Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 14 февруари 2019-а година
Овен
В Деня на любовта не бъдете прекалено критични към себе си. Някои от плановете ви ще се променят, но те само ще направят празника още по-незабравим.
Телец
Очаква ви един наистина любовен ден. При вас той ще бъде придружен с много успешни рационални последици, които ще се отразят положително на живота ви.
Близнаци
Този ден ще ви зарадва с много цветя и признания. Не се колебайте да отговорите със същото без да броите кой колко е дал. Всички имаме различни нужди.
Рак
Днес ще получите много от това, което сте искали от партньора ви. Дали и вие му давате това, от което той има нужда или само, което на вас ви харесва?Характерните качества на зодия Водолей, които ги правят уникални и неповторимиВодолеите са сред най-харизматичните и интересни зодии. Те са родени под щастлива звезда и винаги ус…Jan 28 2019skafeto.com

Лъв
През този ден не подминавайте празника. Има дни, които са специални и може да покажете и дадете повече от себе си. Не пропускайте да се изявите.
Дева
Този ден е много изискан, такива бъдете и вие. Държанието ви ще впечатли. Ако сте напълно искрени в намеренията си ви очаква дълготрайно щастие.
Везни
През този ден самите вие може да направите празника си. Вгледайте се в себе си и не позволявайте на никого да помрачи настроението ви.
Скорпион
През този ден ще получите всичко, за което сте мечтали, но не по начина, по който сте си го представяли. Нека това не намалява стойността му. Не бъдете дребнави.

Стрелец
Днес няма да успеете да игнорирате всеобщата еуфория. Вместо да упорствате се включете в настроението. Може и да ви хареса.
Козирог
Днес трудно ще може да бъдете конкурирани в изявата ви за любов. Не очаквайте това от партньора ви. Нека действията ви бъдат безкористни.
Водолей
Каквото и да направите днес ще бъде безценно за партньора ви. Няма лошо да вложите повече традиция. едно цвете не е обидило никого.
Риби
Заложете на сигурното. Всичко, което бушува във вас може да сътворите в изкуство. Не очаквайте да бъдете напълно разбрани. Насладете се на това, което имате.
Източник actualno.comКакво ще се случи с всяка зодия през новата 2019-а: Едни пари ги чакат, други любов, трети безумно щастиеВсички сме извънредно любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2019 година, …Dec 17 2018skafeto.com

loading...