хороскоп

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Не се опитвайте да свършите работата на всички дори да имате енергия за това. Научете се да поделяте отговорностите с колеги и приятели. Определете точно целта си ако не искате усилията ви да не отидат напразно. Някои битови проблеми може да нарушат устрема ви, но вие с лекота ще намерите разрешение. Постарайте се да разширите сферата си на знания и способности, за да може успешно да се придвижвате напред в криерата.
ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Бъдете внимателни при работа с делови документи или материални ценности. Има голяма вероятност да сгрешите или да претърпите финансови загуби. Не давайте напразни обещания. Все едно знаете, че няма да можете да ги изпълните. Денят е подходящ за създаване или укрепване на международни контакти. Затова ако имате насрочени срещи с чуждестранни партньори или ви предстои пътуване зад граница може да бъдете спокойни. Всичко ще се осъществи без проблеми. Вечерта прекарайте с приятели и ще я запомните задълго.
БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Денят е подходящ за довършване на нещата, преценка и осмисляне на изминатия път. Творческите и новаторски идеи ще донесат успех. Реализация на най-честолюбивите замисли и цели. Вероятно вашата активност ще бъде забелязана от когото трябва. В отношенията ви с близките ви хора могат да настъпят някои обрати. Не се намесвайте в интриги, които не ви касаят, и не позволявайте да ви привличат за съюзник. Спазвайте неутралитет и ще си спестите много неприятности и проблеми.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Aug 2 2018skafeto.com

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Вашият упорит труд няма да остане незабелязан. Ще ви оценят подобаващо и професионалният ви успех е сигурен. Някой обаче може да завиди на вашия успех и талант и да заплете интриги. Не се предоверявайте на хората около вас. Пътешествията и деловите пътувания ще бъдат благоприятни и продуктивни. Не е изключено да настъпят промени във вашия кръг на общуване. Ще се появят нови хора и не се бойте да прекъснете някои стари връзки. Запазете истинските отношения.
ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Финансовите дела вървят прекрасно. Успешни вложения в техника, електроника или недвижимости. В близкото ви обкръжение има хора, които ще ви помогнат да се справите успешно. Ще получите благоприятни възможности да заработите допълнителни средства. Не започвайте обаче да харчите безразборно. По-добре отделете пари и след време ще съумеете да ги вложите успешно. Партньорските отношения се развиват чудесно и може да започнете съвместен бизнес. Уверено се движите напред.
ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Само упоритата работа ще ви помогне да въведете ред във финансовите си дела. Спазвайте законите и не се поддавайте на рисковани действия. Само тогава ще имате успех във валутните и банковите операции. Постарайте се да не продължавате деловите отношения с любовни приключения. Вероятно многото работа може да ви накара за известно време да забравите за сърдечните увлечения. Не пренебрегвайте обаче половинката си, защото лесно може да я изгубите.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Периодът е благоприятен за разширяване на приятелския кръг. Може да създадете нови запознанства или да възобновите стари връзки. Успешен ден за усвояване на нови знания и умения. Вашата комуникативност може да окаже влияние върху финансовото ви състояние. На работа най-добре довършете ежедневните си задачи и въведете ред в документацията си. Въздържайте се от дълги пътувания и напрегната физическа работа. Погрижете се за здравето си.
СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Борба и противопоставяне ще изпълват деня ви. Бъдете внимателни при финансови операции, разходи и скъпи покупки. Избягвайте изясняване на взаимоотношения с близки и делови партньори. Смело преследвайте целите си и не позволявайте на пречки да ви отклоняват или спират да следвате предначертания си път. Денят е подходящ за смяна на работа или успешни сделки. Не изпускайте някои изгодни предложения. Вашето упорство и изключителна работоспособност ще ви донесат желания успех.
СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
И най-рискованите проекти днес имат шанс да се реализират. Използвайте талантите си и създайте нещо креативно. Откриват се примамливи перспективи, но внимавайте да не се увлечете по твърде авантюристични неща. Все пак съдбата няма да ви подкрепя винаги. Има вероятност от спорове с колеги или шефове. Не се замесвайте в сплетни и интриги. В крайна сметка ще пострадате вие. Абстрахирайте се от страстите около вас и насочете енергията си във важни за вас проекти.Трите зодии, които вдигат грандиозни скандали: Проверете дали сте сред кошмарите на околнитеТЕЛЕЦ
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определ…
Aug 1 2018skafeto.com

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Моментът е подходящ да обновите интериора у дома. Не се скъпете. Разходите си заслужават ако направят атмосферата по-уютна и привлекателна за вас. Денят е подходящ и за творчески търсения, самообразование. Може да се замислите над основополагащи ценности или глобални проблеми. Това ще ви помогне да си изясните основните цели и духовни търсения в живота си. Предстоят и някои промени в личните отношения.
ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Работният ритъм и партньорските отношения няма да вървят гладко. Дайте си време да анализирате извършената работа. Оценете възможностите си и потърсете възможни партньори за несвършеното. Не планирайте официални срещи и делови мероприятия. Несъществени детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от главните и приоритетни задачи. Вечерта може да се посветите на личния си живот и на духовното си развитие.
РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Емоционалното напрежение може да ви попречи адекватно да реагирате на текущите събития. Уединението може да ви помогне да възвърнете вътрешното си равновесие. Проявете уважение и лоялност към чуждите интереси и мнение, за да избегнете конфликти. Няма да е лошо да възстановите някои контакти с конкуренцията. Това няма да накърни интересите ви, а може да откриете интересни възможности. Скоро тягостното ви настроение ще се замени с оптимизъм.

loading...