с представители на зодиите Рак, Скорпион или Риби, с които сте ангажирани в подобна дейност.

Новите приятелства през годината ще ви обогатят с интересни знания или чрез тях ще се запознаете с нови интересни хора. Повечето ви контакти през годината ще бъдат виртуални, но като качество ще са по-важни от тези, които са в близост до вас.

Ще получите покана или предложение от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, което ще ви развълнува. Изненадата за 2021 година ще е неприятна тъй като ще е свързана с голямо разочарование, което ще преживеете от стар приятел, който умишлено или не, ще злоупотреби с доверието ви и ще ви въвлече в една неприятна интрига, злепоставяща ви ситуация или такава, която сериозно ще накърни вашия имидж.

Младите жени Дева ще имат много силна година, стига да съумеят правилно да усетят шансовете си и да не ги пропиляват в очакване на други по-примамливи или по-печеливши, от тяхна гледна точка.

Младите мъже Дева ще преживеят затруднения в работата си свързани със заплащане, постигане на по-добри финансови резултати и печалби, което може да доведе до промяна на работното място и търсене на нова кариера.

При мъжете над 35 годишна възраст нещата във финансов план ще бъдат много по-стабилни, но това ще се дължи на техни пресметливи и добре организирани действия още през 2020 година. В този смисъл някои от младите представители на този зодиакален знак ако проявят предпазливост и добре планират делата си, могат да се защитят от евентуални финансови затруднения през 2021.

ВЕЗНИ

♎︎

Ако сте родени под знака на Везни, за вас 2021 година ще се запомни с важни събития в брака, семейството и в кръга от роднини. Това е година в която ще сложите край на различни ангажименти и отношения, както в личен така и в професионален план. Възможни са житейски раздели с хора, както от кръга ви роднини, така и с приятели.
Усложненията, които ще възникнат в някои ваши отношения също могат да бъдат причина за раздяла.

През тази година няма да толерирате хора, които само създават напрежение и неприятности в живота ви. Ще сте склонни с лекота да им обръщате гръб и да продължавате напред. Внимание ще изискат финансовите ви дела, първо поради факта че те ще бъдат в основата на някои сериозни конфликти в живота ви, и второ поради възникването на различни ситуации, които ще изискат по-големи разходи на парични средства. Ще сте склонни да търсите и да мислите различни практични варианти за излизане от подобни затруднения. В такива моменти може да получите помощ или правилен съвет от човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв.

През 2021 година ще имате интересни преживявания с роднини, които живеят на кратко разстояние от вас. Някои от тези моменти могат да бъдат свързани с важни успехи в техния живот, с неочаквана печалба, с годеж или сватба и други.
Годината ще благоприятства сключването на уреден брак за тези от вас, при които тези традиции са част от начина на живот.

Ще бъдат много важни отношенията ви с баща, дядо или с друг по-възрастен от вас родственик, който или ще има желание да ви помогне или ще очаква помощ от вас. Мъжете над 35 години ще имат повече грижи и ангажименти към роднини, които преминават през някакви трудни моменти от живота си.

В личния ви живот ще сте склонни да правите сериозни планове свързани с деца или с партньора ви, чиято реализация не е невъзможна, но в никой случай няма да се случи с лекота. В определени моменти ще може да разчитате на късмета си, но основната отговорност ще падне върху вашите рамене.

През годината ще имате грижи свързани със здравето на близък човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Избягвайте да разширявате материалното или имущественото си състояние, като тази прогноза е много по-силна за младите жени под този зодиакален знак, отколкото за останалите. Внимавайте какво купувате и в какво влагате парите си, особено когато става дума за скъпо струващи неща. 2021 година носи важни събития в брака, семейството и в кръга ви от роднини. Поради различни причини ще имате засилена комуникация с родственици, които живеят наблизо или надалеч. Някои от важните събития ще касаят ваши близки хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, както и тези, които са родени под въздушните зодиакални знаци. Аз нямам очаквания за някакви неприятни събития, но като цяло те ще бъдат свързани с моменти на стрес, безпокойство или напрежение.

През годината внимание ще изискат планове свързани с пътуване, които са в листа от желания на вашия брачен или интимен партньор. Възможно е той или тя да останат излъгани в очакванията си или да преживеят някакъв вид загуба.

Младите мъже от този зодиакален знак добре да планират пътуванията си, особено когато те юе бъдат свързани с чужбина или с работа. През годината ще ви се наложи да отделите повече внимание за това какво преживява ваше дете, особено ако то живее в друг дом или в друго населено място. Не допускайте разстоянието да ви отчуждава. Рискувате да научите за някои събития със закъснение и това да ви накара да се чувствате тъжни или да се срамувате от себе си.

Жените над 35 годишна възраст трябва да са много внимателни във всички планове които правят за децата си. Съобразявайте се не само със собствените си желания и чувства но и с реалността, в която живеете.

Ще разчистите листа си от приятели и ще запазите само тези от тях, с които все още имате за какво да разговаряте, и с които все още един приятно да се срещате. През тази година определено няма да се фокусирате върху броя на вашите приятели, а върху това какво те ви дават (но не в материален план) и с какво ви помагат да израствате като личност.

През годината може да ви шокира една сериозна загуба или кражба в живота на човек, когото познавате поради бруталността на конкретното събитие.

Много от вашите приятели през годината ще преживеят драстични промени в кариерата си и в начина си на живот, което ще бъде повод не само за разговори, но и за осмисляне на вашия собствен живот.

През годината ще имате поводи за радост свързани с дома ви, с близките ви хора, с постижения, които ще успеете да постигнете в личен план, най-вече благодарение на женското присъствие в кръга ви от роднини.

Повод за радост през годината може да бъде и важно събитие свързано с майка, баба или сестра.

Мнозина ще запомнят 2021 година с преместване в нов дом или в ново жилище.
Основните изненади през годината ще бъдат свързани с вашия любовен живот, като за някой ще са хубави, за някои не съвсем (според личния ви хороскоп).
Изненади ще има откъм внезапни решения за промени и в събития свързани с кариерата ви.

СКОРПИОН

♏︎

Ако сте родени под знака на Скорпион, 2021 година ще бъде важна за вашето професионално, обществено и политическо развитие. Пред вас е година, в която ще възникне необходимост от уреждане на различни документи или финансови отношения с дете или с друг родственик, който е не по-възрастен от вас.

През годината внимание ще изиска здравето или един сериозен разход свързан с член на вашето семейство. Мъжете на 35 годишна възраст могат да преживеят сериозна загуба, която да касае някакъв вид имущество или скъпа вещ. Възможно е да се освободите от имот, който не използвате като го предложите за продажба или под наем.

През 2021 година ще бъде важно да се стремите към реализацията на планове и проекти, които са реално постижими с оглед обстоятелствата в страната, където живеете. Избягвайте рискови действия и не разчитайте на обещания на други хора, както и на непроверена лично от вас информация.

Тези от вас които са ангажирани с някакво съдебно или юридическо дело, да не разчитат единствено на коректността на други хора, тъй като може да се изправите пред една неприятна изненада. Внимавайте във важни отношения или големи проекти свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ще имате повече грижи свързани с възрастни родственици, включително ваши роднини, които не живеят с вас в един дом. Тези ангажименти не са свързани с някаква драма, и няма смисъл да се натоварвате предварително с някакви лоши очаквания или предчувствия.
Това ще бъде благоприятна година за събиране с роднини, включително за общо съжителство под един покрив.

2021 година ще бъде благоприятна за създаване на семейство и за сключване на брак, но само ако имате благословията на родителите си. В този смисъл в държави, където има подобни традиции, уредените бракове ще имат добро бъдеще.

В любовния живот на тези от вас, които имат партньор от друго населено място или държава, ще възникнат конфликти, поради подозрения в нелоялност, съмнения или доказателства за комуникация с други партньори, липса на доверие свързана с конкретни грешки или измама.

През годината добри обстоятелства ще възникнат в професионалния живот на жените над 35 годишна възраст, които ще имат възможност дори да започнат нова кариера, в област, която ще изиска специфични познания и умения. Това ще бъде благоприятна година за вас за начало на собствен бизнес или за създаване на нов кръг от контакти и клиенти.

За тези Скорпиони, които вече са обвързани с брак, 2021 година носи преминаване през турбулентни моменти, поради прояви на ревност, изневяра, опити за бягане от семейни отговорности и задължения и др. През тази година ще оцелеят само тези бракове, в които има равнопоставеност между партньорите, разбирателство и уважение. Развитието в останалите брачни отношения ще зависи от индивидуалния ви хороскоп, но като цяло не са изключени раздели или разводи.

Предстои Ви да присъствате на годеж или сватба, който може да бъде свързан с роднина или приятел от страна на вашия брачен партньор, роднина по бащина линия и др. Подобно събитие също така може да касае ваш син или внук, по-малък брат или племенник.

Добро развитие ще имат ваши връзки с приятели, роднини или познати, които живеят в друга държава. Те могат да вземат решения за някаква инвестиция, покупка на дом в родината си, за което вие ще окажете помощ или ще дадете важна информация.
Възможно е в дома ви да влезе нов човек, който да е от друга националност или религия.

Добро развитие ще имат и планове свързани с преместване по местоживеене в друга държава, преди всичко по икономически причини. 2021 година ще бъде важна за вашето професионално, обществено и политическо развитие. Това касае тези от вас, които няма да допуснат задкулисни сделки, нелоялни действия свързани с пари или друг вид облаги, корупционни прояви използване на познанствата си с други (влиятелни) хора.

2021 година ще бъде благоприятна за младите жени, които ще имат важни планове свързани с пътуване, като обучение в друга държава, сключване на брак с чужденец, работа по временен трудов договор извън родината и други. За вас важно значение ще имат отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които живеят на разстояние от вас.

Изненадите през тази година почти винаги ще бъдат свързани с разочарования, поради невъзможността да реализирате ваше желание или план, въпреки че предварително сте имали голяма увереност и сигурност, че тези неща могат да се случат. Това ще се дължи на неумението ви да преценявате правилно хора и обстоятелства, както и собствените си възможности и ресурси.

СТРЕЛЕЦ

♐︎

2021 година ще бъде трудно предсказуема за родените под знака на Стрелец, тъй като някои от събитията, чието развитие предстои през годината все още се “ готвят в тенджерата“ на 2020. Как ще преминете през тях, какви решения ще вземете ще определят и развитието ви през 2021 година.

Младите жени родени под знака ще са изправени пред труден избор през годината, който ще бъде свързан с по-добре платена работа или с възможност за допълнителна такава. Трудността в избора ви ще се дължи на факта, че това ще промени начина ви на живот, и най-вероятно ще съкрати личното ви време за почивка и приятни занимания. Изглежда лесно решение, но когато този момент настъпи ще видите че ще ви бъде доста трудно да направите някои компромиси, които ще засегнат комфорта, на който сте свикнали.

2021 година като цяло ще бъде трудна във финансов план и с много усилия ще можете да си осигурите нужните ви средства, за стандарта, който сте постигнали досега. По-често ще възникват неочаквани ситуации, които ще ви костват непланирани разходи на пари. Като цяло едни ще ви бъдат очакванията през годината (във финансов план), но реалните събития ще бъдат други.

Мъжете родени под този зодиакален знак ще търсят начини за допълнителна работа или доходна дейност заедно с приятел или с група от хора. Успехът ви ще зависи от това с какво е свързана тази дейност, дали е легална или не, дали предварително са изчистени отговорностите и задълженията на всеки, и дали очакванията които имате, се покриват с реалността.

През годината ще ви изненада неочаквана придобивка, която ще дойде чрез семейните ви контакти, от родители или от деца, или чрез някакъв общ проект с тях. Нова любов ще изненада голяма част от Стрелците. Приемете това, което съдбата ви дава като подарък. Не търсете недостатъци или причини да избягате от сериозно обвързване. В създадени вече любовни или брачни отношения ще възникнат няколко сериозни моменти на напрежение свързани с документи, с информация касаеща миналото на партньора ви или друга емоционална ситуация.

Годината не благоприятства зачеването и раждането на дете там, където някой се опитва да планира подобни събития. Изненади ще има и те ще бъдат като награда за търпението на тези от вас, които са приели че съдбата знае най-добре кога и какво да им даде.

През 2021 ще бъдете ангажирани с по-големи или с повече неприятности в живота на роднини, които ще търсят съвет или помощ или ще разчитат на вас да разрешат собствените си проблеми. Особено сложни и заплетени могат да се окажат подобни ситуации свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Семейните представители на зодиакалния знак Стрелец ще имат добри отношения с роднини или с приятели от страна на партньора си. Не са изключени обаче опити за манипулация или други прояви на хитрост, които ще съумеете да игнорирате или да преодолеете без да предизвикате сериозни конфликти.

Годината ще бъде благоприятна за пътуване на далечни разстояния особено за жените родени под този знак. Важно или интересно за вас развитие ще имат отношения с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, която живее в друг град или държава. Добро развитие ще имате в дейности или в бизнес свързан по някакъв начин с жени, където ще могат да се очакват по-добри печалби или постигане на сериозни резултати.

Младите мъже ще са на прага да вземат важно решение или да започнат една сериозна промяна в живота си, но има и вероятност от безсмислено отлагане на тези неща за следващия месец, за следващия месец, докато в един момент може да стане за следващата година. Дали обаче 2022 година ще благоприятства подобни действия, нека да не отговарям на този въпрос сега. Годината ще се запомни с разрешаването на сериозен здравословен проблем или с по-сериозно обгрижване здравето на близък човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

КОЗИРОГ

♑︎

Ако сте родени под знака на Козирог 2021 година вещае важни промени във вашия любовен, семеен или материален живот. Това е година, която мнозина ще запомнят с нова любов, с ново семейство, важна придобивка и с други промени в този план. Годината ще благоприятства развитието на финансовите ви планове свързани с по-стабилни или по-добри доходи, но това не означава, че трябва да нехаете и да разпилявате, с надеждата че не ви очаква някаква криза. Не е лошо да се вслушвате повече в съветите или в това, което ви говорят представители на други земни зодиакални знаци: Телец или Дева.

2021 ще бъде сложна за тези от вас, които се опитват да намерят нова работа, дори това да е свързано със същото населено място, в което живеете. Съхраните добре професионалните си позиции и не рискувайте, да оставате без работа, преди да сте намерили нова стабилна и перспективна такава. Това не е в година, в която не трябва да вярвате на обещания и примамливи предложения.

Предстои Ви да се срещнете с ваши роднини, които живеят в други градове или държави и тези събития ще са причина за силни или специални емоции. Тези от вас, които живеят надалеч от родния си дом поради работа или други обстоятелства, ще бъдат предизвикани или ще възникне необходимост за завръщане.

Като цяло годината ще благоприятства пътувания, които вие или хората от семейството ви ще предприемете, но те основно ще бъдат по семейни причини. 2021 година носи раздяла мъж с когото имате близки, роднински или приятелски отношения. Възможно е това да бъде личност родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни или да има такъв асцедент.

Годината ще благоприятства действията на младите жени от този зодиакален знак, които се стремят към по-високо заплащане в работата си, които търсят нова допълнителна работа или нови източници на доходи. По-добрите ви финансови възможности могат да ви позволят закупуване на собствен дом, преместване в по-добро жилище или друга крупна придобивка.

Семейните ви отношения ще преминават през различни периоди на напрежение, но това не касае целостта на брака или семейството ви.

Годината ще донесе неочаквани събития в дома ви: чудо, неочакван шанс, успех или популярност.

През годината внимание ще изиска здравето на роднини, с които не живеете заедно. Те могат да имат нужда от специално лечение в болница, операция или друга специфична терапия.

Чуждестранните ви отношения през годината ще са коренно различни от вашите очаквания (за тези които имат такива). Като цяло през тази година може да се окаже, че нереалистично гледате на ситуациите извън вашата страна. Възможно е да бъдете подмамени от фалшиво предложение за работа в чужбина, да ви бъде дадена напразна надежда за нещо, което през тази година няма как да се случи.

Младите мъже и жените над средна възраст от този зодиакален знак ще имат благоприятна година да покажат своите способности и да развият своя потенциал чрез различни публични дейности. Това е време, в което трябва да излезете извън вашия свят, в който сте се самоизолирали през последните години.

2021 година носи промяна в списъка ви от приятели, като някои от тях ще си отидат поради нежеланието ви да комуникирате с тях, тъй като те са твърде негативно настроени за всичко, което се случва в живота. На тяхно място ще се появят нови, които ще има с какво да ви забавляват или на какво да ви научат. Годината ще се запомни с неприятно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви приятели.

ВОДОЛЕЙ

♒︎

Ако сте родени под знака на Водолей, 2021 година може да се окаже вашето златно време за прогрес, за развитие на важни проекти, и планове. През годината нови хора ще се появят в живота ви, които ще имат важно значение и мисия. Важна роля в живота ви ще изиграят личности родени под зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, които ще спомогнат за вашия напредък и развитие.

През тази година не губете време да мислите за свои пропуснати възможности през 2020 година. Най-вероятно не сте имали шанс или достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхното реализиране. През тази година може да добиете по-ясна представа за провала на подобни възможности, но това трябва само да ви помогне да усвоите определен житейски урок.

2021 година ще изиска особено внимание за родителите Водолей. Отношенията със собствените ви деца или внуци често ще са подвластни на по-голямо напрежение и конфликти по най-различни причини. Контрола върху подобни ситуации не бива да се омаловажава, тъй като лесно може да се стигне до раздяла.

Появата на нови колеги или ръководители на работното ви място ще предизвика различни промени или въвеждане на нови дейности. Подобни трансформации трябва да са очаквани най-вече в живота на младите жени Водолей.

Всъщност за вас това ще бъде благоприятно време за начало на собствен бизнес, но за това вероятно ще трябва да разчитате на помощта или съдружието и на друг човек. 2021 година носи промени в интимния ви живот. Връзки които се радват на стабилност и хармония ще могат да достигнат до едно по-сериозно обвързване и брак. Тези обаче, които са нестабилни, страдащи от изневери, недоверие или други неблагоприятни влияния ще се разпаднат окончателно. Като цяло романтичните ви и брачни отношения ще се съхранят само ако има стабилност и доверие между партньорите.

През тази година мъжете над 35-годишна възраст трябва да са много внимателни във финансовите си дела, особено ако имат желание да инвестират една по-голяма сума пари в някакъв имотен или финансов проект. Бъдете предпазливи за да не попаднете на измамници, на хора които лесно ще ви обещаят печалба, която никога няма да се реализира.

Както вече споменах нестабилните семейни отношения ще преживеят сериозна трансформация, включително и раздяла. Началото на годината нещата могат да изглеждат стабилни, но в последствие да излязат истини за някои скрити действия, които да разрушат хармонията в отношенията ви. Внимание, дипломатичност и такт трябва да изискат отношения с партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 2021 година ще се запомни със създаването на стабилно семейство, за тези чиято връзка е изградена на здрави основи, на ясни цели и честност. Годината ще благоприятства романтични връзки и брак с партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Една от основните цели и желания за младите мъже ще бъде осигуряването на средства за скъпоструваща покупка: кола, нов дом или скъпа техника. Неочаквани възможности за обществени, публични или политически изяви ще имат някои жени на средна възраст, осланяйки се на вече изградени отношения в тези сфери.
Годината ще ви изненада с брака на жена, която ще създаде ново семейство след неуспешен първи брак.

Пътуванията през годината ще са според възможностите и плановете ви и като цяло не се очакват затруднения свързани с тях.

Мнозина ще се зарадват на гости или срещи хора от други градове или държави, като те може да са представители на огнените зодиакални знаци: Лъв, Овен или Стрелец.

Това, което ще успее да ви изненада през годината ще е получаване на пари чрез някакъв документ или договор. Създаването на нови стабилни и перспективни познанства. Благоприятното лечение и възстановяване след специфично заболяване или операция.

РИБИ

♓︎

Ако сте родени под знака на Риби, според изготвения годишен хороскоп за 2021 година, ще изпитате интересни преживявания в своя живот, които ще ви накарат да се чувствате по-сигурни за бъдещето си и по-уверени в това, с което сте ангажирани.

Младите жени родени под този зодиакален знак ще имат възможност да си осигурят собствен дом или много по-удобно жилище. Вие определено ще сте късметлиите на зодиакалния знак Риби, но в голяма степен затова ще трябва да сте благодарни на помощта на хора родени под зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

Любовния ви живот като развитие ще бъде продължение на това, което сте постигнали или пропуснали през 2020 година. Някои прибързани действия или решения в любовта могат да дадат негативно отражение върху личния живот на младите мъже. Все още има много да учите от живота.

Годината ще благоприятства пътуванията независимо от тяхната цел. Ако те са свързани с работа, която ще изиска преместване в друг град или държава, бъдете много внимателни и добре проверете това, което ви се предлага, както и мястото където отивате. Възможни са неприятни изненади, които да ви донесат не само разочаровани, но и загуба на пари.

Внимание ще изиска здравето на родител или възрастен родственик, най-вероятно роден под зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион. Благоприятното възстановяване е напълно възможно, но ще се изискат специфични грижи и някаква промяна в начина на живот.

През тази година бъдете много внимателни в любовните си отношения. Избягвайте да живеете в миналото, с прекъснати вече отношения, за които все още си давате надежда, че могат да бъдат възобновени. Затворете тази страница от миналото си и се опитайте да гледате напред. Много трудно, но не и невъзможно ще бъде да създадете нова връзка, изпълнени с нови надежди и искреност в чувствата. Не обременявайте една нова любов с разочарованието и негативизма, които предишната връзка са ви донесли.

2021 ще благоприятства професионалното развитие и кариера на мъжете на средна възраст и донякъде ще покрие техните очаквания, но разбира се всичко ще зависи от това какви точно са те. Доколко тези очаквания са изпълними и реалистични с оглед настоящата ситуация по света.

Жените на средна възраст ще могат да се преориентират в една нова дейност, която може да бъде свързана дори с личен или семеен бизнес. Добро развитие ще имат проекти свързани с работа или бизнес ориентирани към услуги за семейството, дома, имущество и имоти.

През годината избягвайте сложни отношения с роднини на вашия партньор. Тяхната намеса във вашия брак или любовна връзка може да се окаже много неприятна и да ви създаде дискомфорт почти през цялата година (ако имате търпение за подобен вид влияние). Тези от вас, които са нетърпеливи и трудно правят компромиси, дори могат да приключат една такава връзка.

Бъдете внимателни ако имате партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева, тъй като той или тя трудно ще се противопоставят на собственото си семейство. Ще преживеете една стресова ситуация свързана с вашата работа или обществена дейност, която ще се дължи на невярна информация която ще се появи в публичното пространство.

Внимание ще изиска работа с документи или договори, които имат дълготрайно значение в живота ви. Някои родители родени под този зодиакален знак ще преживеят раздяла с дете през 2021 година, която ще се дължи на нов старт в техния живот. Някои от вас обаче ще се съберат с дете, което е било за даден период от живота си в друг град или държава с цел образование или кариера.

През годината се старайте да бъдете коректни и ясни в действия свързани с ваши приятели или познати. Този съвет важи най-вече за отношения, в които ще бъдат вложени някакви финансови интереси.

Предложение за допълнителна дейност или бизнес ще получите от страна на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, но едва ли ще вземете лесно решение.

С какво ще успее да ви изненада 2021 година? Преди всичко с появата на нови възможности за по-добре платена работа, допълнителна дейност или собствен бизнес. Също така и с възникването на нови приятелства, нови хора в кръга ви от роднини или нови бизнес партньори.


ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021 изготвен по: „Хороскопите на Надиа“ – astro.velida.net


loading...