Дневен хороскоп

Дневен хороскоп – 09.01.2019
ОВЕН
Днес се вслушвайте повече във вътрешния си глас. Ако не искате по някаква причина да заминете в командировка то откажете на началника си. В личния си живот също не бързайте да вземате кардинални решения преди да сте разбрали истинските си чувства към любимия човек. Не са изключени недоразумения с партньора или с родителите ви. Домашните дела силно ще ви вълнуват днес. Благоприятни са всички начинания, свързани с разширяване на дома и подобряване на условията за живеене. Силната ви раздразнителност може да се излее върху обкръжението ви в най-неподходящия момент.
ТЕЛЕЦ
Отнасяйте се с уважение към тези, които ви заобикалят в личен и в професионален план. Ограничете контактите си днес и избягвайте многолюдните тълпи и празните разговори. Опасността от грешки е твърде висока, затова бъдете внимателни да не пропуснете нещо важно. Денят не е подходящ за вземане на важни решения. Днес може да разчитате само на собствените си сили. Не е изключено и някой нарочно да се опитва да ви подведе.

БЛИЗНАЦИ
Стремите се към развлечения и приятно прекарване на времето, но изведнъж може да се окажете трайно обвързани с някого. Бракът не е шега затова ако предпочитате да останете свободни не си правете експерименти със себе си и другите. Творческият подход ще ви помогне в работата и ще ви донесе добри резултати. Ако се чувствате психически изтощени си дайте време да се възстановите, за да навредите на здравето и самочувствието си.

РАК
Първата половина от деня ще бъде особено плодотворна. Постарайте се да извлечете максимума от благоприятните тенденции. Възможни са щастливи съвпадения, от които ловко ще се възползвате, за да решите някои сложни работни задачи. Старите и проверени делови партньори ще ви подкрепят във всичко. През втората половина деловата активност ще намалее и може да си позволите почивка. Времето е подходящо за разходка или развлекателно пътуване.

ЛЪВ
Много емоционално ще приемате чуждите грижи и проблеми, а това няма да ви помогне да намерите ефективно разрешение. Някои от вас може да започнат да се съмняват в правилността на избраната линия на живот и кариера. Ако тази неопределеност ви плаши може да поискате съвет от хората до вас, които ви познават най-добре. Постарайте се да съберете повече информация преди да вземете решение. Може да започнете да разрешавате някои сериозни проблеми в семейните отношения. Опитайте се да го направите по мирен път.

ДЕВА
Имате идеална възможност да регулирате финансови и делови проблеми. Хората, занимаващи се с шоу-бизнес, изкуство или култура ще получат възможности да проявят своите способности и да получат признание за таланта си. Постарайте да свършите всички свои дела до вечерта. Тогава ви очакват романтични срещи и приятни изненади. Пазете се от прекалено любезни и ласкателни хора.

ВЕЗНИ
Денят обещава да бъде успешен благодарение на доброто ви образование, вяра в победата и емоционалното вдъхновение. Вашият авторитет сред колегите нараства, ще получите помощ от влиятелни лица, чуждестранни партньори и приятели. Подкрепата за осъществяване на вашите планове може да дойде в доста оригинална форма. Ако поставяте деловите интереси пред личните си пристрастия ще преодолеете препятствията по пътя към целта. У дома може да доставите много приятни преживявания на вашите близки. Радвайте се на това, което ви предлага живота.

СКОРПИОН
Стабилните постижения на Скорпионите през този ден засягат деловия сектор. Сполуката ви в материален и финансов план не подлежи на съмнение, но настойчивостта следва да е основен компонент в изявата ви, защото условията не са от най-благоприятните за добри постижения. Нагърбили сте се с трудно изпълними задачи, които са по силата на малцина. Не пренебрегвайте здравето си, парите губят стойността си, когато то липсва. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, вие го виждате и това често води до разочарования. Ще се гордеете с подкрепата си към някого, който е всепризнат победител. Поприключи първата вълна от действията през седмицата и е време да отдъхнете малко.

СТРЕЛЕЦ
Стабилността в семейството и успехите на децата ви радват и осмислят живота ви. Възможно е да получите наследство или по-висок пост в служебната стълбица. Бъдете в центъра на събитията както в работата, така и в личния си живот. Не оставайте в ролята на наблюдател, а се възползвайте от всяка предоставена ви възможност. Разчитайте на своите способности и умения, за да постигнете успех.

КОЗИРОГ
Хората около вас може да са особено раними и уязвими психически. Могат да станат подозрителни и изменчиви. Ако в семейството ви избухне спор, особено с родителите ви, постарайте се да изгладите проблемите самостоятелно. Препоръчително е да спазвате дистанция с деловите партньори, клиентите или доставчиците. Неподходящо време за преговори и сключване на договори. Ако все пак подпишете договор или направите твърда договорка рискувате да работите в некомфортни за вас условия и при това задълго.

ВОДОЛЕЙ
Днес се отдайте на активен отдих, разходка в планината или парка. Всички делови срещи или подписвания на договори отложете докато проверите щателно цялата информация и обмислите внимателно решенията си. Възможно е да сгрешите и да накърните интересите си. Проблеми в отношенията с половинката ви или с родителите ви могат да помрачат настроението ви. Необмислените ви действия по отношение на другия или нежеланието ви да се съгласите с неговата гледна точка може да има продължителни неприятни последици.

РИБИ
Днес не може да очаквате помощ и разбиране от приятелите и роднининте си. Решавайте всички проблеми самостоятелно. Неочакваните събития ще ви държат в постоянно напрежение и няма да ви позволят да отдъхнете нито за миг. Ще се наложи да направите сложен избор и да търсите начин да укрепите позициите си. От бързината на вашата реакция ще зависи бъдещата ви дейност. Някои от вас може да решат да променят имиджа си и едно посещения в салон за красота е добро начало.

loading...