Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 май 2019-а година

Овен
Каквото и да правите сега първо помислете за последиците. Колкото и да сте добри и вие правите грешки, Тази събота някоя от тях може да е фатална. А и не си правете сметката без кръчмаря, пише actualno.com.

Телец
Тази събота имате реалния шанс да станете по-богати. Не очаквайте да завалят пачки пари към вас. Печалбата може да бъде в духовен аспект.Способността ви да проявявате съчувствие ви дава възможност да разбирате по-добре хората. Вие сте способни да вникнете в преживяванията и желанията, съвсем квалифицирано да им забършете носовете и т.н.

Близнаци
Тази събота ресурсите, с които разполагате ще са много ограничени, по тази причина ще трябва да ги изразходвате много внимателно. Дръжте очите си отворени на четири и бъдете много предпазливи.

Рак
Тази събота проблема ви не е в това как правите нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не върху този обект, върху който трябва. Огледайте се около себе си и подберете правилните цели.Тези зодии ги очаква голяма промяна съвсем скороМного често животът обича да ни поднася най-различни изненади – и хубави, и лоши. И доколкото съдбат…May 16 2019skafeto.com

Лъв
Време е да престанете да се осланяте на лаврите си. Вече е време за замислянето на нови подвизи. Ще се почувствате изключително добре и горди със себе си.

Дева
Тази събота ще си имате работа с нещо, което не разбирате много добре. Не се срамувайте да си го признаете и смело задавайте въпроси. Ако е необходимо посъветвайте се и със специалист от дадената сфера.

Везни
Тази събота може да си позволите да поемете риск, но нека все пак има капка разум в него. Демонстрацията на сила ще повиши очакванията към вас и после няма накъде да бягате – ще трябва да се докажете.

Скорпион
Това е ден за успешни манипулации. Хората ще ви вярват за всичко, което кажете и няма да се усъмнят в нищо. Не забравяйте, че денят си има край и следва нов де в който нещата ще са коренно различни.

Стрелец
Това е ден за признаване на грешки. Може да не си посипвате главата с пепел. Разбирането на нещата ще покаже много на останалите, но не допускайте едни и същи грешки.

Козирог
Тази събота се опитайте се да не се разсейвате с всяка дреболия, която ви се изпречи на пътя. Въведете ред в действията си и съсредоточете силите си върху едно конкретно нещо.

Водолей
Тази събота се пазете от делови и най-вече правни капани. Ако нещо не ви е ясно – задавайте колкото се може повече въпроси. Гледайте да има и някой с вас, с когото да обсъдите чутата информация по- късно.

Риби
Тази събота ще протече по един необичаен начин. Каквото и да става е за добро. Подчинете се на обстоятелствата и не съжалявайте за нищо. Добър ден за за почване на диета.Ето кои зодии задушават своите половинки с чувствата сиАко някои хора се оплакват от това, че половинките им далеч не им обръщат внимание и винаги се чудят…May 14 2019skafeto.com

loading...