хороскоп

ОВЕН  (Aries, 21.III–20.IV)
Бъдете внимателни днес особено в любовните дела. Колкото по-хладнокръвно възприемате текущите събития, толкова по-добре е за вашето душевно състояние. Семейните и материалните проблеми трябва да станат ваш приоритет, всичко останало може да почака. Желанието ви за ново жилище или кола може да се осъществи. Ако ви предложат весела забава за вечерта дори и не помисляйте да отказвате. Това е вашият шанс да се отпуснете и да забравите за малко задълженията си.Трите зодии, които вдигат грандиозни скандали: Проверете дали сте сред кошмарите на околнитеТЕЛЕЦ
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определ…
Aug 1 2018skafeto.com

ТЕЛЕЦ  (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес сте твърде сантиментални и чувствителни, но не позволявайте на другите да се възползват от вас за собствена изгода. Постарайте се да довършите започнатите проекти, не се отклонявайте от набелязаните планове и се придържайте към правилата. Тогава със спокойна душа може да се отдадете на приятна почивка. Подарете си опускащ масаж или други спа-процедури. В любовта настъпва светъл период. Все пак бъдете по-сдържани, за да не се наложи близките ви да се опитват да ви избягват на всяка цена.

БЛИЗНАЦИ  (Gemini, 22.V–21.VI)
Най-после ще получите достатъчно доходи и ще бъдете спокойни за финансовото си състояние. Ще може да си позволите желаните покупки и да зарадвате близките си. Нова перспективна длъжност ви очаква. Проявете увереност и не се стъписвайте пред трудностите. В личния ви живот всичко се нарежда така както искате вие и любимия ви човек. Може отношенията ви да преминат на ново ниво и да решите да узаконите връзката си. Очакват ви много щастливи моменти заедно, отдайте се на романтика и забавления.

РАК  (Cancer, 22.VI–22.VII)
Домашните ви задължения ще ви отнемат доста време. И това може да внесе напрежение в отношенията ви с началниците и колегите ви. Материалните въпроси ви вълнуват прекалено много и може да не отделите достатъчно внимание на други проблеми. Ако и шефът ви има сходни виждания може лесно да ви разбере и напрежението между вас да се разсее. Събирайте информация, отнасяща се до работата ви, за да я използвате в подходящ момент. Вечерта напълно се посветете на семейството и децата.

ЛЪВ  (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес късметът ще подкрепя всички дела на самоуверените хора. Не позволявайте на фантазиите да ви откъснат от реалния живот. Заделете част от заработените пари за мечтания отпуск, а останалите вложете в дома си. Много непредвидени обстоятелства могат рязко да променят плановете ви за живота. За да не извършите фатални грешки в личния си живот, се обърнете към верен приятел за съвет. Изяснете отношенията си с вашата половинка с откровен разговор. Това ще освежи личния ви живот.

ДЕВА  (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Семейните грижи ще ангажират вниманието ви. В семейните задачи привлечете и децата. Така ще заздравите връзката си с тях и те ще са щастливи да ви помогнат. Финансовата ситуация ще се нареди благодарение на съветите на близък приятел. Опитайте се да контролирате емоциите си, за да не развалите отношенията си с близките и колегите ви. Дръжте се тактично, не си позволявайте обидни думи и иронични забележки. Дори да не виждате нищо забележимо и красиво в другия, бъдете мили и направете комплимент.

ВЕЗНИ  (Libra, 24.IX–23.X)
Командировка, свързана с научни изследвания или придвижване на бизнес проекти, ще бъде успешна. Ако си изработите ясна стратегия може да увеличите своя капитал. Не винете колегите си за възникналите проблеми на работното място. Потърсете вината в себе си. Имате време да обмислите нещата докато пътувате. С някого от колегите ви отношенията ви могат да станат приятелски. Това е добре, защото ще ви се наложи заедно да работите по отговорен проект в близко бъдеще. Не бъдете прекалено придирчиви в желанията си, защото любимия човек се опитва да ви зарадва с нещо малко.

СКОРПИОН  (Scorpius, 24.X–22.XI)
Имате всички предпоставки да преуспеете в работата си. Не бъдете твърде честолюбиви и самонадеяни, за да не предизвикате проблеми в отношенията си със сътрудниците и колегите си. Възможни са и някои трудности, но те не бива да ви плашат. Някои може да заминат в задгранична командировка, което ще даде старт на по-нататъшното ви професионално развитие. В любовта може да ви провърви. Може би най-накрая ще срещнете своята половинка, с която да споделите живота си.Астролозите са категорични: Това са трите зодии, без които светът не би оцелялСветът е балансиран, защото е населен с различните представители на всички зодии и това му осигурява…Jul 29 2018skafeto.com

СТРЕЛЕЦ  (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Ако изискванията ви не са прекалено високи може да постигнете желаните цели по-рано отколкото сте мислили. Възможни са някои търкания с роднини, които може да разтърсят семейния кораб. Не вземайте всички решения самостоятелно, задължително се посъветвайте със своите близки. Бъдете внимателни при работа с електрически и остри предмети. Има опасност от травми, затова не се суетете и за никъде не бързайте. Никой не може да ви забрани невинен флирт, но не се увличайте, за да не нараните любимия си човек.

КОЗИРОГ  (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес неприятен инцидент ще ви накара да нервничите и да се карате с партньора си. Опитайте се да се държите по-сдържано. Не се оскърбявайте взаимно и не казвайте нищо, за което може после да съжалявате. Новите начинания няма да са успешни, по-добре използвайте деня, за да се погрижите за тялото и душевното си равновесие. Не бързайте да организирате почивката си ако не сте сигурни, че шефът ще ви разреши отпуск. Някои от вас може да заминат в командировка и да срещнат интересен човек. Отношенията ви скоро може да станат романтични.

ВОДОЛЕЙ  (Aquarius, 21.I–19.II)
Целите, които сте си набелязали са твърде мъгляви и неопределени. Струва си да ги изчистите и конкретизирате, в противен случай си губите времето напразно. Възможни са някои изменения в професионалната сфера или в любовните отношения. Дори и финансовите ви дела да не вървят много добре бъдете милостиви и помагайте на тези, които се нуждаят. Може би най-накрая особата, която отдавна харесвате, ще прояви инициатива и ще ви покани на среща. Все пак нещата могат да се променят в неочаквана за вас посока, бъдещето ще покаже за добро или за лошо.

РИБИ  (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ще ви се притече на помощ човек, от когото най-малко сте очаквали такава безкористност. Контролирайте емоционалното си състояние особено ако се налага да общувате с родителите си. Не рискувайте във финансовите си операции и не подписвайте договори ако не сте сигурни в тяхното бъдеще. Очаква ви запознанство с интересен човек, който може да стане и ваш бизнес партньор. Ако изпуснете шанса си за нова романтична връзка може да се сърдите само на себе си, че не сте се възползвали от шанса си.

loading...