хороскоп

Дневен хороскоп за 15 август 2018:
ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)

Денят е особено подходящ за творческа дейност. Преподаване, учение, изучаване на нови занаяти са дейностите, които ще отбележат успех. Някои битови проблеми ще получат бързо разрешение. Втората половина на деня ще е по-успешна за професионално развитие, което ще окаже положително влияние и на финансовото ви състояние. Не чакайте, а поемете инициативата в свои ръце. Ако обмисляте нов проект се постарайте да намерите подкрепа от партньори или влиятелни покровители, за да го реализирате успешно.
ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Вашата целеустременост и творчески подход ще получат висок резултат. Но като цяло денят няма да е особено лесен. Не преговаряйте и не сключвайте сделки, въобще отложете деловите срещи за по-удачен момент. Неочаквани известия или нови задължения у дома могат да ви отнемат много сили и време. Разчитайте само на себе си. Чуждите съвети и преценки ще ви заблудят и ще допуснете грешки или ще се натоварите с ненужна работа.
БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес ще се наложи да проявите организираност и целенасоченост в деловата сфера. Не проявявайте активност в търговската дейност и ограничете контактите си, за да избегнете провали и финансови загуби. Възможни са грешна информация или лъжливи съвети от недоброжелатели, които да ви накарат да вземете неправилни решения. Денят ще е по-успешен за представителите с творчески професии. Те ще получат широки възможности за себеизява.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Aug 2 2018skafeto.com

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Денят е подходящ за творческа изява. Сдържайте емоциите си и не разпилявайте силите си в ненужни спорове и конфликти. В отношенията си с шефове, властта и висшестоящи органи бъдете внимателни. Не отстъпвайте от позициите си, но не влизайте в открити конфликти. По-добре изчакайте благоприятен момент за своите въпроси към тях. Работата ви, която досега сте вършили само за удоволствие, днес може да ви донесе неочаквани резултати.
ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Има голяма вероятност финансовото ви положение значително да се подобри, особено ако е свързано с нова длъжност или успешно приключване на голям проект. Денят е благоприятен за кариерата, за решаване на битови проблеми, обръщане към ръководството или в държавни учреждения. Перспективни предложения за нова дейност ще ви дадат възможност за изява на вашите таланти и способности. Ако напоследък сте прекарвали вечерите си в усамотение моментът е подходящ да излезете навън и да пообщувате с нови хора.
ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Първата половина от деня е подходяща за решаване на важни въпроси и вземане на отговорни решения. Големите придобивки и търговски сделки ще донесат очаквана печалба. По-късно през деня по независими от вас причини ситуацията може неочаквано да се промени. В сферата на образованието или пътувания зад граница могат да ви донесат неочаквани изменения. Промените в семейния живот може да ви изплашат, но нещата скоро ще се стабилизират. Бъдете по-демократични към инициативите на околните.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Има вероятност от непредвидени разходи или финансови загуби. Всяко ваше решение може да има най-неочаквани последствия. Не се поддавайте на чуждо влияние, не давайте и не вземайте пари на заем. Ако чувствате приливна трудов ентусиазъм насочете го към решаване на битови проблеми. Не рискувайте и не се увличайте по оригинални покупки, в които може да вложите големи средства и да останете разочаровани. Възможни са и непредвидени изменения в отношенията със семейството ви.
СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Първата половина от деня е благоприятна за срещи и контакти. По-късно се постарайте да запазите контрол върху ситуацията. Не си струва да предприемате необратими постъпки особено по финансови въпроси. Бъдете грижливи с документите, тъй като е възможно пред чужди очи да излязе важна информация, която да навреди на вашата репутация. Време е по-добре да обмислите бъдещите си планове, да повишите професионалните си умения. Като положите усилия и упорство може да постигнете успех.
СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Деловата ви активност е занижена, а вие самите може да се окажете в центъра на сплетни и слухове. Ако не сте свикнали да действате по план денят може да се окаже доста напрегнат. Ще се опитвате да започвате много неща наведнъж, но няма да постигнете особен успех в нищо. Необходимо е да се научите да организирате времето си по-добре, защото иначе напрежението ще се отрази на вашата кариера и здраве. Избягвайте споровете с партньорите си. Ще се наложи да преосмислите отношенията си с близки хора.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Много неочаквани моменти ще наложат промени в плановете ви за деня. В професионално отношение са вероятни пропуски и грешки. Има вероятност да получите неочаквано известие, което да промени ситуацията и да отложи реализирането на нови начинания. Необходимо е отново да обмислите и прецените своите шансове за успешно постигане на желаните цели. В любовните отношения ви се иска да изпитате нови усещания, което ще доведе до промени.
ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес няма да бъдете особено адекватни в преценките си поради невярна представа на ситуацията или грешна информация. Кариерата ви и отношенията ви с шефовете са особено важни за вас. От тях зависи авторитета ви и финансовото ви състояние. Понякога техните изисквания и възгледи ви ограничават и тормозят работата ви. Не предприемайте промени в професионално отношение, моментът не е подходящ за това. Заемете се с рутинните си задължения и се въздържайте от критични забележки към околните.
РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Много от вас се чувстват уморени от еднообразната работа и нарастващи задължения. С труд ще ви се отдава да изпълните планираните за деня задачи. Може да закъснявате за срещи, занятия или да имате проблеми с получаването или изпращането на информация. Възможни са усложнения и неразбирателства с колеги или съученици. Търсенето на успех на всяка цена или желанието да угодите на всеки може да ви доведе да прибързани решения или необмислени действия.Астролозите са категорични: Това са трите зодии, без които светът не би оцелялСветът е балансиран, защото е населен с различните представители на всички зодии и това му осигурява…Jul 29 2018skafeto.com

loading...