https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дневен хороскоп за 19 май 2017:
Хороскоп Овен

Днес времето ще бъде на ваша страна. Имате много дейности, които трябва да свършите и ви се струва, че няма да успеете. Все пак ще имате предостатъчно време за всичко планирано, а даже ще имате възможност и да се отдадете на някое от хобитата си.
Хороскоп Телец
Днес трябва да помислите дали участвате достатъчно активно в живота си. Ще откриете, че нещата се получават по-добре, когато вие сами взимате решенията, а не оставяте нещата в ръцете на други хора. Не се колебайте да вземете живота си в ръце.

Хороскоп Близнаци

Ще ви бъде доверена тайна, която определено ще ви се отрази. Ще бъдете поставени пред изкушението да я споделите с някого, но не се поддавайте на подобни мисли. Не забравяйте, че когато някой ви се довери, той разчита на вашата дискретност.
Хороскоп Рак
Денят ви ще бъде особено приятен, ако отделите време за близките си. Направете нещо мило за тях и те ще ви отвърнат с благодарност, която ще оправи настроението ви. Спомените, които ще създадете днес, ще ви карат да се усмихвате дълго време.

Хороскоп Лъв

Денят е подходящ да се занимаете с въпроси, касаещи имоти. Освен това ще имате възможност да си купите някакъв предмет, който да освежи интериора на дома ви. По този начин ще успокоите съзнанието си и ще се разсеете от напрежението в работата.
Хороскоп Дева
Напоследък ежедневието ви е доста натоварено и все не ви остава време за вас. Добра идея е да се поглезите с някаква процедура като масаж например. Не пренебрегвайте собствените си нужди, за да бъдете в оптимална кондиция.

Хороскоп Везни
Днес ще бъдете поставени пред някои изпитания. Важно е да не се главозамайвате и да не позволявате на желанията ви да вземат превес над разума. Трябва да гледате реално на ситуацията и да не вярвате на думите на околните, освен ако не са подкрепени с доказателства.
Хороскоп Скорпион
Напрегнати сте от много задължения, които имате в службата. За да се разделите с напрежението и да се успокоите е добре да помислите за почивка извън града. Отидете на някое усамотено и спокойно място и се насладете на тишината.

Хороскоп Стрелец

Денят ви ще върви по план и няма да има спънки. Добра идея е да използвате чара си. Усмихвайте се и бъдете любезни, защото това определено ще ви помогне. Съществува възможността да ви предложат повишение.
Хороскоп Козирог
Днес не ви свърта. Добре е да планирате някаква дейност като разходка или пък нещо, което не правите по принцип. Така ще изразходите част от излишната енергия и ще можете да се върнете към ежедневните си задачи концентрирани.

Хороскоп Водолей

Денят в професионален план няма да блесне с нещо изключително. Важно е да внимавате с физическата активност, защото има риск от нараняване. Ако спортувате, не предприемайте тежки тренировки и упражнения.
Хороскоп Риби
Днес е добра идея да се заемете с дома си. Имате нужда от малка промяна като нов цвят на стените или смяна на някои мебели например. Имате време да измислите как точно искате да изглежда дома ви, затова го направете, а не го отлагайте.


loading...