Дневен хороскоп за 24 април 2019-а година
В сряда ще преживеете разочарование от думите или действията на жена.
Вероятни са събития в живота на близка жена, които ще предизвикат противоречиви чувства у вас. Сряда ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес, стига да не използвате хитрости за да постигнете желани от вас резултати, пише dunavmost.com. Днес конфликтите ще имат неприятно развитие, а в публичното пространство могат да стигнат до съд или други нежелани действия.
Мъжете над 35 години ще имат шанс да постигнат важни финансови успехи (но не от хазарт).Какво ще се случи с всяка зодия през новата 2019-а: Едни пари ги чакат, други любов, трети безумно щастиеВсички сме извънредно любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2019 година, …Dec 17 2018skafeto.com

Овен
Заядливи сте – В сряда избягвайте да правите компромиси, още повече такива, които са в разрез с вашите етични норми. Не е изключено да се наложи спешно завършване на важна задача. В сутрешните часове ще се справите. През целия ден сте заядливи и доста негативно настроени към своите колеги и подчинени.
Телец
Спешни ангажименти – Днес не се чувствате в свои води. Налага се да работите това, което не ви е по вкуса. Спешни ангажименти са в основата на лошото ви настроение. Търсите с кого да се скарате и разбира се – ще си намерите изкупителни жертви. Днес страдате от страхове и предразсъдъци. Отпуснете се.
Близнаци
Провокации в общуването – В сряда пред вас не се изправят кой знае какви възможности за просперитет, така че не тръгвайте с големи надежди. Заложете изпълнението на малки, постижими задачи в плана си. Следобедът ви носи провокации в сферата на общуването. Ще се срещнете с хора, които с авторитарното си поведение ще ви подразнят.

Рак
Стабилизация – Намирате се в период на стабилизация. След като вчера стабилизирахте емоционалното си състояние, сега е време да обърнете повече внимание на начина си на общуване и взаимоотношенията с хората в близкото си обкръжение. Не се заяждайте и не търсете кусурите им. Приемете ги такива, каквито са.
Лъв
Успокойте се – В сряда темпото продължава да се забързва при вас, а вие сте в паника, че идващите празници ще объркат част от плановете ви за действие. Успокойте се. Сутрешните часове ви дават шанса да започнете деня с усмивка и добро настроение. Не се ли възползвате, целият ви ден ще бъде нацупен и вгорчен.
Дева
Денят е положителен – В сряда Луната гостува в Козирог и ви отправя лъч позитивна енергия и възможност да хармонизирате взаимоотношенията си с близките. На работното място бъдете малко по-консервативни при вземане на дългосрочни решения. Критикувате прекалено много и често, без някой да ви е молил за мнение.

Везни
Овладейте напрежението – Завършете някои вече започнати ангажименти. Не се лъжете да поставяте нови начала в живота си, защото те няма да доведат до добри резултати. Напрежението в семейството и в любовта хармонизирайте чрез личен компромис. Владейте нервите и прощавайте, когато е нужно. Ще се почувствате по-добре в Страстната седмица.
Скорпион
Проваляте разговорите – В сряда напрежението е осезаемо. То действа на психическо ниво и чака да бъде отключено в поредния разговор с човек от обкръжението. Ставате нервни, избухливи, сприхави. Не търпите чуждо мнение и без много да му мислите, влизате в конфликт. Можете да бъдете и доста арогантни, което дорпинася за лошото стечение на обстоятелствата.
Стрелец
Не прибързвайте – Налага се да поправяте грешки от решения, които сте взели в последно време без да мислите много-много, отдавайки се на емоцията и импулса. Ще се убедите, че ползи от прибързаността ви няма. Не поставяйте нови начала. Денят изисква да прегледате семейния бюджет и да го планирате по-прецизно за празниците.

Козирог
Налагате мнението си – В сряда Луната навлиза във вашия знак и ви прави доста емоционални и чувствителни на теми, на които имате особено мнение. Днес търсите да разкажете на света своите виждания, своята гледна точка. Можете да влезете в конфликт с всеки, който не е съгласен с вас, но не е нужно да си причинявате такива емоционални драми.
Водолей
Нужда от вдъхновение – Сряда е ден, който иска от вас да се отпуснете и да не предприемате никакви нови начинания. Оттеглете се от арената и не вземайте решения. Имайте време само за себе си и за нещата, които обичате да правите. Вечерта си легнете по-рано, прочитайки страници от любимата си книга. Имате нужда от вдъхновение.
Риби
Излезте от дълбокото – В сряда емоциите ви извират, а вие не осъзнавате защо хората около вас не ви възприемат сериозно. Вкарвате се в излишни филми и си навивате в съзнанието неща, които не са верни. Склонни сте да вярвате на илюзии, просто защото ви харесват. Слезте на земята, излезте от дълбокото. Имате нужда от промяна.Всичко, което трябва да знаем за зодия РибиРибите са изключително чувствителни същества, които определено могат да се впечатлят от най-малкото …Mar 12 2019skafeto.com


loading...