Дневен хороскоп

ОВЕН
Хранете се здравословно
Не всичко се случва според вашите предварителни изисквания и това до голяма степен ви прави недоволни и заядливи. Избягвайте излишните спорове и кавги с хората около себе си. Обърнете повече внимание на начина си на живот. Потърсете информация за храните, които употребявате в ежедневието. Изхвърлете вредните храни от менюто си.
ТЕЛЕЦ
Неочаквани конфликти
Промените, които са напът да ви се случат днес, пробуждат силно вътрешно напрежение. Успеете ли да го овладеете и да не го показвате навън, денят ще бъде успешен. Но въпреки всичко днес може да се окаже много разнолик ден, пълен с конфликти и разправии, без въобще да имате пръст в цялата тази работа.Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно. Срещнали ли сте вече подходящия човек в живота си?Всички знаем, че подредбата на звездите оказва влияние върху живота ни, а зодиакалният ни знак може …Jul 25 2018skafeto.com

БЛИЗНАЦИ
Не се отклонявайте
Вие преминавате през огромна житейска промяна. Но днес бъдете по-обрани в маниерите и действията си. Не споделяйте своите бъдещи намерения с хората около себе си. Ще попаднете на такива, които няма да ви подкрепят, и е възможно да ви разколебаят. На този момент не ви е нужно да бъдете разколебавани.
РАК
Запазете спокойствие
В четвъртък сутрин изпипвайте всеки детайл и не се занимавайте с много дейности наведнъж. Ще се разсеете и грешките ще блеснат още в първия миг. Успехът се крие в спокойствието. Опитайте да владеете ситуациите, хората и себе си. Днес по никакъв начин не си позволявайте да излезете извън черупките си.

ЛЪВ
Бъдете уравновесени
За да се справите с трудностите, днес трябва да бъдете спокойни и уравновесени. Оставяйте си време за самите себе си между ангажиментите. Усамотяването е път към личното ви щастие и емоционална стабилност. Предстоят ви промени във финансов аспект. Съветвам ви да не харчите безразсъдно, особено в следобеда и вечерта.
ДЕВА
В очакване на новото
Намирате се в щастлив период. В състояние сте да направите резки промени и те да са изразени в средата на общуване, в смяна средата на живот. Стремете се към нови запознанства, които да облагородят живота ви. Имате нужда от разместване на пластовете. В очакване сте да ви случи нещо ново до дни.

ВЕЗНИ
Не бъдете алчни
В четвъртък сте нервни и всяка дреболия, която не е по вашите правила, ще ви ядосва. Кипвате бързо, а това в никакъв случай няма да се хареса на колегите и партньорите. Внимавайте, ставате все по-меркантилни и когато поставяте финансови условия, отсрещната страна не е в състояние да ги изпълни. Не се надскачайте.
СКОРПИОН
Възобновявате проект
Въпреки напрежението днес сте вдъхновени да постигнете голяма част от целите си. Бъдете готови да започнете начисто с един проект, който бяхте захванали някъде във времето назад, но го бяхте изоставили. На работното място получавате подкрепа в часовете до обяд. Не злоупотребявайте с доверието им.

СТРЕЛЕЦ
Не давайте заем
В четвъртък се налага да бъдете малко по-обрани в изказванията си, за да не привлечете неприятни погледи върху себе си. На работното място се предоверявате. Гледайте по-скоро за своите лични интереси, отколкото за интересите на другите. Даването на заем днес може да се окаже лоша идея, тъй като няма да ви върнат парите дълго време.
КОЗИРОГ
Благоденствие
При вас идва момент, в който промените и новостите започват да ви заливат малко по малко. Това е процес, започнал съвсем неотдавна, но продължаващ със силни темпове и в следващите дни. Намирате се в прекрасен момент. Чувствате спокойствие и удовлетворение от живота. Излъчвате доброта и я предавате на хората около себе си.Пълен обрат: НАСА преизчисли с точност зодиака – вижте коя нова зодия сте според учените!Ако сте от хората, които вярват в звездите и тяхната съдбовна подредба, то настоящата информация ще …Jul 17 2018skafeto.com

ВОДОЛЕЙ
Ще ви използват
Бъдете внимателни. Не слушате вътрешния си глас и това ще бъде причината да ви подведат хора, чието желание е да се възползват от вашите качества и умения. Новите запознанства никак не са за предпочитане, въпреки че доста умело ги завързвате. Не сте никак предпазливи, а това на свой ред ще ви обкръжи с лицемери.
РИБИ
Позитивна енергия
Денят, който предстои за вас, е благоприятен и доста позитивен. Не се отпускайте, а работете с максимална мощност за реализация на идеите си до обяд. Срещате хора, които са ви полезни, и с тяхна помощ ще постигнете някои от целите си. В личен план денят също е зареден с позитивна енергия. Използвайте я, за да хармонизирате взаимоотношенията си.
Източник borbabg.com

loading...