Дневен хороскоп за 18 септември 2018:
ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)

Днес желанията ще се разминават с възможностите ви. Това ще развали настроението ви за цял ден. Не бъдете прекалено настойчиви и самонадеяни, време е всичко да си дойде на мястото. В първата половина от деня ще може да действате по-свободно и уверено. Ще може да решите текущите задачи и въпроси. Вечерта ще се нуждаете от общуване с партньора и да чуете неговия съвет по въпрос, който е жизнено важен за вас.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес кариерата ви се развива и стремително ще се придвижи напред. Влиятелен човек ще ви даде ценен съвет как да съхраните и умножите финансовите си средства. Финансовата ситуация при вас е еднозначна, не си и помисляйте обаче да влизате в дългове. В любовта не бъдете толкова категорични в изискванията си към любимия човек. В противен случай може да го накарате да избяга. Днес ще проявявате необясним афинитет към домашните задължения или напротив и най-елементарните задачи ще предизвикват раздразнение.Трите зодии, които се ядосват най-лесно: Проверете дали сте от хората, с които всеки избягва да спориИма хора, с които просто не трябва да влизаш в спор. И най-често тези хора са изключително взискател…Aug 31 2018skafeto.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес сте склонни повече да размишлявате отколкото да действате активно. Може да се наложи обаче да се забързате за срещи и преговори. Обмислете плановете си и преценете последствията от неотдавнашни действия и решения, а също така и по-далечните перспективи. В решаването на деловите въпроси може да разчитате на близък приятел да ви даде ценен съвет как да подходите или поне да получите морална подкрепа. Днес се придържайте в рамките на вашите финансови възможности.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Овладейте емоциите си и бъдете сдържани в поведението си към роднините и по-бързо ще разрешите общ финансов въпрос. Моментът не е подходящ за банкови кредити или подписване на важни договорености. Може да насочите излишната си енергия в това да реализирате своя отдавнашна мечта. Новите проекти най-добре започнете късно през деня, тогава по-лесно ще осъществявате контакти и действията ви ще са успешни. Не забравяйте и за близкия си човек, с чиято помощ сте достигнали мястото, на което се намирате сега.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VII
Пътуванията днес ще се окажат не само увлекателни, но и успешни в бизнес план. Избягвайте контактите с малко познати хора. Бъдете внимателни с хора, които проявяват нездрав интерес към вашето финансово положение. То е неустойчиво и не бързайте да вземате решения по този въпрос. Отложете новите проекти и обмисляйте внимателно предстоящите си действия. Успехът в професионалната сфера или утвърждаване на авторитета ви очаква по-късно през седмицата.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес витаете в облаците и изобщо не ви се занимава с рутинната ви работа. Най-добре се заемете с простите всекидневни задачи, а по-важните въпроси отложете за вечерта. Не оставяйте обаче нищо на самотек, за да не се окаже, че сте затънали в хаоса на нерешени проблеми. Денят е подходящ за учение или търсене на нова сфера на дейност. Малко уединение ще ви помогне да съберете мислите си и да възвърнете душевното си равновесие.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Финансови постъпления в близко време не се очакват, затова не пилейте излишно. Заемете се с битови въпроси, семейни дела и децата. Близките ви се нуждаят от вашето внимание и подкрепа. Приятна семейна разходка или пътуване ще ви сближат или разведрят. Бъдете внимателни и не вземайте необмислени решения. Възможно е да се отправите на служебна командировка, която ще ви донесе нови възможности. Очакват ви промени и приключения, сключване на нови договори, преговори, които ще са резултатни за вас.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Сутринта може да си позволите да се позабавлявате с любимо хоби или други интересни занимания. По-късно може да насочите прилива на енергия към решаване на текущите задачи и проблеми. Имате шанс да преуспеете в начинанията, свързани с бизнес, спорт, реклама или медицина. Не се разстройвайте прекалено ако се разделите с любим човек. Време е тази връзка да отиде в миналото. Допълнителна работа ще подпомогне финансовото ви положение. Не се увличайте във финансови авантюри и хазартни игри.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Независимо от ентусиазма ви днес едва ли ще съумеете да се придвижите напред в осъществяването на плановете си. Втората половина от деня е по-подходяща за нови идеи и проекти, в които да пробвате своите сили. Избягвайте излишни разходи и спонтанни действия. Опитът ви да движите няколко дела едновременно може да доведе до грешки или финансови загуби. Вечерта ви очаква среща, която може да прерасне в роман с продължение.

 

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Отложете важните дела за по-късно, я сутринта посветете на отдих и творчески занимания. Може вашата изява пред голяма аудитория да ви донесе неочаквана слава. По-късно през деня отново ще влезете в работен ритъм и да получите удовлетворение от успешно изпълнените задачи и решени въпроси. Ако искате да запазите отношенията си с любимия трябва да помислите за промяна, която да разнообрази съвместния ви живот.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес бъдете особено стриктни и точни дори и в най-дребните неща. Във финансово отношение се очаква значителен спад. Много вероятни са непредвидени големи разходи, които ще нарушат привичния ви начин на живот. Не се поддавайте на емоции и се въздържайте от излишни разходи под тяхно влияние. Благодарение на близък роднина пред вас ще се открият нови перспективи. Експериментите в любовта по-добре отложете за в краен случай и се дръжте нормално с любимия човек.Трите зодии, благословени с най-много късмет: Проверете дали сте сред галениците на съдбатаИстинският късмет е ценно рядко съкровище, с което са благословени малцина.
В повечето случаи, за да…
Aug 29 2018skafeto.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ще се наслаждавате на живота и пълна хармония в любовта, творчеството и общуването. Моментът е подходящ да проявите вашата индивидуалност и неповторимост. Деловите преговори, договори и пътувания по-добре отложете, защото няма да оправдаят очакванията ви. Бъдете по-внимателни в изказванията си, защото може да нараните близките си. Привечер обмислете плановете си и съставете график на най-важните задачи. Това ще ви помогне да свършите повече неща.
Източник astrovega.org

loading...