да се отърве

2020 година ще настъпи след две седмици. Колкото и да ни учудва бързият ход на времето, идва не само нова година, ами цяло ново десетилетие. Хората очакват с нетърпение това, което ще им предложи животът за този нов период, но в същото време има и неща, от които не сме доволни и искаме да променим. Днес ще ви представим кои са нещата, от които трябва да се отърве всяка зодия през идната година, ако иска да постигне целите си и да бъде щастлива.

Всеки човек си има своите слаби страни – някои са твърде несигурни, други пък са агресивни, трети – злопаметни, пишат от iwoman.bg. Много от тези лоши качества могат да бъдат превъзмогнати с помощта на силната воля. Ако обаче не сте сигурни какъв точно е вашият недостатък, от който трябва да се отървете през 2020 година, вижте какво има да каже астрологията по въпроса.

Овен
Трябва да пуснете гнева си към хора, които са ви обидили. Трябва да приемете, че по един или друг начин те губят и да приемете, че са излезли от живота ви завинаги.

Телец
Трябва да се отървете от цинизма си и да си позволите отново да повярвате в любовта, в щастието, в добрите отношения между хората.

Близнаци
Загърбете вината си. Трябва да спрете да обвинявате себе си за грешки, които сте направили преди години, за грешки, които не можете да поправите сега.

Рак
Трябва да се откажете от желанието си да зарадвате всички. Трябва да приемете, че не сте отговорни за щастието на хората около вас, а само за вашето собствено.

Лъв
Опитайте се да се отървете от зависимостта си от социалните медии или поне я намалете. Оставете телефона си и спрете да се сравнявате с хора, които не сте виждали от години.

Дева
Пуснете желанието си да бъдете прави през цялото време. Приемете факта, че не знаете всичко и се примирете, че понякога ще допускате грешки.

Везни
Сбогувайте се с несигурността си. Трябва да спрете да се самокритикувате, защото се държите като най-големия си враг.

Скорпион
Трябва да се откажете от недоволството си. Оставете своето минало там, където му е мястото – зад гърба ви и не бъдете толкова мнителни към всички хора, които влизат в живота ви.

Стрелец
Трябва да пуснете страховете си. Напуснете зоната си на комфорт и рискувайте повече, но в емоционално отношение. Вички знаем, че иначе сте доста смели и екстремни.

Козирог
Отървете се от високите си очаквания. Престанете да мислите, че трябва да достигнете определен цел в точно този момент.

Водолей
Трябва да се откажете от токсичните си приятелства. Няма значение дали познавате този човек от години, защото ако не ви влияе добре, трябва да си отиде.

Риби
Не се притеснявайте толкова за бъдещето. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате днес, вместо да мислите твърде далеч напред.

Вижте още:Женските зодии, които не трябва да стъпват в кухнятаВ днешно време все още е прието, че жената у дома готви. Истината е обаче, че готвенето не се отдава…Dec 20 2019skafeto.comПазете се от тези зодии – енергийни вампириВсеки от нас е чувал за енергийни вампири, но рядко можем да ги разпознаем само от един поглед. Ефек…Dec 19 2019skafeto.com


loading...