Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 11 март 2019-а година
Овен
Този понеделник е добър ден за проучвания от финансово естество. Сега информацията ще е достъпна и ще ви позволи да действате най-ефективно.
Телец
Този понеделник се пазете от измами, пише actualno.com. Обещаващи предложения може да ви вкарат в капан, от който трудно ще се измъкнете.
Близнаци
Този понеделник не си затваряйте очите за очевидните неща. Ако игнорирате проблема, той няма да изчезне. Изправете се срещу него очи в очи.
Рак
Този понеделник ще имате възможност за печеливши действия. От много мислене, обаче може да пропуснете шанса си.Характерните качества на зодия Водолей, които ги правят уникални и неповторимиВодолеите са сред най-харизматичните и интересни зодии. Те са родени под щастлива звезда и винаги ус…Jan 28 2019skafeto.com

Лъв
Този понеделник е ден за големи планове. За да не се откажете от тях, споделете намеренията си, така ще се ангажирате с изпълнението им.
Дева
Този понеделник бъдете по-смели от обикновено. От вас ще се очаква да влезете в ролята на защитници. Не разочаровайте близките си.
Везни
Този понеделник не се скъпете на комплименти. Останалите също заслужават похвали и признания. Бъдете щедри.
Скорпион
Този понеделник посрещнете страховете си с отворени обятия. Така със сигурност ще намалите силата им и ще се разделите с много от тях.

Стрелец
Този понеделник не променяйте посоката, която сте следвали до момента. Още е рано да предприемате нова тактика, заложете на добрите стари прийоми.
Козирог
Тази седмица не се присмивайте на сгрешилите. Обстоятелствата може да ви поставят в ситуация, която да размени ролите.
Водолей
Този понеделник не си търсете виновни за неуспеха ви. Способни сте да промените нещата с много малко усилия.
Риби
Този понеделник нещата ще изглеждат по-сложни, отколкото са. Всъщност ще ви трябва съвсем малко усилие, за да отстраните препятствията по пътя ви.Тъмната половина: Тайните страхове на всяка зодияОсвен силната си страна, понякога е нужно да разкрием тревогите и болките си, за да се справим с тях…Jan 24 2019skafeto.com

loading...