Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 7 август 2018 година: Страхотни вести за Телците, неочаквано запознанство за Девите

Дневен хороскоп за 7 август 2018 година: Страхотни вести за Телците, неочаквано запознанство за Девите

ОВЕН  (Aries, 21.III–20.IV)
Днес не разчитайте на признание от колегите и шефовете ви. Сами разваляте репутацията си, затова бъдете по-внимателни с думите и действията ви. Всички замислени проекти ще се реализират с голям успех. Особено ако идеите ви спомогнат да придвижите компанията на международните пазари. Може би ще се наложи да направите някои промени в личния си живот. Трябва само да решите дали ви харесва достатъчно човекът, с когото сте се запознали вчера. Все пак не бързайте с окончателните решения.
ТЕЛЕЦ  (Taurus, 21.IV–21.V)
Мащабните и необичайни планове ще могат да се реализират успешно днес. Само трябва да бъдете прецизни и в подробностите. Ако вниманието ви е приковано в кариерата ще имате възможност да се изкачите по служебната стълбичка. Пътешествие в екзотична страна, печалба от хазарт, екстремен спорт, необичайно занимание, нищо няма да бъде невъзможно за вас. Не отказвайте помощ на никого, дори и на малко познати хора. Това може да спаси живота им. Бъдете внимателни със здравето си. Природните средства ще са ви от по-голяма полза.
БЛИЗНАЦИ  (Gemini, 22.V–21.VI)
Привлича ви всичко красиво и неизвестно. Намерете си красиво местенце, в което може да се отпуснете и насладите на чистия въздух и красивия пейзаж. Деловите контакти и преговори ще са ползотворни, затова подписвайте споразумения и влагайте средства в перспективни проекти. Късметът е на ваша страна. Една романтична среща може да се окаже не толкова случайна. С този човек не веднъж сте се опитвали да се запознаете и ето сега подходящият момент е настъпил. Не се доверявайте на фантазиите си, действителността ще се окаже по-добра.Трите зодии, които вдигат грандиозни скандали: Проверете дали сте сред кошмарите на околнитеТЕЛЕЦ
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определ…
Aug 1 2018skafeto.com

РАК  (Cancer, 22.VI–22.VII)
Необичаен ден, в който ще излезете от привичните рамки и ще поискате нещо различно. Вашите креативни творчески способности ще бъдат забелязани от всички. Възможно е да получите предложение за нова работа. Не бързайте веднага да отказвате. Липсва ви желание за работа, не се насилвайте и не започвайте важни дела. Само ще объркате нещата. Финансовото ви положение е добро и може да си позволите малко шопинг или вечеря в скъп ресторант. Не търсете любовта. Тя сама ще дойде при вас точно, когато не я очаквате.
ЛЪВ  (Leo, 23.VII–23.VIII)
Гледате се в огледалото и решавате, че имате нужда от спешна промяна на външния си вид. Не се хвърляйте на скъпа пластична операция. Нова прическа и модни дрехи ще свършат същата работа. Ще похарчите доста пари, които може да направят дупка в бюджета ви, но вътрешно ще се почувствате добре. Поемете лидерската роля в семейството, така ще успеете да се справите с битовите проблеми и да изгладите недоразуменията с децата. Опитайте се да обясните на любимия си човек, че той е важна част от живота ви, но не е целият ви живот.
ДЕВА  (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Неочаквано запознанство с човек от по-висша класа ще се окаже дълготрайно и перспективно. Колкото по-смели и активни сте през този ден, толкова по-бързо ще се реализират вашите планове. Проект, който движите заедно с приятели, ще ви донесе зашеметяващ успех и големи печалби. Всички спорове и недоразумения се разрешават като с магическа пръчка и на душата ви става леко. Вечерта у дома ви чака приятна изненада, така че не се задържайте на работа. Любимият ви човек е обхванат от романтично настроение и може да очаквате незабравими преживявания.

ВЕЗНИ  (Libra, 24.IX–23.X)
Не се захващайте с повече задължения отколкото може да изпълните. Много колеги няма да се зарадват на вашите успехи. Не обръщайте внимание на това. В любовта цари пълна хармония и разбиране. Възможно е да получите предложение от любимия и с радост ще го приемете. Отдавна мечтаете за семейство и деца и именно това е човекът, който можете да осъществите това и да живеете щастливо. У дома може да се отпуснете и да се забавлявате от душа с близките си хора и да се откъснете от стреса на ежедневието.
СКОРПИОН  (Scorpius, 24.X–22.XI)
Планирайте всяка своя стъпка и бързо ще се придвижите напред. Това се отнася за бизнеса, политическа дейност или творчество. Използвайте всичките си умения и способности, изобретателност и креативност и ще постигнете успех. Няма да подведете и колегите си, които разчитат на вас. Не изпреварвайте събитията, които ще се случат в личния ви живот. Идеалният момент ще настъпи скоро. Ако искрено обичате човека до вас може да го докажете с постъпките си.
СТРЕЛЕЦ  (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Очакват ви финансови приходи или премии. Избягвайте конфликтите, тъй като причината е съвсем банална. Някой от близкото ви обкръжение се опитва тайно да ви пречи, за да не постигнете успех. Не се опитвайте веднага да се разправите с него, а обмислете план за действие. Очаква ви голям късмет в лотарията и в любовта. Ще решите, че сте попаднали на друга планета, където щастието е навсякъде. Има известна хладина в отношенията с любимия, но тя скоро ще се разтопи от всички приятни неща, които ви очакват.

КОЗИРОГ  (Capricornus, 22.XII–20.I)
Деловите преговори и решаването на семейни и битови проблеми ще се осъществят с успех. Бързо ще намирате решение и по най-болезнените и проблемни теми. Това не означава безразсъдно да заставате между спорещи роднини. Те могат и сами да изясняват отношенията си. Нямат нужда от вашата намеса и в крайна сметка вие може да се окажете виновни за всичко. В личния ви живот също ще ви провърви. Ще срещнете интересен и обаятелен човек, с когото може да споделите живота си и да преживеете приятни моменти.
ВОДОЛЕЙ  (Aquarius, 21.I–19.II)
Материалното ви положение е отлично. Днес има вероятност да ви изплатят всички пари за извършената работа. Любимият човек може да ви изненада неприятно като ви покаже свои неподозирани страни от характера. Проблемите в личния ви живот малко ще помрачат вашето настроение, но близък приятел ще ви помогне да се отървете от мрачните мисли. Не планирайте далечни пътувания и пътешествия, защото са възможни проблеми. Време е да се заемете с ремонт у дома или поне някои промени. Някои нови мебели идеално ще се впишат в интериора.
РИБИ  (Pisces, 20.II–20.III)
Внимателно анализирайте постигнатото досега, а след това се заемете с нови неща. Трудностите ще ви закалят и ако не се предадете с оптимизъм ще гледате на бъдещето. Успехът в любовта и във всички начинания чука на вратата ви. Проявявайте по-малко претенции към любимия човек, нали той ви е харесал такъв какъвто е. Той може да се нуждае от помощ, но няма да я поиска. Ще трябва сами да се досетите и да му протегнете ръка. Някои спънки може да провалят плановете ви за вечерта.3-те зодии, които не са родени да бъдат домакини: Вижте дали сте обречени на вечни мъки в кухнятаИма жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо из…Jul 30 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната столична улица "Оборище", съобщава "Уикенд".…
error: Съдържанието е защитено!