Дневен хороскоп за 29 януари 2020

Дневен хороскоп за 15 ноември 2019:
Овен
Добър благодатен ден, който ви носи късмет за придобивки – финансови и други. Работата ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високият си дух за победа. Просто се дръжте естествено.

Телец
Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не ви спира – ще получите нужната подкрепа. Не си правете дългосрочни перспективи, защото днес няма да ги формулирате достатъчно добре.

Близнаци
Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати.

Рак
Помощта ви ще бъде навременна. Преживявате приятни мигове. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време и пари, внимавайте и ще избегнете подводните камъни.

Лъв
Находчивите ви хрумвания ще ви донесат успех днес. Старайте се да не влизате в конфликти, да не се включвате в колегиалните разправии и разговори, които може да ви провокират и поставят в неприятна ситуация. Вложете всички сили в запазване на добрия тон и ще имате успех!

Дева
Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Да изглеждате добре, това винаги е от значение. Дошъл е моментът да спрете и да се сърдите на близък приятел.

Везни
Нараства дарбата ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Планираните разговори са неуспешни. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, които ще жънете.

Скорпион
Сега е момента да се развихрите и да извадите на преден план най-доброто, на което сте способни, това ще ви помогне не просто да светите, ами направо да блестите. Днес може да поставите крайъгълния камък на вашия бъдещ грандиозен успех.

Стрелец
Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Знаете,че пътят на компромисите дава най-бързи резултати, но дали винаги това е правилният път-това е въпросът, който ще ви мъчи. Възможни са семейни противоречия.

Козирог
Петък ще бъде примамлив за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от реалния живот. И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения.

Водолей
Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Изпълвате се с неудовлетворение, за това не прибързвайте с решенията и всичко ще премине гладко.

Риби
Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе вашата истина. Става дума за бъдещето на нещо важно. Предпазвайте се от грешки, за да не провалите ценни приятелски взаимоотношения. 

loading...