Дневен хороскоп за 6 август 2022

Дневен хороскоп за 5 август 2022:
Овен
Този петък бъдете честни с партньора ви. Наяве може да излезе ваш опит за манипулация. Ще се наложи да давате обяснения.

Телец
Този петък не разчитайте на случайността. Ако искате да получите нещо трябва да си го поискате. Никой не може да отгатва чуждите мисли.

Близнаци

Този петък е много вероятно да осъзнаете неприятна истина. Каквато и да е тя – това е по-добрият вариант от това, да живеете в заблуда.

Рак

Този петък рискувате да допуснете грешка, свързана с личния ви живот. В същото време, ако сега се постараете ще си спестите доста неприятности в бъдеще.

Лъв

Този петък успехът ви ще се състои в правилното разпределение на задачите. Сега може да си позволите повече свобода, за да имате време за себе си.

Дева

През този ден не доверявайте свои тайни. Бъдете нащрек за всеки опит да се измъкне информация за вас.

Везни

Това е ден, в който да помислите за етапа, на който се намира връзката ви. Сега може да си дадете сметка до къде сте стигнали и искате ли да продължите.

Скорпион

Този петък не си отказвайте в нищо. Трябва да сте доволни, за да можете да бъдете добри с другите.

Стрелец

Това е добър ден за покупки и вложения, свързани с развитието и образованието. Не пропускайте да посетите книжарница.

Козирог

Този петък ще получите добра новина, свързана с финансовото ви състояние. Бъдете горди с постижението си и отпразнувайте събитието.

Водолей 

Този петък не предприемайте, каквито и да било промени в личния ви живот. Сега е време за спокойствие, а не за промени.

Риби

Този петък се освободете от някое задължение. Умората ви е в повече и имате нужда да се разтоварите. Вечерта не пропускайте забавлението.


loading...