Дневен хороскоп за 10 септември 2020

Дневен хороскоп за 1 февруари 2020:
Овен
Тази събота не се притеснявайте да поискате подкрепа, както физическа, така и морална. Не мислете кой какъв и дали ще се съгласи. Действайте на момента. Ще се учудите колко приятели имате.

Телец
Тази събота е добре да бъдете по-приятелски настроени към близките ви. Не разваляйте почивния си ден. През деня може да съживите старо приятелство. Ако ви поискат услуга не отказвайте, скоро и на вас ще ви се наложи.

Близнаци
Тази събота всичко, което ще ви трябва е умереност. В думите, в рисковете, в делата, в плановете. За вас е най-добре да сте здраво стъпили на земята и да не очаквате много. Само така ще се предпазите от разочарования и дори ще сте доволни от полученото.

Рак
Колкото по-малко говорите за това, което правите, толкова повече ще ви спори в реализирането на идеята ви. Опитайте се да мълчите най-вече за бъдещите си планове. Когато ги споделите силата им намалява.

Лъв
Тази събота ще сте изпълнени със сила и енергия. Много хубаво обаче не е на хубаво и най-добре да си поставите лимит на експанзивността си. В противен случай силата ви може да ви доведе не там, където искате.

Дева
Тази събота активността ви няма да е на ниво и ще ви влече повече към размисъл, колкото към работа. У дома обаче ще очакват друго от вас. Може да облечете мислите си в думи, така ще успеете да залъжете 1-2 души. В края на деня обаче няма да сте доволни от себе си.

Везни
Тази събота е добре да запазите мнението си за себе си преди да сте наранили някого. Хилядите извинения и обяснения след това няма да свършат много работа. Истината е, че да си замълчите ще е по-малкото зло.

Скорпион
Тази събота не си позволявайте да сте нетърпеливи. Някой ви е подготвил и изненада и може да провалите замисленото. Правете се, че нищо не забелязвате, дори да се досещате. Преживяването ще е приятно при всички положения.

Стрелец
Тази събота човек, когото харесвате ще се опита да ви манипулира. Склонни сте да направите за него повече от колкото заслужава. Заслугата и симпатията не винаги са свързани така че бъдете умерени.

Козирог
Тази събота със сигурност няма да ви е лесно. Ще ви е трудно да влезете в релси. Опитайте се да балансирате чувствата в себе си. Не забравяйте, че най-тъмно е точно преди съмване.

Водолей
Тази събота може да започне с неувереност във вашите сили. Не се измъчвайте напразно. Дори да не знаете какво точно да правите опитът и вроденият ви усет ще ви водят напред. Точно сега не трябва да се замисляте много.

Риби
Тази събота ще заслужите похвала, но останалите са прекалено заети, за да се досетят и направят нещо по въпроса. Не се сърдете, а вземете нещата в свои ръце. И без това само вие най-добре знаете какво точно искате, така че си направете подарък.

loading...