Дневен хороскоп за 4 май 2019 година:
Овен
Събота е характерна с изразителен делови успех, който ще се окаже начало за положителни промени, а последните ще разкриват нови възможности за реализацията на целите ви и за стабилизацията ви. Звездното разположение подчертава, че успехът на мнозина ще е свързан с чужбина. Имате известни колебания относно начина си на действие днес. Нека това обаче не ви спира да вървите напред, бъдете сигурни ще скоро ще намерите най-подходящия за вас. Постигате добър синхрон с човек, с когото ви предстои да работите и за в бъдеще. Голяма част от успехите ви ще се дължат и на неговите усилия. Не започвайте нищо ново днес. Забързаният живот ни поставя пред ситуации, в които трябва да вземем незабавно решение.

Телец
Телците ще реализират личните си цели през този ден. До голяма степен определението засяга и деловите, но тук интересите при повечето от вас са множествени и в различни направления, което не е възможно да стане едновременно. Необходимо е да действате бавно и последователно. Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока. Очаква ви изненада от близките и покупка на желана вещ. Ще ви привличат местата, които дават усещане за хармония и красота. Това все пак е естествен човешки стремеж.

Близнаци
Огромна активност за реализация на намеренията, но и сблъсък с пречки, които някои от знака няма да успеят да отстранят, но денят е плодотворен и сполучлив в делови план.За делата, свързани с чужбина или зависещи от задгранични източници, сполуката за момента не е гарантирана. Може да се каже, че днес ще сте доста забързани и вниманието ви ще бъде ангажирано с много неща наведнъж. Имате пълното съдействие на околните, но трябва да проявите разбиране и съпричастност към техните вълнения. Днес ще имате нужда всичко около вас да си е на мястото и доста активно ще работите в тази посока. Е, понякога местата, които вие сте определили, не са онези, които очакват хората около вас.

Рак
Събота се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действате с присъщата си енергичност. Възможностите ви за финансов успех, плодоносни пътувания, преговори и сполука – лична и любовна, са подчертани. Ще се откроявате с деликатното си присъствие и тактично ще отклонявате конфликтните теми. Подкрепата на близките ви е неоценима, покажете им благодарността си към тях и на свой ред проявете разбиране към нуждите им. Още малко търпение и скоро ще постигнете онова, към което се стремите. Ще имате нужда да ви забелязват и да оценяват нещата, които правите.

Лъв
Благодатен и успешен ден за Лъвовете, през който мнозина ще постигнат значителен успех в дела и задачи, свързани с отговорностите им. Възможностите ви за финансова реализация същото са изразителни, но днес не е изключено за някои да възникнат загуби поради партньорски неуредици. Ще преминете през днешния ден с повече увереност и осъществени идеи. Борбени и можещи, с достойнство ще приложите на практика знанията и опита си. Партньорствата ще са градивни, позволяващи ви и повече свобода в инициативите, предвид казаното по-горе. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо от онова, което желаете и за себе си. Ще действате малко и с неща, свързани с дома и семейството. Въпреки цъфтящата пролет и уханната земя, трудно ще тръгнете надалеч.

Дева
Денят е благоприятен и ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачите и делата си и действайте с голяма енергия, каквато за съжаление не всички от знака ще демонстрират днес. Успявате да предвидите действията на ваш пряк конкурент независимо в личния живот или работата ви и осуетявате намеренията му. В доста изгодна позиция сте и моментът е много подходящ за по-активни действия. Прогнозите ви напълно се потвърждават и сте подготвени за променената ситуация. Инвестиции ви носят дивиденти, по скоро отколкото сте очаквали.

Везни
Денят е блестящ! Разкрива чудесни възможности, но е и силно провокативен относно заблуждения и грешки. Ще създаде условия за конфликти и нелоялни партньорски действия. Редно е да се съобразявате с обстоятелствата. Овладявате напрежението в контактите и при провеждане на преговори. Работата ви налага общуването с много хора и това може да ви изнерви в определен момент. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Вашият ден да преброите какво имате. Ще сте напълно наясно със себе си – какво искате, какво ще правите с него, но дадохе ли си сметка доколко е ‘здрав’ интересът ви?

Скорпион
Притежавате изразителни възможности за осъществяване на целите, шанс за реализация в нова делова сфера. Ще се радвате на предстоящи благоприятни промени. Денят ще премине в активност по задачите. Не бива да се насочвате към решаване на парични взаимоотношения с някого. Бъдете сдържани към недостатъците на близките си. Прекалената ви критичност може да влоши атмосферата у дома. Приятна новина ще повиши настроението ви. Всичките ви очаквания по отношение на предстоящата ви заетост не са напразни. Имате да свършите неща, които не търпят отлагане. Ще имате много енергия и в никакъв случай не бива да се заседявате и да бездействате, защото може да си докарате някоя беля.

Стрелец
Събота е безспорен гарант за успешни делови постижения в службата и бизнеса, но това не може да се каже за осъществяването на финансовите ви цели за деня. Тук възникват пречещи фактори, които ще предизвикат проблеми, а последните ще причинят разочарования у някои Стрелци. Възползвайте се от благоприятните моменти около вас и покажете уменията си. Усилията ви няма да са напразни, възнаграждението ви ще се подобри, а с него и ред други неща. Известие от роднини ще повиши активността ви в подготовка по посрещането им. Други ще се занимават с подобрения по дома. Днешният ден ще събуди състраданието у вас. Ще ви боли от несправедливостите, от лъжата, от неистините, от всичко, което нарушава равновесието.

Козирог
Този ден ще е доста напрегнат в някой отношения за мнозина. Очертават се остри проблеми във взаимоотношенията с част от околните. Ситуацията в определени случаи може да излезе от контрол и да достигне до острота и сблъсъци, а това означава тягостна и непредсказуема развръзка. Внимавайте! Ще ви привличат начинания, свързани с пари, пътуване, емоции и съответните хора. Не позволявайте на страстта си да ви направи по-малко мислещи, преди да пристъпите към активни действия. Интересуваща ви новина ще ви приземи и насочи към сфера, в която възможността за печалба е реална. Ще имате нужда да оценят интелекта ви, да забележат уникалните ви качества. За да се случи това, просто не трябва да си оставате у дома, ще трябва да излезете и да се покажете.

Водолей
От различни гледни точки събота се оказва доста напрегната за част от Водолеите. Личните проблеми на голяма част от зодията излизат от рамката на възможностите ви за овладяването им. В едни случаи те са домашни, а при други се свързват със сърдечни изпитания и разпад на интимни отношения. От друга страна неочаквано развитие очаква останалите. Ако сте човек на изкуството подгответе се за небивал успех, свят ще ви се завие. Тези от вас, които вършеят в деловата сфера да изпипат добре юридическата страна на нещата. Ще сте толкова ефективни и полезни, че дори сами себе си ще изненадате. Просто днес най-важното за вас ще е да виждате резултат, да имате нещо постигнато, нещо, което ‘око да види, ръка да пипне’.

Риби
Повишената емоционалност при Рибите е видима, а в случаите на възникнали негативни вълнения тя може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или с делови партньори. Добрият вариант е да се владеете и да избягвате противоречията в деловите и обществените среди. С отворени сетива ще посрещате новостите и без затруднения ще ги трансформират, подпомагайки и другите в търсенията им. Наред с това ще покажете готовност да ги приложите в работата и в живота си, без да се страхувате от негативното отношение на някои. Скоро ще стане ясно, че бъдещето пред вас е обещаващо. Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще направите някои неща заради самото удоволствие от творчеството, заради експеримента.


loading...