Дневен хороскоп за 30 юни 2020

Дневен хороскоп за 29 юни 2020:
Овен
В понеделник ще трябва по-сериозно да се ангажирате с действия свързани с мъж от кръга ви роднини. Представете си желаният развой на нещата и той със сигурност ще се случи. Понякога ни е нужна малко повече вяра във вълшебствата.

Телец
Партньорът ви очаква повече инициатива от ваша страна. Не се касае за героизъм. Не се инатете и всичко ще е прекрасно. Вероятно е посещение в държавна институция, в болница или друго важно място.

Близнаци
Днес може да ви споходи любовно разочарование. Колкото повече обяснения искате или давате, толкова повече ще влошите ситуацията. Ваши приятели ще ви предложат среща или събиране, но ще сте заети с твърде много задачи и вероятността да приемете тази покана е минимална.

Рак
Ваша представа за решаването на семеен проблем ще е далеч от реалността. Придържайте се максимално към най-реалистичните модели на поведение и ще спечелите повече. Днес ще следите събития в живота на хора, които познавате и кръговрата на живота, който те преживяват в този период от време.

Лъв
Това е ден, в който рискувате да понесете загуби. Най-добре избягвайте преговори и сделки, свързани с дома.  Денят ще бъде благоприятен за посещение в религиозен храм, святи места или за молитви в усамотение.

Дева
Денят може да донесе финансова загуба. Не играйте хазарт и не ползвайте манипулативни методи при сключването на сделки.

Везни
Това е ден, в който предложенията ви, свързани с дома ще бъдат приети радушно от членовете на семейството. Добър ден за промени в интериора.

Скорпион
Това е ден за любов. Ако имате сериозни намерения към партньора ви сега е моментът да говорите за тях. Има голяма вероятност желанията ви да се сбъднат.

Стрелец
Денят не е подходящ за мерене на сили. Успехът ви днес ще е в любовта. Там няма да ви се налага да се борите с никого.

Козирог
Изключително успешен ден, в който ви очаква сериозна печалба при постигането на ваша лична цел. В любовта всичко ще върви по мед и масло.

Водолей
Днес няма да получите това, което искате. Заложете на дисциплината. Тя ще ви донесе признание, чиято стойност ще усетите по-късно.

Риби
Не правете това, което не ви харесва. Това не е ден за компромиси, а за раздяла с всичко, което ви натоварва в живота ви.

loading...