Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 16 ноември 2018 година: Изкушения и съблазни за Водолеите, Рибите с попътен вятър

Дневен хороскоп за 16 ноември 2018 година: Изкушения и съблазни за Водолеите, Рибите с попътен вятър

Овен
Постарайте се да съхраните външно спокойствие, независимо от перипетиите по пътя ви. Само така може да решите благоприятно различни делови и лични въпроси.
Възможни са парични постъпления. В резултат на това, вие се чувствате жизнени и готови за действие. Създавате много приятни минути на семейството си.
Телец
Денят е благоприятен за нови планове. Пред вас се откриват добри перспективи. Не се отказвайте да участвате с приятели в колективни прекарвания.
Възможно е поради това плановете ви да се променят, но вие имате възможност да свършите и това, което сте си запланували.
Покровителство на нови познати ви помага да завоювате нови позиции. Възможно е да смените работата си.Трите зодии, които ги очаква нещо непредсказуемо и красиво през 2019-а годинаНова година – нов късмет, ново начало, нови възможности. И със сигурност всички сме любопитни да над…Nov 13 2018skafeto.com

Близнаци
Звездите ви предупреждават да бъдете пределно внимателни и далновидни в общуването си с близките приятели. Вероятен е конфликт, който да постави край на дълга връзка.
Умението да прощавате обидите и емоционалната ви гъвкавост запазва енергията и нервите ви.
Не е необходимо да казвате това, което мислите винаги.
Рак
Денят е забележителен с възможността за нарастване на вашите духовни, творчески и сексуални възможности. Благоприятно време за сключване на брак и зачатие.
Съпружеският живот носи много радост на доста от вас. Краят на всяка работа, замислена днес, е резултатен и ви носи признание, уважение и укрепване на авторитета ви.

Лъв
Може да ви обхване нов поток от информация и идеи. Практическите навици може да използвате в ново качество, а обстоятелствата да ви вдъхновят за натрупване на нов опит.
Парите ви зависят от магическото или буквално вълшебното ви умение да предизвиквате в хората нужните чувства и емоции, в това число любов и радост към живота.
Дева
Добре е да бъдете внимателни и да избягвате ненужните контакти. Отложете взимането на важни решения. Ново познанство може да изиграе отрицателна роля в живота ви.
Използвайте всичко ставащо само за ваш интерес. Само това ви помага да изградите около себе си поле от спокойствие и доверие.

Везни
Благоприятен ден, който преминава под знака на космическата енергия. Вероятно е днес да имате успех в творческите дейности. Но това е възможно, само ако гледате реално на случващото се.
Възможно е в момента да имате твърде оптимистични представи за положението си. Всъщност единственото, от което се нуждаете в момента е внимание, далновидност и извисяване над проблемите.
Обърнете повече внимание на любимия човек. Имате нужда от освежаване на чувствата.
Скорпион
Напрегнат ден. Вероятно събитията се развиват не точно така, както сте планирали. Неочаквано събитие или разминаване в обещанията с близък човек може да ви накара да промените плановете си.
Може да се справите добре с всичко, ако субективното ви мнение не прикрие реалното положение на нещата. Внимавайте при поемане на ангажименти.

Стрелец
Връзката ви с окръжаващия ви свят е много силна. Днес са ви необходими уважението и поддръжката на други хора. Трудно понасяте самотата. Вашите желания постоянно се сблъскват с невъзможността ви да ги реализирате.
Чувствата ви са изострени и се мятате от една крайност в друга. Благодушието и отстъпчивостта ви се сменят с упорство и раздразнителност.
Козирог
Съдбата ви изпраща проверки и само от вас зависи дали да ги издържите с чест. Звездите ви съветват да се въздържате от промени в личен план и делова активност.
Загубеното днес няма да можете да върнете обратно. Избягвайте ненужните контакти.
Не взимайте важни решения. Ново познанство изиграва съществена роля в живота ви.Вижте двете зодии, които си отмъщават най-жестоко: Проверете дали попадате в рисковата групаДа се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забие…Nov 9 2018skafeto.com

Водолей
Ден, белязан с изкушения пред съблазните. Звездите ви препоръчват да бъдете внимателни. Времето не е подходящо за съпротивляване на чуждата власт и демонстрации на надменност и неуважение.
Използвайте обаянието си за постигане на вашите цели. Така възцарявате около себе си обстановка на доверие и спокойствие. Сънят ви е показателен.
Риби
За вашите нови идеи се създават благоприятни условия. С всичко ново, което е добре обмислено трябва да побързате, докато имате попътен вятър. От голяма полза ви е и някакво допълнително образование.
Някои от вас вече могат да се възползват и от дивиденти от вече направени капиталовложения.
Източник dunavmost.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Често всички изпускаме нервите си, но има три зодии, на които е по-добре да не…
error: Съдържанието е защитено!