Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 30 март 2019-а година

Овен
При вас продължава периода на доверителни романтични отношения. Семейството няма да ви пречи при срещите с вашите приятели, пишат от dunavmost.com
Този ден е благоприятен за Овните, работещи като учители, журналисти, в радиото и телевизията, в транспортните, туристически и търговски организации.
Днес може да се наложи сериозно да се заемете с данъците, застраховката и въпроси, свързани с наследство, недвижими имоти и собственост.

Телец
В душата си може да сте много раними и сантиментални. Проявявате се като добри слушатели, лесно намиращи нетрадиционни решения на проблемите.
Днес може упорито да защитавате своите идеи и проекти, над които неуморно сте работили в последно време.
Внимавайте в разходите и събирайте информация относно вашата дейност.

Близнаци
Възможно е да придобиете такава независимост и оригиналност на мислите и постъпките, че дори любимите ви хора да ви счетат за странен чудак.
Ако успеете да въплътите в живота своите оригинални идеи, преодолявайки безпощадната критика от страна на околните, може да постигнете успех.
Старайте се да избягвате съдебните дела, тъй като ви е трудно да постигнете справедливо решение в своя полза.

Рак
Вероятно сте заслепени от вашия партньор и затова не виждате или не искате да видите недостатъците на новия си спътник. Влиянието на планетите върху съпружеските отношения е много благоприятно и съдейства за тяхното заздравяване.
Това е благотворен период за икономистите и финансистите. При вашия разумен подход звездите съдействат за успешното разрешаване на съдебните дела.Тези три зодии ще бъдат царете на месец априлС настъпването на месец април, всеки от нас се надява на повече слънчеви дни, по-малко студ и следов…Mar 28 2019skafeto.com

Лъв
В сърдечните дела сте променливи, тегли ви към нови хора. Имате достатъчно, както влиятелни приятели, така и силни врагове.
Може да се проявите на ръководни постове в бизнеса, в обществено-политическата дейност, във военната служба, но заедно с издигането ви чака и падение, когато изпускате юздите на управление и изоставате от събитията.
Пестеливи сте с финансите, но материалната страна на живота ви няма да бъде лека.

Дева
Увереността в себе си, сдържаността и тактичността съдействат за повишаването на вашия авторитет. Желателно е да се ориентирате в конфликтна ситуация вместо да отлагате за по-късно.
Това е спокойно време, когато можете да осмислите и постигнатото, и проблемите от предишния период, да въведете ред в делата си и да се подготвите за сложния период, очакван през април и май.
Бъдете предпазливи във всичко, въведете ред в делата си и своите документи, за да може да срещнете в пълна бойна готовност неприятностите от бъдещите месеци.

Везни
Днес е вероятно събитие, което да ви направи малко по-щастливи. Постарайте се да намерите възможност за почивка и попълване на загубената енергия.
Много Везни са обнадеждени за по-добро и се появява интерес към предишния вид дейност.
Вие сте готови да дадете всичко, което имате, на този, когото обичате или за когото се грижите, без да се замисляте струва ли си да се прави това или не от прагматични съображения.

Скорпион
Не се скъпете за подаръци и комплименти за своя любим човек. Можете да бъдете великодушни и готови за сътрудничество, когато другите приемат вашите условия на играта.
В противен случай, когато ви пречат или принудят да постъпвате против собствената си воля, можете да бъдете непреклонно неотстъпчиви и дори жестоки. Не се огорчавайте, ако не успеете да направите всичко, което сте планирали.

Стрелец
През първата половина на деня много Стрелци изпитват чувството на вдъхновение и могат лесно да се справят с най-наболелите проблеми, но през втората половина на деня е възможна лоша новина и възникнала във връзка с това напрегнатост в отношенията.
Стрелците могат да изгубят и отново да намерят щастието си.

Козирог
Възможно е днес вашите чувства да придобият голяма дълбочина и ярка окраска. Между вас и домашните ви не трябва да възникват недоразумения, денят е изпълнен с достатъчно доказателства, че ви обичат и ценят за вашата порядъчност, надеждност и усърдие.
Предстои месец за завършване на започнатите дела и укрепване на позициите. Възможна е материална поддръжка от страна на колегите, приятелите и роднините.

Водолей
Крайната проява на егоизъм на Водолеите поставя обичащите ги хора в унизително положение. Не си струва да експериментирате, да си правите неосъществими планове и да разчупите съществуващия начин на живот.
Звездите препоръчват да не обръщате внимание на препятствията и последователно да се занимавате с набелязаната дейност в професионалната и лична сфера на живота.
Обемът на разходите превишава паричните постъпления и към края на октомври балансът може да се окаже отрицателен.

Риби
Може да разчитате, че могат да ви разберат и да изпълнят всички ваши желания. Това е ден за възстановяване на загубени връзки, постигането на покой и мир.
Предстои ви да покажете всичките си способности и да проявите творчески подход към нещата.
Благоприятно е сключването на сделки и договори.Хората от тези три зодии трябва да присъстват в живота виИма хора, чиято аура просто е успокояваща, миротворна и по някакъв начин ни действа благоприятно. До…Mar 25 2019skafeto.com

loading...