Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 25 май 2019-а година

Овен
Този петък разчитайте само на себе си. Много вероятно е някой да се опита да ви подведе. Макар и неумишлено последиците няма да са приятни за вас, пише actualno.com

Телец
Това е ден, в който трябва да се събудите от дълга дрямка. Изпуснали сте някои събития и е добре да наваксате пропуснатото.

Близнаци
Това е ден за признания. И вие хора и имате своите дълбоки чувства. Не се притеснявайте да ги споделите с любимия си човек, от това връзката ви само ще спечели.

Рак
Това е ден за проява на доверие. Оставете избора на вашия партньор по въпрос, който касае и двама ви. Ще останете приятно изненадани.

Лъв
Това е ден за смяна на тактиката. Още от сутринта направете нещата по различен начин. Самата промяна ще ви накара да се почувствате по-добре и ще доведе до непредвидени приятни резултати.

Дева
Това е ден за нови познанства. Не подхождайте с очаквания. Самият процес носи не малко вълнения – насладете им се. Везни Това е ден за отпускане. Каквото и да трябва да нарушите като правила – позволете си го. Сега може да излезете извън рамките, поне за малко.

Скорпион
Това е ден за разчистване на сметки. Ако нещо не ви харесва кажете го направо. По поведението отдавна се разбира какво е вашето мнение, но сега трябва да реагирате честно.Астролозите отсякоха: Това са най-интелигентните зодииДнес сме решили да ви представим, кои са най-интелигентните зодии от целия зодиак, а ако около вас и…May 23 2019skafeto.com

Стрелец
Това е ден за движение. Поемете смело напред и вземете най-доброто от миналото със себе си. Ако е наистина добро за вас – не би трябвало да ви натежи.

Козирог
Бъдете по-уверени в добрия изход на нещата. Процесът, може би няма да премине, както сте го планирали, но най-важен е крайният резултат.

Водолей
През този ден опитите ви да бъдете някой друг няма да се увенчаят с успех. За качествата, които искате да придобиете се изисква повече време.

Риби
През този ден само творческото в работата ще ви помогне да изкарате деня. Опитайте се да не извършвате прекалено отговорни действия, тъй като има риск от допускането на грешки.Астролозите са категорични: Тези три зодии ги очаква раздялаЕ, въпреки че има хора, които не вярват особено на астрологията и смятат, че това е нещо измислено, …May 22 2019skafeto.com

loading...