Дневен хороскоп за 26 май 2017:
Хороскоп Овен

Днес ще е ден за равносметка. Допуснали сте някои грешки, които ви тормозят, но не трябва да забрявате, че всеки човек греши. Не позволявайте на такива мисли да ви обсебят, защото от това няма да спечелите нищо, най-много да пропуснете нови шансове.
Хороскоп Телец
Днес може да ви се наложи да прибегнете към благородна лъжа. Въпреки че това ще ви помогне, не се уливайте, защото в крайна сметка, дори и с благородна цел, лъжата си е лъжа. Внимавайте с нея, защото накрая може да влошите нещата.

Хороскоп Близнаци

Все повече се приближавате към успешното завършване на проектите, с които сте се захванали. Трябва да положите още съвсем малко усилия и ще можете да се отдадете на заслужена почивка. Не се предавайте на финалната права.
Хороскоп Рак
Днес трябва да внимавате с това какво си пожелавате, защото то може да се сбъдне. Затова е добре да сте положително настроени и да мислите за хубави неща. Много лош съветник днес може да се окаже завистта. Гледайте себе си и оставете другите на заден план.

Хороскоп Лъв

Днес денят ще ви постави в ситуации с различен емоционален заряд. Не сдържайте емоциите си, а ги проявете. Ако сте радостни, покажете радостта си, ако сте раздразнени, заявете позицията си.
Хороскоп Дева
Макар че се стараете много, днес като че ли всичко е наопаки. Ще се изнервите, защото нещата ще ви се отдават по-трудно от обикновено. Но дори и да не се получи както искате, не се отчайвайте, защото на всеки може да се случи.

Хороскоп Везни
Днес ще изпитвате много емоции, но няма да ви е лесно да ги изразите по начина, по който искате. Имайте предвид, че радостта например може да се изрази и с прегръдка и не е нужно винаги да ползвате думите.
Хороскоп Скорпион
Денят е подходящ да пообщувате с хората от обкръжението ви. Покажете им, че ви интересува какво се случва с тях и ги подкрепете в начинанията им. Това ще ги накара да ви оценят подобаващо и ще затвърди добрите ви взаимоотношения.

Хороскоп Стрелец

Денят ще бъде спокоен откъм актуални събития. Това ще ви даде възможност да наваксате с нещата, които трябва да свършите отпреди. Ако оползотворите времето си правилно, ще си осигурите спокойствие за следващите дни.
Хороскоп Козирог
Днес може да изживеете дежа вю, което да ви накара да мислите за отминали неща. Това ще ви натъжи, но те бива да го приемате твърде навътре. По-скоро се замислете дали това дежа вю не може да ви помогне по някакъв начин в сегашната ви ситуация.

Хороскоп Водолей

Днес обстоятелствата са на ваша страна. Задачите, които имате, ще ви се сторят много лесни за изпълнение и ще се справите бързо. Въпреки това не се отпускайте, защото подобен късмет не е нещо, което ще ви съпътства постоянно.
Хороскоп Риби
Вие много държите на принципите си, но днес те ще бъдат поставени пред изпитание. Имайте предвид, че някои казуси изискват известна гъвкавост и че невинаги нещата са само черни или бели. Не съдете твърде строго.

loading...