Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 02.02.2019:
Овен

Днес всички рискове са неоправдани. Нараства желанието ви да се наложите над партньора, да утвърдите авторитета си у дома и на работа. По-добре не настоявайте прекалено на собственото си мнение, за да не предизвикате излишни конфликти и спорове. Денят не е подходящ да поставяте въпроси пред шефовете и висшестоящи официални инстанции. Днес по-добре се откажете от големи капиталовложения и необмислени разходи.
Телец
Склонни сте към конфликти с околните и прекалената раздразнителност и агресивност в поведението ви ще ви попречи да постигнете целите си. Избягвайте да изяснявате отношенията си или да обсъждате неприятни теми с близките си. Не бързайте днес и най-добре се въздържайте от решителни действия. По-добре да довършите започнатите неща. Днес може да разчитате на помощта на близките и приятелите си, но не се заблуждавайте, че те ще свършат вашите задължения. Все пак някои техни идеи ще ви дадат нови перспективи.

Близнаци
Благодарение на вашата способност да виждате и обратната страна на нещата, днес ще успеете да решите някои много важни въпроси. Особено благоприятен е денят за посредническа дейност или консултиране. Бъдете обаче много внимателни ако подписвате важни документи или споразумения. Има голяма вероятност от недоглеждане да допуснете сериозни пропуски и грешки. Някои от вас днес неочаквано за себе си и другите ще променят плановете и целите си. Обективно преценете възможностите си, за да не се окажете в неизгодно положение. Избягвайте авантюрите.

Рак
Очаква ви труден ден, изпълнен с много грижи, задължения. Решаването на много важни въпроси ще е съпътствано с неуспехи и различни препятствия. Импулсивното ви поведение, раздразнителността ви и и гневните изблици с нищо няма да ви помогнат. Само ще предизвикат конфликти в отношенията ви с близките и деловите партньори. Особено ожесточено днес ще защитавате своята гледна точка и няма да сте готови на никакви компромиси. Въпреки това денят е подходящ за романтични срещи в уединена обстановка.

Лъв
Днес ще се възползвате от голямата си популярност на работното си място, в деловата сфера и може да разчитате на благосклонността на влиятелни лица и подкрепата на началниците си. Деловите преговори, събеседвания, сключване на сделки, договорености и подписване на важни документи ще ви донесат успех и осезателна печалба. Денят е подходящ за нова работа или започване на нов бизнес. Влекат ви романтичните приключения, още повече не страдате от липса на внимание от другите хора. Обвързаните обаче трябва да бъдат внимателни, за да не разрушат семейството си.

Дева
Днес успешно ще разрешите делови и финансови въпроси особено ако можете да се преборите с недоверчивостта си и прекалената си предпазливост. Най-добри резултати ще постигнете с делово сътрудничество и обществена дейност. Моментът не е подходящ за рутинни дейности. Днес трябва да проявите творческите си способности, за да се справите със задачите си. Срещи и романтични приключения ви очакват, а общуването с близките и родните хора ще ви донесе спокойствие и удовлетворение.

Везни
Днес трябва да проявите активност в контактите и деловите връзки. Сътрудничеството е особено важно за решаването на делови и финансови въпроси. Бъдете по-сдържани, импулсивността няма да ви помогне да решите всички проблеми едновременно. Необмислените и импулсивни постъпки ще доведат до големи загуби. Неочаквани благоприятни събития ще променят семейните и любовните отношения. Романтични запознанства, срещи с любими хора ще ви радват, възможно е да срещнете човек, с когото са ви свързвали топли отношения.

Скорпион
Днес не поемайте рискове при решаване на делови и финансови въпроси. Периодът е неблагоприятен за провеждане на важни срещи, делови преговори, събеседване, сключване на договори и подписване на важни документи. Може да възникнат трудности ако очаквате печалба от тези договорености. Вашата импулсивност и раздразнение ще станат причина за разногласия с близките и любими хора. Постарайте се да държите емоциите си под контрол, за да не обидите хората, на които държите и обичате. Ако сте решили обаче да сложите край моментът е подходящ.

Стрелец
Днес сте склонни да изразявате недоволството си, а прекалената взискателност към обкръжението ви, особено към колеги или подчинени, няма да ви донесе полза. За да избегнете назряващите конфликтни ситуации на работното място, ще трябва да се откажете от желанието си да поучавате другите. Малко чувство да хумор няма да ви е излишно. Вие сте оптимистични и самоуверени и лесно ще привличате вниманието на другите към себе си. Очакват ви интересни запознанства, романтични срещи, приятни изненади и добри новини.

Козирог
Емоционална нестабилност ще ви пречи да се съсредоточите и да работите ефективно. Обърнете внимание на реда на работното място. Изчезването на важна вещ ще ви накара да изгубите ценно време за търсенето й. Денят не е подходящ за вземане на важни решения, тъй като не сте в състояние обективно да оцените получаваната информация. Отложете за по-подходящо време съставянето и подписването на важни документи, провеждането на делови преговори и интервюта, а също така и деловите пътувания. В отношенията си с другите също не се ориентирате добре затова не вземайте важни лични решения.

Водолей
Изпълнени сте с решимост и сте готови да покорите върховете в кариерата. По-лесно ще постигнете поставените си цели ако не приемате всички хора около вас като съперници или врагове. Днес сте особено романтични и привлекателни за противоположния пол. Този ден ще ви донесе интересни запознанства, развлечения и много контакти. Тези от вас, които да обвързани, трябва да бъдете готови за неприятни изненади. Някои стари връзки може да напомнят за себе си.

Риби
Днес всяко действие, насочено към избягване на неприятностите, може да доведе до още по-големи проблеми. Денят е неподходящ за предприемачество, възможни са загуби, неоправдани надежди за печалба. Известно забавяне на плащанията ще обърка сметките ви, затова не избързвайте неразумните харчения. В любовната и семейната сфера са възможни търкания, някакви материални усложнения в семейството. Прекаленият стремеж към развлечения и интимни контакти, чувственост, разточителност може да предизвика конфликти с неприятни последици.

 

loading...