Дневен хороскоп за 18 април 2022:
Овен
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра.

Работата Ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. Денят ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Телец

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. Объркани сте емоционално. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Разговорите за пари са трудни. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днес трябва да избягвате споровете.

Близнаци

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Добре ще е днес да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Рак

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Денят носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Утре проведете консултации.

Везни

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.

Стрелец

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. През днешния ден внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Козирог

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утре дайте инициативата на другите.

Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

През днешния ден някои от Вас може да пътувате зад граница. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.


loading...