Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 7 март 2019-а година

В четвъртък ще се ангажирате с неща, които са важни за дома и бита ви: покупки, подобрения, плащане на сметки, покупка на подарък за близка жена и др.
Днес една новина или информация ще попари ваша надежда или желание за промяна или ново начинание, пише dunavmost.com. Денят ще бъде неблагоприятен за юридически или съдебни действия.
Четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа и бизнес, за развитие на вече започнати професионални проекти. Флирт в службата ще ви донесе специални емоции, но все пак внимавайте в какво се въвличате. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено за мъжете.Тези три зодии винаги изглеждат зашеметяващоВсеки зодиакален знак си има своите силни страни – неща, които са много ясно изявени и го отличават …Feb 25 2019skafeto.com

Овен
Отношенията с любимия човек са приятни и разкрепостени. Възможно е отношенията с близките да станат по-приятни и свободни. Дори е възможно да успеете да „залепите“ това, което сте разрушили през последната седмица.
През първата половина на деня преминават успешно служебни или частни пътувания. Вие можете бързо и леко да получите големи суми и също така бързо да ги изхарчите.
Телец
Телците може да се окажат безчувствени и жестоки, давайки съвършено честен и откровен отговор на вълнуващ партньора им въпрос. Препоръчва ви се да изкарате деня си в спокойна атмосфера, сред разбиращи и грижливи хора, които ви обичат.
Много Телци днес постигат високо ниво на майсторство, както в изкуството, така и в спорта. Възможни са, както големи финансови загуби, така и придобивки.
Близнаци
Имате рисковани приключения, които в началото завършват успешно, но всичко може рязко да се измени – замислете се. Встъпването в брак може да бъде свързано с необикновени обстоятелства и колкото по-късно стане това, толкова по-големи са шансовете ви за успех.
Днес ви тегли към смяна на местата и пътешествия и ви е трудно да сдържате своята подвижност.
Трудно ви е да се откажете от удоволствията, затова финансовите ви дела винаги са усложнени.

Рак
Възможно е да очаквате твърде много от своя избраник и в резултат да сте дълбоко разочаровани. Възможно е болезнено да осъзнаете реалността на живота си.
Илюзиите ви се разбиват в безразличието или предателството на близки хора. Възможни са шумни мероприятия, на чийто фон при много Раци се разиграва истинска трагедия.
Ако трябва, не се стеснявайте до помолите за помощ, макар че осъзнаването ви като длъжник може да наруши душевния ви покой.
Лъв
Вашите любовни отношения придобиват тайнствен дори мистичен характер. Готови сте да подарите на своята половинка всичко най-добро, но искате и самите вие да се оградите с красота и комфорт.
Може да ви съпътства късмет, като предприемач и бизнесмен или може да постигнете успех на служебното, обществено или политическо поприще.
Имате късмет във финансовата област, дори е възможно да получите наследство, но повече постигате благодарение на своя ум.
Дева
Не изяснявайте отношенията си. Оставете всичко така, както е. Днес Девите държат изпит за зрелостта на своето мислене, сериозността на убежденията си и силата на вярата си.
Избягвайте шумните „трапези“. Възможно е приходите да не могат да компенсират разходите.

Везни
Денят е благоприятен за разделилите се или скарали се влюбени – напълно е възможно възстановяване на миналите отношения.
За постигането на хармония в отношенията не настоявайте на мнението си, но бъдете последователни.
Не се затваряйте между четири стени. Полезно е общуването и срещите със старите приятели.
Скорпион
Както никога досега трябва да проявите фантазия в любовните си отношения. Вероятно е скоро да усетите достатъчно жизнена енергия и оптимизъм, за да се почувствате в центъра на живота.
На мнозина Скорпиони няма да се харесат официално определените празници и мероприятия.
Повече ви допадат малките радости. Днес публичните търгове и изложбите – базари трябва да донесат печалба.
Стрелец
В началото на март ви очаква красив период, цветя, подаръци, стихове и необикновени постъпки. Най-комфортно ви е в семеен кръг, а приятелите си възприемете като пълноправни членове на семейството.
Благоприятен ден за тези, които се занимават с търговия и бизнес. Може само да се завиди на активността ви, за което няма да закъснеят конкурентите и съперниците.
Давайки обещания, правете преценка на възможностите си.

Козирог
Настъпва нов период на бурно изясняване на отношенията, емоционални потресения и признания. В труден момент се старайте да не се вмествате в рамките на чуждите представи за вас, проявете енергичност и съсредоточеност.
По-добре е този ден да започнете спокойно, без да планирате нищо, тъй като плановете ви може и да не се осъществят.
Посветете вечерта на културен отдих. Съществува вероятност за непредвидени харчове и глоби.
Водолей
Лишавайки се от увереността си в своя любим човек, може да се превърнете в сляп ревнивец и да загубите всякакво благоразумие. Ако приятели или роднини пожелаят да дойдат у вас на вечеря, любезно се съгласете, общуването с тях ви е от полза.
Може да ви се наложи да положите усилия за максималното използване и практическото прилагане на получената информация, опит и знание.
Резултатът от вашите старания влияе благоприятно на материалното ви положение.
Риби
Като цяло ви очаква успешен ден. Той е добър за активна почивка, любов и шумно веселие. При мнозина денят е посветен на срещи с приятели, на които обсъждате различни житейски проблеми.
Възможно е да спечелите надежден приятел. Може да ви се поиска да пребивавате на места, където се срещат интересни, необикновени хора, в богата, разкошна обстановка.
Материалното ви положение доста се подобрява, и се постарайте да се ограничавате от ненужно разточителство и не пръскайте пари.Астролози с мрачна прогноза за 3 зодии през мартАстролозите определено имат трудната задача да изготвят, както дневни, така и месечни и годишни хоро…Mar 3 2019skafeto.com


loading...