Дневен хороскоп за 1 септември 2023

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дневен хороскоп за 30 август 2023:
ОВЕН

Денят е успешен за вас, като изключим сутрешните часове. Те са напрегнати и ще бъде добре, ако избягвате пререканията. Можете да го направите с мек тон и повече усмивки. Следобед ви очаква обновление, а за някои от вас и предложение.

ТЕЛЕЦ

Пред вас стои един малко по-ангажиран ден, като концентрацията на работа и ангажименти ще е в следобеда, точно преди края на работното ви време. Всички се сещат в този момент да ви потърсят за нещо спешно и важно. Оставането допълнително ви е в кърпа вързано. Примирете се с това.

БЛИЗНАЦИ

В сряда при вас срещат се рационалното и емоционалното Все още мислите за изкуство, хоби, развлечения и нещата от живота, които ви вдъхват щастие. За съжаление, трябва да ги съчетаете и с другите – онези, важните, които дърпат живота ви напред. Не се увличайте в хобито си, днес трябва да се заловите за работа.

РАК

Отпуснете се. Сутринта не поемайте нови задачи и не казвайте необмислено „да“ на предложения точно сега. В следобеда можете да се активизирате в определени насоки, но отново не давайте повече, отколкото сте способни в този момент. Имате нужда от емоционална почивка. Осигурете си я.

ЛЪВ

В сряда се превръщате в проводници на положителната енергия около себе си. В часовете до обяд не очаквайте делата да вървят бързо и благополучно. Просто не ви се получава леко. В следобеда малко по малко ангажиментите се нареждат. Вечерта избегнете сблъсък с близките. Не се карайте за глупости.

ДЕВА

Решението на емоционални проблеми не е лесна работа. Вие сами се убедихте в това през последните дни. Ето защо и сряда ще бъде един по-затормозяващ ден. Прекомерната доброта не е за всички и към всички. Трябва да сте малко по-резервирани и премерени, когато искате да помогнете на някого.

ВЕЗНИ

Сряда е последният ден от престоя на Луната в знака ви. Използвайте това време не за да влизате в излишни скандали и пререкания, а да довършите някои важни задачи. Сега задвижвате колелото за следващите няколко седмици. Ето защо периодът е толкова важен и изисква да сте отговорни към бъдещето си.

СКОРПИОН

Вие сте на старта, но все още не бива да действате прекомерно бързо и да вземате категорични решения. Изчакайте момента. Сутрешните часове протичат бавно и провлачено, сякаш нямат край. Нещата се забързват в следобеда. Не влизайте в конфликти, дори и да ви дразнят и провокират умишлено.

СТРЕЛЕЦ

Впечатлението, което правите чрез воденето на разговори днес, е добро. За съжаление, все ще се намерят хора, които в завистта си ще ви обидят или наранят именно заради успехите ви. Не ги приемайте като врагове, защото озлоблението им не може да роди друго. Просто ги оставете на произвола на съдбата.

КОЗИРОГ

В сряда сте доста натоварени с много ангажименти, които следват един след друг хаотично и безразборно. Не можете да си направите план. Това е и причината днес да се чувствате изморени, изтощени и погледнете ли назад – да няма нещо конкретно, което да сте свършили… Има и такива дни. Примирете се.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че вчера успяхте да избягате от пререканията, днес отново остава предупреждението да не влизате в спорове. Това само ще ви забави, ще провокира емоциите ви и ще ви направи по-нервни. Нерви не са ви нужни. В следобеда очаквайте добри новини и резултати, особено ако работите в обществената сфера.

РИБИ

На работното място в сряда сутрин се чувствате объркани, изтощени и без никакви сили. Не можете да се заемете с важни ангажименти, а и такова нещо не се иска от вас. Опитайте да подредите мислите си, а в следобеда си пожелайте нещо хубаво и позитивно. Чрез начина си на мислене можете да сторите чудеса.