Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 15 март 2019-а година
В петък избягвайте да изяснявате своя отношения с момиче или с млада жена, тъй като нейния избухлив и неконтролируем характер може да бъде причина за размяна на обиди и обвинения.
Ако имате семеен бизнес проверявайте в детайли всяко нещо, с което ще се ангажирате днес, пише dunavmost.com. Днес не игнорирайте проблеми на партньора си, които касаят неговото или нейното работно място. В такъв момент всеки има нужда от подкрепа или съвет. В четвъртък преди всичко внимавайте в неща, които имат връзка с документи или с пари.
Една отложена среща или разговор ще ви избави от неприятен разговор или от досадни хора.Тези три зодии мразят сбогуванетоДнес сме решили да ви разкрием една страхотна класация, която показва кои са трите зодии, които мраз…Mar 6 2019skafeto.com

Овен
В романтичните си отношения сте верни и любящи партньори. Стараете се любовните ви отношения да нямат усложнения и да си остават приятни.
Възможна е кореспонденция с роднини, а също и телефонни разговори. Днес работата на хирурзите и травматолозите е успешна.
Те имат твърда ръка, точно око и им се отдават и най-сложните операции. Възможно е връщането на дълг и печалба.
Телец
Не пришпорвайте нещата, не очаквайте от новите си познати веднага да отговорят на чувствата ви и не се обиждайте от разумната критика.
Любопитни и дружелюбни, днес Телците са разположени към общуване с децата и може да задават много въпроси.
Възможно е сблъскване с доста сериозната съпротива по отношение на всички обикновени или съвършено нови идеи от страна на крайно консервативното началство. Съществува предразположение към риск. Възможно е и да ви потръгне.
Близнаци
Не може да се каже, че сте щастливи в любовните си отношения – възможни са изневери. Бъдете внимателни, от време на време около вас са възможни клевети и скандали.
Като цяло имате добри перспективи в издигането си в живота, очаква ви известност, независимо от това искате ли го или не.
Финансовите прогнози за деня не са от най-добрите.

Рак
Нужно е да се научите да живеете с настоящето и да цените това, което притежавате. Тъй като сте уверени, че за всичко, свързано с дома, имате едноличното право да решавате вие, съвсем не сте далеч от голямо скарване и неприятности.
Имате вярно око, твърда ръка и не ви достига само смелост, за да се заемете и за най-сложните операции. Паричните сделки могат да бъдат успешни.
Лъв
Песимистичният поглед върху живота, дължащ се на негативизма ви няма да позволи да започнете по-качествен живот. Благородството и душевната щедрост на вашата натура са причината почти да нямате врагове.
Не е изключено да съумеете да постигнете видно положение, проявявайки дипломатични способности, особен такт и талант на ръководител. Възможни са премии, възнаграждения и подаръци.
Дева
Не трябва да се поддавате на внушения и да вярвате на обещания. Вечерта е възможно посещение от нежелани гости или роднини. Работата не изисква от вас значителни усилия и болшинството проблеми могат да се решат от раз.
Звездите ви препоръчват да отстоявате своята гледна точка и своя проект. Днес се пазете от „подаръци“ на съдбата, които изпълняват ролята на примамки.

Везни
Не си струва засега да се намесвате в обичайния ход на събитията – възможно е голяма част от неприятностите да изчезне от само себе си. Постарайте се да претеглите своите очаквания и претенции към близките.
Не трябва веднага да се съгласявате на сътрудничество, трябва да оцените трезво ситуацията. Дръжте се на предишното ниво, не проявявайте активност, но и не се отпускайте.
Скорпион
Днес може да сте много ревниви, подозрителни и властолюбиви. Характерът ви е изпълнен с неразрешаеми конфликти и противоречия. У вас се проявяват едновременно високи и низки стремежи, жажда за добро и зли помисли, предизвиквайки недоумението на околните.
Може да притежавате енергията и дейността на супермен, но при това неукротимата ви енергия и огнен темперамент са насочени към разрушаване, а не към съзидание.
Благоприятно време за покупка на скъпи вещи и оформянето на парични влогове.
Стрелец
Днес приятни изненади и неочаквано познанство очакват жените-Стрелци. Благоприятен ден, който носи спокойствие и душевно равновесие. Нараства работоспособността и шансовете ви за успех.
Стрелците успяват да направят изключително много неща. Успехът ги очаква във всякаква сфера на дейността.
Благоприятни са покупките и разходите, свързани с обзавеждането на жилището.

Козирог
Възникналите проблеми ви заставят да търсите баланс между личното и общественото. Трябва да демонстрирате пред близките си своята грижовност и нежност.
Активността, настойчивостта и инициативата в съчетание с дипломатическите ви способности са вашите помощници в дейността ви през този ден.
Успехът ви зависи от вашето умение правилно да определите приоритетните направления и да концентрирате своята енергия.
Водолей
Възможно е да се появят нови ваши сътрудници, които да поразят въображението ви и да покорят сърцето ви. Възможни са неочаквани посещения на роднини или неприятно известие за близки хора.
Добър ден за представителите на творческите професии.
Възможно е делова или творческа активност да донесе на Водолеите дългоочакваните резултати.
Риби
В работата ви може да възникнат романтични отношения. Не е изключено да настъпят неочаквани благоприятни промени в най-близкото ви обкръжение или във финансовата сфера.
Обстоятелствата в работата ви се оформят от добре по-добре, така че си струва изцяло да се посветите на работата си.
Темпът на живота е сравнително висок и необикновено продуктивен както в делово, така и в парично отношение.Тези три зодии винаги се справят с трудноститеИма зодиакални знаци, чиито представители, когато преминават през труден момент, наистина се съсипва…Mar 13 2019skafeto.com

loading...