девизът

Зодиите ни отличават един от друг, но и ни сближават в определени поведенчески модели. Дори и скептиците се убеждават в това, когато прочетат малко повече по темата. Днес ви представяме и кой е девизът на всяка зодия.

Всеки човек има определени житейски принципи, ценности и вярвания, които е малко вероятно да наруши, пишат от iwoman.bg. И ако погледнете този момент от астрологична гледна точка, става ясно, че всеки зодиакален знак има свои собствени принципи, които се превръщат в жизнено кредо.

Овен: „Ще си взема своето на всяка цена.“
Непроницаемостта и безсмислените рискове са основните черти на този смелчак. Овенът никога няма да си позволи да се поддаде на трудности. Той винаги ще се втурне напред към целите си, дори и те да крият рискове.

Телец: „Не ми давайте непоискани съвети, за да не ви казвам къде да отидете.“
Повече от всичко на този свят, Телецът най-много мрази, когато външни хора си навират носа в делата им. Свикнал да живее според предварително замислен сценарий и установен график, Телецът хич не обича, когато някой му се изпречи на пътя към постигането на цели. За прекомерното любопитство и наглост, той лесно може да се разбушува.

Близнаци: „Моят принцип на живот е, че нямам принципи.“
Близнакът е един от малкото представители на Зодиака, които не робуват на принципи. Тези хора могат упорито да защитават своята гледна точка и да оказват натиск върху събеседника си. След няколко минути от постоянството им няма да има и следа, а страстта им към дадедата тема бързо ще бъде заменена с друг разгорещен спор. Близнаците са най-променливата зодия.

Рак: „Основното нещо е не количеството, а качеството.“
Представителят на зодия Рак е наистина уникален човек, който цени искрената топлина и честните отношения. За него семейните традиции и домашният комфорт играят адски важна роля в живота. Той няма да размени тези житейски принципи за нищо на света.

Лъв: „Няма да позволя на никой да изцапа репутацията ми“
Да бъдеш уважаван и авторитетен човек в обкръжението си е основният жизнен принцип на Лъва. Той се цени твърде високо и няма да позволи на никого да се осмели да говори лошо за него.

Дева: „Дори дребните неща в живота са важни.“
За типичния представител на знака Дева, всяко малко нещо в живота придобива универсални пропорции. Обикновено хората не обръщат внимание на праха зад дивана, наскоро появилата се малка дупка в тапицерията или новите чорапи в чекмеджето. Но не и Девата. Тя винаги забелязва малките неща и помни всичко!

Везни: „Отнасям се с хората така, както искам да се държат с мен.“
Хармоничните отношения с другите са основният жизнен принцип на Везните. Малко вероятно е да видите от този мирен знак грубост, насочена към някого. Везните никога няма да направят това. Защото за тях е важно да останат добри за другите, да поддържат равновесие и хармония в живота.

Скорпион: „По-добре е горчива истина, отколкото благородна лъжа.“
Жизнените принципи на непоклатимия Скорпион се основават на факта, че той не търпи лъжи. И за да предпази себе си от неискрените хора, той внимателно „проучва“ всички, които са в неговия приближен кръг. Ако реши, че някой човек е лицемер, никога няма да го пусне повече до себе си.

Стрелец: „Правете това, което трябва, и бъдете това, което искате.“
Представителят на тази зодия не е свикнал да се бори с непосилни трудности. Ако проблемите предизвикват твърде много главоболия, значи просто не им е дошло времето да бъдат разрешени. Следователно, вместо да мисли какво ще се случи, той просто действа по интуиция и ако стане – стане.

Козирог: „Следвай мечтите си.“
По-голямата част от Козирозите са стабилни консерватори, които с бавни, но твърди стъпки се придвижват към своята цел. Козирогът е готов да предприеме всякакви действия за постигане на целите си. Но той винаги ще се придържа към ясни правила и вярвания, които е избрал за себе си.

Водолей: „Нямам нужда от вашето одобрение.“
Основната характеристика на представителя на зодия Водолей е неговата оригиналност. Този новатор и идеалист често е труден за разбиране, защото неговите очарователни идеи невинаги са ясни за обикновения човек. Той не се опитва да докаже нищо на никого.

Риби: „Ако нещо се е случило, така е трябвало да стане.“
Представителите на зодия Риби са хора, свикнали да живеят, мислейки, че нищо не зависи от тях. Ако нещо не върви в живота им, тогава те просто са без късмет или съдбата им е предначертана така. Ако други представители на зодиака се опитват да положат усилия за решаване на проблема, то Рибите седят и чакат, докато ситуацията се разреши сама. 6 особености, които правят хората от зодия Дева най-обичанитеВсяка от зодиите в зодиката има своите особености. Те се отнасят както до характера, така и до повед…Oct 3 2019skafeto.comПерфектният уикенд според зодиятаЗа всяка от 12-те зодии има определени характеристики относно кариерата, относно любовта и личните к…Aug 17 2019skafeto.com

loading...