ОВЕН
Днес не е нужно отново да тичате на работа. Може да се заемете с домашни задачи и да започнете належащ ремонт. Бъдете предпазливи при финансовите операции и не рискувайте да останете с празни джобове. В личния живот ви очакват приятни изненади. Може да завоювате разположението на любимия човек. Сами ще разберете кое е добро за вас и кое не. Може в близко бъдеще нещата да не се развият така както ви се иска, но едва ли ще може да промените нещо.

ТЕЛЕЦ
Спокоен ден без бури и напрежение ви очаква днес. Ако сте се скарали с любимия направете първата стъпка към сдобряване. Повярвайте това няма да накърни гордостта и самочувствието ви, а отношенията ви ще се подобрят. Бързо и лесно ще постигнете добри резултати в творческата сфера. Ще получите подкрепата на съмишленици и други креативни личности. Денят предразполага към сантименталност и привързаност. Но се доверявайте само на най-близките си и проверени хора, които ще оправдаят вашето доверие.

БЛИЗНАЦИ
В семейния живот ви очакват катаклизми. Бъдете сдържани в изказванията си и не налагайте собственото си мнение. Може да получите очакваната премия и да направите подаръци на близките си хора. Не мислете твърде много за миналото. Оставете го и живейте в настоящето и съдбата ще ви предостави нови възможности. Самотните души може да срещнат подходящия човек, който да споделя интересите и вижданията им за живота, и с когото да бъдат щастливи заедно.

РАК
Неочаквани конфликти и необходимостта от разрешаване на остри проблеми ще развали настроението ви. Представителите на творческите професии неочаквано може да се окажат в центъра на вниманието на околните. Пътуванията ще са благополучни и ще ви заредят с много нови емоции и прекрасни впечатления. Вечерта може да ви зарадват приятни новини за любимия човек. Отделете време на децата и следете за здравословното им състояние.

ЛЪВ
Проявявайте инициатива и бъдете готови за изпитания. Събитията в близко бъдеще ще се развиват не така както ви се иска и сте предполагали. Търсете нова информация и работете за повишаване на квалификацията и уменията си, за да не попаднете в списъка за съкращаване. За да привлечете вниманието на човека, който ви интересува, не разчитайте само на ефектната визия, а проявете и душевно благородство.

ДЕВА
Не постъпвайте егоистично с хората около вас. Денят е особено подходящ за срещи с приятели, подписване на договори и финансови вложения. Контактите с нови партньори ще са плодотворни и ще ви донесат прилични доходи в бъдеще. С каквото и да се захванете ви очаква успех. Все пак не надценявайте силите и възможностите си, те не са безкрайни. Вечерта може да прекарате у дома, унесени в мисли за любимия човек.

ВЕЗНИ
Не всичко се подрежда и у дома, и на работа както ви се иска. А на всичкото отгоре близките ви може да се оплакват от недостатъчното ви внимание. Просто трябва да им обясните мотивите за своите постъпки. Неочаквана среща с отдавнашна любов ще събуди стари спомени и емоции. Постарайте се да посетите по-възрастните си роднини. Ще трябва и да решите някои финансови проблеми, особено ако сте похарчили всичко в салона за красота или по магазините.

СКОРПИОН
Измъчват ви тревожни предчувствия и вълнения. Неприятни известия за близък човек ще ви разтревожат. Семейните ви отношения се намират в задънена улица. Направете всичко възможно да намерите изход от тази ситуация. Бъдете по-меки и сговорчиви, дори сантиментални. Потърсете компромис и в отношенията си с другите хора. Но не давайте фалшиви обещания на никого. Не си губете времето напразно, а се заемете със самоусъвършенстване.

СТРЕЛЕЦ
Интересно и творческо време, през което ще получите възможност да демонстрирате своите таланти. Личният бизнес се развива успешно и може да намерите нови партньори. Практичният подход към нещата ще ви помогне да разрешите финансовите въпроси. Не споделяйте информация за личния си живот дори и с близки приятели, за да избегнете неприятни изненади. Вечерта посветете на любимото си занимание или домашните любимци.

КОЗИРОГ
Опитайте се днес да оставите лидерската роля в семейството на своята половинка. Интуицията ще ви помогне успешно да разрешите финансовите проблеми и да направите успешни инвестиции. Денят е благоприятен за любовните отношения. По-младите хора може да срещнат надежден и зрял партньор, който ще им даде сигурност за бъдещето, към която се стремят. Избирайте мъдро и разумно и само така може да се радвате на щастлив семеен живот.

ВОДОЛЕЙ
Може би най-накрая някои роднини ще престанат да ви се сърдят и ще ви посетят. Гости от далеч ще ви изненадат и ако те натоварват вашата половинка може да я оставите временно да се скрие. Любов от пръв поглед ще осмисли живота ви, а твърде е възможно и да ви зарадват с неочаквана голяма сума. Най-важното е да не се хвалите прекалено пред по-неуспелите си приятели. Не се спирайте пред препятствията и следвайте пътя си в личния и професионалния живот.

РИБИ
Благоприятен момент да се избавите от всичко ненужно. Това се отнася и до вещи и до неискрени и натоварващи отношения. Въведете ред в живота си и у дома. Анализирайте събитията досега и това ще отвори нови възможности пред вас. Неочаквана среща с бивш любим ще ви изненада. Творческото сътрудничество с партньорите ще се окаже дълго и ползотворно. Отделете повече време на любимия човек и нека бурното развитие на вашия роман да не ви тревожи.
Източник astrovega.org

loading...