мъжа

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки човек има характер, който до голяма степен определя поведението и отношенията му с останалите хора. Разбира се, някои от нас са доста по-доминантни от останалите и по тази причина често се стига до напрежение и конфликти, когато те се сблъскат с друг доминантен характер.

Жените казват: изпуснаш ли веднъж мъжа, после очаквай беди, пишат от webmiastoto.com. Но кои са жените, които харесват мъжете под чехъл? Най-често те принадлежат към тези зодии:

1) ЛЪВ
На Лъва му дай само да командва. В тяхно подчинение трябва да има поне един човек, който да им носи кафе и пресни кроасани в леглото. Ако се съпротивлявате срещу указанията на Лъва, той известно време ще потърпи, а после ще отиде при по-сговорлив партньор. Ако поставите ъвицата в “клетка”, също не очаквайте нищо добро.

2) СКОРПИОН
Скорпионът по природа е командир. Обсесивната му и педантична природа плюс стремежът да доминира водят до това, че той се побърква, ако нещо се обърка. Или поне той си мисли, че нещо се е объркало. Всъщност, Скорпионите изискват безпрекословно подчинение и перфектно изпълнение на техните директиви.

3) ДЕВА
Девата най-много от всички зодии се стреми към съвършенство, учи се цял живот, но същщо така поучава и другите. Стремежът към най-доброто кара Девата да забелязва недстатъците във всичко наоколо. От хората около себе си Девата изисква спазването на чистота в дрехите и речта. Заради практичния си поглед върху живота и високите си изисквания, Девата често не бърза да сключва брак.

4) СТРЕЛЕЦ
Тази зодия е човекът-празник. Малцина могат да устоят пре обаянието и привлекателността му. Но колкото повече общувате със Стрелеца, толкова повече ще се разочаровате от тяхната праволинейност. Стрелецът понякога е невъздържан в изказванията си, а понякога и откровено груб. Но това не е от зъл умисъл, а просто външно проявление на бурния му темперамент. Не си мисллете да критикувате Стрелеца – той е каже всичко, което мисли.Тези 4 зодии са най-силните и превъзхождат останалитеСилата на един човек се определя от редица фактори. На първо място това е генетичната му предразполо…Sep 27 2019skafeto.com3 са зодиите, които никога не прощаватПрошката е акт, който не всеки човек може да извърши. Разбира се, тя до голяма степен зависи от това…Sep 26 2019skafeto.com