Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 27.10.2018:
ОВЕН

Много планове се въртят в главата ви, но едва ли ще успеете да реализирате повечето от тях. Днес сте малко разсеяни и лениви. Може да сключвате договори, да подписвате документи, да започвате нови проекти, да се координирате с партньорите си или да започнете собствен бизнес. Избягвайте риска и всичко ще бъде наред. Не се поддавайте на емоциите, за да не влошите отношенията си с близките. Нужно ви е малко уединение, за да може да се възстановите душевно и емоционално и да се успокоите.

ТЕЛЕЦ

Мислите ви са насочени само в една посока, затова ще изпуснете някои възможности и много проблеми ще останат неразрешени. Възлагате големи надежди на връзката си с човек, когото познавате само от няколко месеца. Илюзиите скоро ще се разсеят и ще съжалявате за напразно пропилените чувства. Материалното ви положение е относително стабилно и няма за какво да се тревожите в близко бъдеще.

БЛИЗНАЦИ

Колкото по-спокойно приемате действителността, толкова по-бързо ще постигнете целите си за деня. Неуспехите в личния ви живот ви разстройват и пречат на работата ви. Не ги преживявайте толкова трагично. Животът продължава и скоро ще срещнете подходящия човек, който ще промени съдбата ви. Бъдете внимателни с деловите си партньори. Има вероятност да се опитат да ви измамят, което ще провали бизнеса ви. Доверете се на интуицията си как да постъпите.

РАК

Навън времето може да е мрачно, но на душата ви е светло и топло. Личният ви живот най-накрая се подрежда и вие гледате по-оптимистично на света. За да избегнете здравословни проблеми подредете и работата си. Не влагайте пари в проекти, които са ви непознати и ви се виждат съмнителни. Избягвайте конфликтите на работното място и у дома. Ако сте виновни за нещо признайте грешката си, извинете се и продължете напред.

ЛЪВ

Рискованите действия днес ще доведат до големи финансови загуби. Невярната оценка на ситуацията, неспазени обещания или преумора ще предизвикат усложнения, с които трудно ще се справяте днес. Успех ще имат хората, които работят в рекламния бизнес. Интересни предложения от чуждестранни партньори ще ви заинтригуват, но не бързайте да стягате куфарите още сега. Проблеми с документи, визи и билети ще помрачат пътуванията ви.

ДЕВА

Днес ще се разкъсвате между работата и семейството си. Претенциите на другите ви идват в повече и това може да стане повод за голям скандал. Вашият егоизъм не ви позволява да видите текущите проблеми. Добре е да защитавате собствените си интереси, но нека това не ви става фикс идея. Стойте настрани от рисковани авантюри, съмнителни запознанства и работа, която застрашава живота и здравето ви. Ако вечерта са ви поканили на гости намерете причина и откажете поканата.

ВЕЗНИ

Неочаквани поврати в живота ще ви изненадат днес. Действията на партньорите ще ви заставят да се потрудите здраво и дори да се занимавате с недостатъчно познати неща. Трудът ви няма да бъде напразен и ще бъде добре заплатен, но всичко зависи най-вече от вас самите. Преподавателската работа, ученето и успешното завършване на даден проект ще бъде успешно. В любовта всичко върви толкова добре, че може най-накрая да повярвате в истинското щастие.

СКОРПИОН

Днес може да се наложи да се занимавате с юридически въпроси, да решавате проблеми със застраховки, наследства или стари дългове. Няма да се разминете без спорове и недоразумения. Бъдете търпеливи и изслушвайте близките си внимателно и бързо ще уредите всички въпроси. Ако отделите целия ден за решаване на професионални и семейни проблеми това ще ви отдалечи от любимия човек. Настроението ви ще се развали от взаимните обиди и неразбиране.

СТРЕЛЕЦ

Емоционалното напрежение може да стане причина за грешки и недоразумения в работата. Особено ако се захванете с много задачи едновременно. Отделете време за почивка и преосмисляне на бъдещите планове. Партньорите и колегите ще ви помогнат да вземете някои решения. Благодарение на ново перспективно запознанство може да спечелите доходен проект, да стабилизирате финансовото си положение и успешно да вложите средствата си.

КОЗИРОГ

Днес успешно ще се справите с всички задачи самостоятелно. Не рискувайте със съмнителни авантюри и запознанства. Финансовите загуби са гарантирани. Отложете или разпределете домашните задължения между всички, все пак не може да огреете навсякъде. Ориентирайте се в чувствата си, мислите и постъпките. Бъдете готови за неочаквани промени в живота. Имате вътрешната сила да се справите с всичко, затова не унивайте.

ВОДОЛЕЙ

В личния ви живот цари такава бъркотия, че най-искреното ви желание е да си грабнете куфара и да изчезнете по-далеч. Избягвайте споровете на улицата или в обществения транспорт. Възможно е да се въвлечете в голям конфликт и дори да се стигне до ръкопашен бой с по-агресивни личности. Командировките и пътуванията ще са успешни. Довършете започнатото от преди, предразположете партньорите си, за да постигнете изгодно споразумение.

РИБИ

Безпаричието се отразява зле на настроението и на здравето ви. Приемате прекалено навътре всичко, което става около вас. Благотворителните дейности ще ви успокоят за известно време. Пътуванията наблизо и надалеч по-добре отложете за друг ден. Напрежението и умората си казват думата. Позволете си малко почивка в уединение, прояснете мислите си, за да възстановите енергийните си запаси. Вечерта посветете на романтични срещи и забавления.

Източник: astrovega.org


loading...