Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 5 октомври: Везните ще имат напрегнат ден, а Стрелците трябва да постигнат компромис

Дневен хороскоп за 5 октомври: Везните ще имат напрегнат ден, а Стрелците трябва да постигнат компромис

Хороскоп Овен
Днес ще трябва да се справите с редица дребни спънки от битов характер. Те ще ви затормозят и ще загубят част от времето ви, но няма да бъдат с фатални последици, ако ги разрешите веднага. В личен план ви очаква интересно запознанство.
Хороскоп Телец
Днешният ден ще бъде натоварен. Предстои ви дълъг работен ден, който ще изцеди силите ви и ще ви напрегне, но пък ще доведе до финансови постъпления. Денят не е подходящ за пътувания. В личен план е важно да откроите хубавите моменти и да не обръщате внимание на лошите.
Хороскоп Близнаци
Днес не бива да бъдете прекалено любопитни. Отделете повече внимание на себе си и собствените си задачи, за да постигнете желаните резултати. Не се намесвайте в спорове и пререкания. В личен план е важно да не отделяте прекалено много време на миналото.
Хороскоп Рак
Днес е възможно да получите интересно предложение за работа. Не го приемайте веднага, но и не го отхвърляйте с лека ръка. Посъветвайте се с приятел или близък. В личен план има риск от сътресения в семейството, които могат да бъдат преодолени с общи усилия.
Хороскоп Лъв
За да успеете днес ще трябва да се осланяте най-вече на инстинктите и интуицията си. Не се предоверявайте на хората, освен ако твърденията им не са доказани. В личен план ви предстоят нови запознанства, които ще разширят кръгозора и възможностите ви.
Хороскоп Дева
Днешният ден ще бъде успешен. Деловите срещи е добре да проведете по-рано, защото следобед ще се уморите и няма да бъдете толкова ефективни. Спортуването е добър вариант да повдигнете тонуса си и да си починете. В личен план е добре да прекарате време с половинката си.

Хороскоп Везни
Днешният ден ще бъде натоварен. Имате много задачи, които искате да завършите днес и ще успеете, ако разпределите времето си точно. В края на деня ще бъдете както на края на физическите, така и на края на емоционалните си сили. Добре е да прекарате вечерта в спокойна обстановка.
Хороскоп Скорпион
Днешният ден ще бъде успешен, ако съумеете да вложите творчество в рутинните си задачи. Това от една страна ще ви разнообрази, но и ще ви донесе дивиденти. В личен план е вероятно да получите приятна изненада от половинката си или от човек, който има симпатии.
Хороскоп Стрелец
Днес ще бъде важно да споделите идеите си с колегите си, но да не ги налагате на всяка цена. Добре е заедно да прецените коя е най-добрата. В личен план е добре да отделите време на дома си и близките си, за да предотвратите евентуални спорове.
Хороскоп Козирог
Днес ще трябва да внимавате във всяко отношение. Денят крие редица рискове, които няма да забележите, докато е станало твърде късно. Не е препоръчително да шофирате или да се занимавате с документация. В личен план ви предстои съдбоносно събитие.
Хороскоп Водолей
Днес се чувствате пренебрегнати. Въпреки раздразнението ви не бива да избухвате и да попадате под контрола на емоциите. Потърсете съвет, ако не знаете как да се справите със ситуацията. В личен план ще получите приятна новина, свързана с ваш близък.
Хороскоп Риби
Имате нужда от промяна, особено по отношение на работата си. Преди обаче да предприемате кардинални мерки, потърсете мнението на близките си, за да вземете най-правилното решение. В личен план е добра идея да прекарате малко у дома, със семейството си.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Хороскоп Овен Днес няма да имате възможност да напреднете в работата си по простата причина,…
error: Съдържанието е защитено!