Дневен хороскоп

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

ОВЕН
Посветете деня на любимите си творчески занимания. Може да посетите кино или театър, да се разходите с децата. За всички тези дейности са подходящи дневните часове. По-късно може да се наложи да разрешавате някои неотложни служебни проблеми. Може да разчитате и на надеждните си партньори за помощ. Въпреки това ще може да се радвате на семеен празник. Отрано се заемете с подготовката на празничната трапеза. Не игнорирайте съветите на роднините и ще прекарате незабравима вечер със семейството си.

ТЕЛЕЦ
Днес сте обхванати от празнично настроение и желание да се насладите на семейната топлина и уюта на собствения си дом. Не е изключено да проявите прекомерна сантименталност особено ако сте родени през май. Може да реагирате емоционално на коледните песни, спомени за предишни празници или проява на любов от вашите близки. В края на деня ще бъдете във великолепна форма и вашата деловитост и енергичност ще ви помогнат да се справите с всяка задача, която ви възложат близките.

БЛИЗНАЦИ
В душата ви цари покой и умиротворение. Във финасовага сфера всичко е стабилно и дори не сте си мечтали, че нещата ще се подредят така добре за вас. В любовта също всичко върви чудесно, но само не се възгордявайте от постиженията си. Можете да си отдъхнете и да обмислите плановете и действията си до края на годината. Разходете се, помечтайте и се забавлявайте с приятели и близки. Вечерта може да прекарате у дома със семейството и да се радвате заедно на споделената близост.

РАК
Негативите днес ще ви отминават. Благородните постъпки ще ви радват и ще ви носят удовлетворение. Може да признаете любовта си към този, когото отдавна обичате. Дори да ви отвърне веднага със взаимност не се отчайвайте. Пътуванията ще ви донесат нови запознанства и приятни емоции. Тайнственото и необичайното ще ви привличат неимоверно. Ако мислите ви станат прекалено натрапчиви може да споделите това, което ви вълнува, с човек, на когото безрезервно вярвате. Едва привечер ще се отърсите от това настроение и ще станете по-активни.

ЛЪВ
Обхванати сте от еуфория и романтично настроение през целия ден. Само гледайте да не забравите за важните си задължения. Някакъв стремеж към интриги и желанието да запазите тайните си от партньора може да внесат известно напрежение в отношенията ви. Вечерта се постарайте да не прекалявате с алкохола и забавленията до късна нощ. Пазете здравето си, за да не си докарате проблеми през празниците. Освен това прекаляването с алкохола може да ви накара да възприемате действителността изкривено.

ДЕВА
Използвайте деня за почивка. Може да си позволите да помечтаете, да поспите и да помързелувате. Може да поседите по-дълго на закуска около масата с близките си хора и да поговорите с тях за нещата, които вълнуват всички. Може да ви хрумнат оригинални и забавни идеи, макар че реализацията им ще се окаже под въпрос. Някои спомени ще ви настроят носталгично, но и ще събудят романтични надежди. Вечерта може да се заемете по-енергично с бъдещите си планове.

ВЕЗНИ
Проявете загриженост и чувствителност към семейните проблеми. Разрешаването им зависи много от материалното ви състояние. Това малко ще изостри атмосферата у дома. Ще се наложи да вземете под внимание не само собствените интереси, но да се съобразите и с чуждите вкусове и желания. Творческите занимания заедно с цялото семейство и приятелското общуване ще възстановят хармонията и ще ви заредят с енергия и емоции до края на годината.

СКОРПИОН
Най-накрая късметът ви ще се усмихне. Но ако спите до обяд може да спечелите само претециите на близките ви хора. Творческите проекти ще донесат удовлетворение и радост, а спортните занимания може да отложите. Не се претоварвайте през тези празнични дни. С радост ще се наслаждавате на плодовете от своите усилия и да намирате в постиженията си източник на нови бъдещи победи. Вечерта е подходяща дза общуване с приятели , срещи с бизнес партньори и семейно тържество.

СТРЕЛЕЦ
Днес не е лошо да направите равносметка на плановете и бъдещите си намерения. Усещането за увереност в своите сили и възможности е подкрепено от вашите успехи и ползотворно сътрудничество с партньорите. Може да се наложи обаче да се доказвате не само с думи, но и с конкретни действия. Ако нещо в личния ви живот не ви устройва търсете вината в себе си. Някои странни постъпки на приятелите ви ще ви изненадат неочаквано. Може да се окаже, че някой изпитва не само приятелски, но и любовни чувства към вас.

КОЗИРОГ
Съставете точен план и се постарайте да го следвате ако искате да се справите навреме с всички задачи днес. Така ще успеете и да забележите всичко ново и важно, което става около вас. И ще се избавите от някои преувеличени тревоги и страхове. Може да очаквате гости отдалеч или вие самите да се отправите на пътешествие. Ако имате възможност заминете на почивка в планината, покарайте ски и се заредете с нужната ви енергия и емоции за следващата година.

ВОДОЛЕЙ
Някаква неопределеност в отношенията ви с другите хора може да помрачи настроението ви. Не обвинявайте ситуацията или недостатъците на обкръжението си. Напълно възможно е вината за това да е само ваша. Може съзнателно да подхранвате изкривена представа за своята персона и да очаквате от отношенията си с хората невъзможното. Каквато и да е причината за това ваше поведение скоро ще се наложи да се изправите пред истинската си същност и да я покажете на близките си.

РИБИ
Днес нищо няма да ви спори. Мечтателността, сънливостта и мързеливото настроение няма да ви позволят нищо да свършите докрай, затова не се захващайте със сложни задачи, които искат съсредоточеност и отговорност. Възможно е приятното предвкусване на желана почивка да ви занимава повече от конкретните ви задължения. Вечерта може да си потърсите делови и предприемчиви помощници, с които да изберете реалистични цели и твърдо да ги следвате.


loading...