Дневен хороскоп 21 юли 2019

Дневен хороскоп за 15 април 2019-а година
Овен
Ако отдавна планирате събития, свързани с личния ви живот, този понеделник е подходящ момент да канализирате замислите и плановете си и да започнете да реализирате най-важните от тях. Другите оставете за по удобен момент.
Телец
Този понеделник прекарвайте, колкото се може повече време сред други хора. Говоренето и общуването с тях ще е нещото, от което ще имате нужда. Ако някой се държи хладно с вас, това не означава, че ви мрази.
Близнаци
Този понеделник се освободете от всякаква вина, която може да се дължи на миналото. Ако дължите някому услуга – върнете му я. Ако някой ви е обидил – простете му. Не се товарете с излишни отрицателни емоции.
Рак
Този понеделник взимайте с пълни шепи от положителното около вас, а отрицателните емоции игнорирайте, дори и да са нарочно провокирани. Не се опитвайте да отмъщавате. Винаги има Видовден.Тези три зодии могат да съсипят живота ви, ако решат, пазете се от тяхДокато някои зодии са истински подарък в живота ни и наистина го правят значително по-лесен и спокое…Apr 10 2019skafeto.com

Лъв
Този понеделник е ден за равносметка. Това означава да забавите темпото, да си дадете почивка и да теглите чертата на лошото от миналото ви. Очакват ви само добри дни.
Дева
Този понеделник преразгледайте плановете си и дали сте взели предвид всичките им плюсове и минуси. Няма да е добре в един по-късен етап да осъзнаете, че нещо не е било дообмислено и да трябва да се връщате. Везни
Този понеделник е добре да поемете инициативата в свои ръце. Денят е способен да ви поднесе много изненади. Бъдете гъвкави и се опитайте да излезете от рутината.
Скорпион
Този понеделник всичко за вас да върви по мед и масло, което ще ви даде голяма увереност в собствените ви сили. Ако към средата или края на този ден не ви провърви, нямате повод за безпокойство. Това е само за малко.

Стрелец
Този понеделник е добре да обуздаете чувствата и енергията ви. Започнете деня с активна гимнастика или кратко тичане. След това ще се почувствате като преродени.
Козирог
Този понеделник и най-малката манипулация, може да бъде разрушителна за всичко, което сте градили с години. Бъдете честни и откровени с околните и всичко ще се получи по най-добрия начин.
Водолей
Този понеделник ще имате голямо поле за действие. Свободата, с която ще разполагате ще е резултат от голямо доверие, което ви е гласувано. Не го предавайте.
Риби
Този понеделник ви предстои голямо тичане нагоре-надолу. Имате достатъчно енергия, за да я хабите в чудене дали ще успеете. Просто действайте.Ако имате връзка с някоя от тези три зодии, вие сте истински късметлииПонякога не знаем какво ни очаква от една връзка – вечно щастие или неочаквани непреодолими различия…Apr 9 2019skafeto.com

loading...