хороскоп

Дневен хороскоп за 15 октомври 2018:
ОВЕН
Денят е неблагоприятен за финансови операции. Намалете деловата активност, за да избегнете материални загуби. През първата половина от деня са възможни разногласия с шефа или колегите. По-късно през деня обърнете внимание на семейството си. Не прекалявайте с изискванията си към близките си, за да не започнете безсмислени спорове за незначителни неща. Ако не отстъпите конфликтът може да се задълбочи за дълго време.
ТЕЛЕЦ
Денят ще е напрегнат. Не планирайте нищо предварително и не насилвайте нещата. Всичко ще стане, когато му дойде времето. Проявете емоционална гъвкавост и тактичност в отношенията и контактите си с другите. Вашата енергия и работоспособност ще повлияят положително на резултатите от работата ви. В семейството ви назряват сериозни конфликти заради вашата безпочвена ревност и липса на доверие към партньора. Бъдете по-сдържани.
БЛИЗНАЦИ
Бъдете честни към себе си и близките си хора. Иска ви се да контролирате и да променяте нещата около вас. Опитайте се да нормализирате ситуацията с финансите. В противен случай ще се окажете в незавидно положение. Отделете време за среща с изкуството и наслаждение от прекрасното. Еднообразната и безинтересна работа не е за вас. Независимо от всички трудности и препятствия по пътя към целта запазете спокойствие и нещата ще се наредят.Трите зодии, които не се спират пред нищо: Вижте дали сте сред хората, които не се отказват от целите и мечтите сиИма хора, които никога не се отказват от целите и мечтите си.
И каквото и да им коства това, те нико…
Sep 28 2018skafeto.com

РАК
Независимо от всичко случващо се днес, вие ще се чувствате добре. Успешно ще довършите проектите си и ще се справите с всички задачи. Не се разкъсвайте и потърсете помощта на колегите си. Така ще се справите по-добре. Финансовите ви средства позволяват вечерта да се забавлявате както ви се иска. Нощни клубове, театър или изложба, каквото и да изберете ще ви достави удоволствие и ще ви накара да се откъснете от проблемите.
ЛЪВ
Финансовите операции са рисковани, а покупката и продажбата на недвижими имоти е изпълнена с подводни камъни и излишни разходи. В малко позната компания непознати хора може да развалят настроението ви и да хвърлят кал върху репутацията ви. Бъдете предпазливи в контактите си и прекарайте вечерта в уюта на собствения си дом сред най-близките си хора. Възможни са някои битови неуредици или грижи за близък роднина.
ДЕВА
През първата половина от деня разгледайте деловите предложения и довършете започнатото. Не се отвличайте по несъществени детайли, за да не изпуснете главното. Бъдете сдържани в харченето. Денят е неблагоприятен за покупки. В спора с любимия бъдете сдържани и не се поддавайте на провокации. За съжаление при много двойки разривът е неизбежен. Съвместният живот не е лесно нещо и трябва да се научите на това как да живеете заедно с друг човек.

ВЕЗНИ
Днес сте в плен на фантазиите, което не се отразява особено добре на работата ви. Още повече, че имате неотложни задачи, с които трябва да приключите до вечерта. Пред вас се откриват нови перспективи. Започнете да мислите и действате едновременно в няколко направления. Ще се наложи да проверите уменията си в общуването и в бизнеса. Обърнете внимание на децата си. Те се нуждаят от вас сега.
СКОРПИОН
Преценявайте и обмисляйте внимателно всичките си бизнес решения. Дори ако предложенията ви се струват много привлекателни не бързайте да поставяте подписа си. Ползотворни срещи, успех и признание очакват тези от вас, които се занимават с творческа дейност. Другите може да компенсират с творчески подход към задачите. В личния си живот също бъдете предпазливи. Не се осланяйте на интуицията си, а трезво преценявайте всяка ситуация.
СТРЕЛЕЦ
Появяват се нови партньори, романтични увлечения и разнообразни срещи и контакти. Поставете се на мястото на другите и погледнете на света и през техните очи. Тогава нещата ще се развият добре за вас. Съвместните проекти ще донесат печалба. В семейството нещата вървят гладко и спокойно, което не може да се каже за финансите ви. Не разчитайте на успех в рисковани дела или хазартни игри – финансовите загуби са сигурни.Петте зодии, които винаги казват истината: Проверете дали сте от хората, които ненавиждат лицемериетоВсички послъгваме понякога – кога благородно, кога не толкова. Има пет зодиакални знака обаче, за ко…Sep 27 2018skafeto.com

КОЗИРОГ
Бъдете внимателни на работното място. Най-малкият пропуск може да има неприятни последици. И без това шефовете са решили да съкращават работните места. Вашият дом може да се окаже притегателно място за приятели и интересни посетители. Постарайте се да привлечете подходящите хора. Благоприятен ден за покупки, но не търсете бижута и камъни. За да се чувствате бодри и енергични водете по-здравословен начин на живот.

ВОДОЛЕЙ
Откриват се нови перспективи, които ще променят плановете ви. Не отказвайте помощ от приятели, влиятелни лица и покровители. Тяхната подкрепа ще е решаваща за успеха ви. През втората половина от деня неприятно известие, свързано с близки хора, ще ви разтревожи. Проблемът може да се задълбочи ако не реагирате адекватно. Приемете ситуацията и потърсете благоприятно разрешение на възникналите проблеми.

РИБИ
Бремето на съмненията и тежки разочарования не ви позволява да се отпуснете. Ако се съмнявате в правотата си, във взетото решение или близкия човек се доверете на интуицията си. Не се измъчвайте с мрачни размишления. Не е изключено оригинално предложение на бизнес партньор да стане причина за промяна на жизнения ви статус. Преодолейте недоверието си и разчитайте на интуицията си да ви подскаже правилното решение.

loading...