Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 8 август 2018 година: Страхотен ден за Близнаците, Скорпионите да се настроят на работна вълна

Дневен хороскоп за 8 август 2018 година: Страхотен ден за Близнаците, Скорпионите да се настроят на работна вълна

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Ползотворен ден за личния ви бизнес. Ще преодолеете всички препятствия по пътя си и задължително ще постигнете високи резултати. Моментът е подходящ за експерименти и нови познания. Взаимна любов и море от романтика заедно с любимия човек ви очакват днес. Не допускайте грешката да описвате някакъв измислен идеал пред любимия си, за да не го засегнете. Не бъдете упорити и му кажете колко силно го обичате. Ако сте сами бъдете по-отворени към нови хора.
ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Бъдете по-сдържани в отношението си към другите, особено с хора, с които отскоро си сътрудничите. Не разочаровайте деловите си партньори. Много от тях ще разчитат на съветите ви в професионалната сфера или просто по важни жизнени въпроси. Във финансов план можете да рискувате малко пари, за да получите голяма печалба. Но обмислете рисковете, за да не се окаже пълна загуба. Ще имате възможност да се занимавате с това, което ви харесва и да се наслаждавате на късмета си.
БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес ще получавате чудесен резултат във всичко, с което се захванете. Ще имате успех с документите, които подписвате и с преговорите. Не търсете лична изгода от това. Опитайте се да помогнете на нуждаещите се според възможностите си. Ако сте скарали с някого подайте му първи ръка за помирение. В личния си живот бъдете мъдри и проявявайте търпимост и мекота по отношение на любимия. Сторете всичко по силите си, за да не загубите всичко, което имате помежду си.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Aug 2 2018skafeto.com

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Едва ли днес ще успеете да се потопите в семейния уют напълно. Делата се трупат и изискванията към вас растат. Опитайте се без излишни нерви да прецените с какво може да се справите и кое не е по силите ви. Не позволявайте да стоварват всички задължения на вашия гръб. Оценявайте близките си не толкова критично и ще запазите мира и хармонията в семейството. И вие сте изпадали в неловко положение. Пътуванията ще са приятни, но се въздържайте от хазартни и рисковани действия. Може да загубите много.
ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес може да разберете колко много си подхождате с приятел, когото познавате отдавна. Отношенията ви ще се превърнат в романтични. Отнасяйте се внимателно с парите и дори не си помисляйте да правите големи вложения, особено в разни спекулативни сделки. Неочаквани събития в професионалната сфера може да объркат плановете ви. На работното място предстоят съкращения и неяснотата за бъдещето ви тревожи. Иска ви се да захвърлите всичко и да се захванете с нещо ново. Не го правете. Скоро всичко ще се разреши.
ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Желанията ви могат да се изпълнят с помощта на влиятелен човек. Това ще стабилизира финансовото ви положение. Достойната работа, която ще ви предложат, ще удовлетвори изискванията и нуждите ви. Денят е подходящ за мащабни покупки. В семейния ви живот не всичко е наред. Може дори да решите да се разделите с партньора си. Само не започвайте спорове и най-вече не замесвайте децата докато изяснявате отношенията си. Срещите на сляпо може да се окажат приятна изненада дори и ако само си побъбрите неангажиращо.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Не бъдете прекалено самонадеяни и настоятелни. Скоро ситуацията във финансово отношение ще се промени към добро, а вие напразно ще развалите отношенията си с близките. Контролирайте емоциите си, за да не съжалявате за думите и действията си. Бъдете практични и не харчете пари за ненужни вещи. По-добре спестете за почивка или мечтано далечно пътешествие. Така може да прекарате деня в отлично настроение в компанията на любими хора. Не се напрягайте излишно, за да не се нуждаете от психоаналитик.
СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Днес ще бъдете обхванати от спомени за бивш любим човек и може да изпитате съжаление за това, че така нелепо сте се разделили. Ако мислите, че това е било истинска любов и нещата все още са поправими, трябва да знаете, че само се заблуждавате. Предстоят ви важни съвещания и достатъчно сложна работа с документацията на работното място, затова не си губете времето с измамни спомени. Настройте се на работна вълна. Денят е подходящ за самообразование. Четете, учете се и бъдете активни.
СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес желанията ви са толкова много, че могат да се изпълнят само с чужда помощ. Действайте умно и внимателно, за да не направите големи грешки. Партньорът ви ще бъде толкова мил, внимателен и нежен, че това ще ви се стори странно. Не търсете задни мисли, просто иска и на двамата да ви е добре и да се почувствате щастливи. Домашните задачи днес може да останат на заден план. Общуването с приятели ще запълни времето ви, а обещаващи романтични срещи могат да станат чудесен завършек на деня.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Иска ви се да внесете малко хармония във всичко, което ви заобикаля. Какво пък, във вашите възможности е да постигнете всичко, което поискате. Ако домашните задължения са ви омръзнали, измислете нещо творческо и креативно, което ще разнообрази ежедневието ви. На работното място се забелязва някакво отчуждение между вас и колегите ви. Отстрани изглежда, че всичко ви се дава наготово. Хората неправилно ще изтълкуват амбициите и постъпките ви. Отношенията с любимия човек ви натоварват, но сами трябва да решите как да продължите.
ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Далечна командировка може окончателно да затвърди решението ви да се прехвърлите на друга работа. Преговорите с партньорите няма да доведат към нищо перспективно, но финансовото ви състояние е стабилно. Допълнителните доходи, които неотдавна сте си осигурили, ви дават известна сигурност и възможност да търсите нови възможности. Постарайте се да отделите време на близките и най-вече на децата. Времето, прекарано заедно с тях ще ви осигури радост и позитивни емоции.
РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ще се чувствате щастливи. Защото нещата на работа и у дома вървят чудесно. Доста усилия сте вложили да постигнете успех на любимата си работа и да стабилизирате финансовото си положение. Опитайте се обаче да се въздържате от необмислени постъпки и ненужни покупки. По-добре прекарайте деня у дома като се наслаждавате на заслужената си почивка сред любимите хора. Някои от вас ще се разделят с любимите си, но това ще е за кратко, а не завинаги. Скоро отново ще бъдете заедно и ще се наслаждавате на компанията си.Най-дразнещите навици на зодиите: Защо понякога лошите ни навици са в състояние да влудят хората около насВсеки си има недостатъци и лоши черти на характера.
Понякога обаче лошите ни навици са в състояние д…
Aug 1 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Британецът Брайън Уедърол, на 45 г., управлявал автомобила си, в което било семейството му, в…
error: Съдържанието е защитено!