Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 9 август 2018 година: Овните да забравят мнителността, добър ден за Девите

Дневен хороскоп за 9 август 2018 година: Овните да забравят мнителността, добър ден за Девите

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Струва ви се, че днес всеки около вас, се опитва да ви пречи и да ви извади от равновесие. В действителност вие се опитвате да избягате от действителността и търсите проблеми там, където ги няма. Забравете мнителността и погледнете реално на ситуацията. Финансовата страна на живота ви е стабилна. Има вероятност да получите добра премия за извършена по-рано работа. И най-незначителните дреболии в личния ви живот имат значение. Контролирайте емоциите си, не ги показвайте пред публика.
ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Дълго и упорито сте работили сами, но ще ви бъде трудно и днес да продължите без съмишленици. Работата в екип ще ви помогне да постигнете по-голям успех в работата си. Не започвайте днес нови начинания. Те ще бъдат неуспешни. Не се усамотявайте. Това само ще ви донесе черни мисли. Прекарайте вечерта в компанията на приятелите си или се наслаждавайте на живота в комфорта на семейния дом. Любимият човек може да ви съобщи неочаквана новина и бъдете готови да я приемете адекватно.
БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Много вещи около вас ви дразнят и не отговарят на желаното. Постарайте се да се освободите от всичко излишно. Добър съвет може да ви дадат по-мъдри хора. Сутринта се посветете на работа си или на други неотложни задачи. Гледайте по-ведро на проблемите и всичко ще се нареди. Ще получите малко по-късно очакваните пари. Вечерта се насладете на лятото, разходете се и се забавлявайте. Интересни романтични предложения ще ангажират вниманието ви, но не експериментирайте с любовния си живот. Това няма да свърши добре.Трите зодии, които вдигат грандиозни скандали: Проверете дали сте сред кошмарите на околнитеТЕЛЕЦ
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определ…
Aug 1 2018skafeto.com

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Външно изглеждате безгрижни и уравновесени. Дори е трудно човек да се досети, че какво става вътре в душата ви. Разстроени сте от неразбирателства и спорове с роднини. Днес трябва да се концентрирате само върху една задача, за да се справите. Съсредоточете се и се активизирайте, защото работата не чака. Вечерта може да се отпуснете и да се усамотите. Така ще може да съберете мислите си и да изясните емоциите си. В личния си живот се нуждаете от повече емоции и приключения, но не бързайте да се хвърляте в авантюри.
ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Неочаквани събития могат да променят коренно живота ви. Нищо няма да тревожи душевното ви състояние, затова не гледайте мрачно на света. Всяка стъпка в професионалната сфера ще ви носи успех. Бъдете внимателни с конкурентите и завистниците, които ви дебнат отстрани. Общуването с интересни хора ще ви достави удоволствие. Днес може да пожелаете да научите нещо ново, да се самоусъвършенствате и да повишите квалификацията си. Не игнорирайте този порив.
ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес с радост ще приберете плодовете на своя труд. Резултатите ще надминат очакванията ви. Особено успешна ще бъде дейността, свързана с писане или търговията. Ако решите да присъствате на масово мероприятие се пригответе за скучна и продължителна работа. Избягвайте конкурентите и враговете си. Днес не сте в състояние да се разправите с тях. Може да отделите време и да направите оценка на начина си на живот. Има какво да се желае, за да се почувствате по-добре.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
От сутринта сте настроени позитивно. Нищо и никой няма да успее да ви развали настроението. Въпреки някои досадни задължения и не до там приятни новини ще успеете да запазите самообладание и да се справите. Енергия за работа ще съберете по-късно през деня. Във финансовата сфера всичко се нарежда чудесно и може да си позволите нещо полезно за дома. Вечерта не оставяйте в уединение и посрещайте приятели на гости. Релаксирайте и се забавлявайте.
СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Не се преуморявайте днес. Ако можете разделете работата си с още някой. Предстои ви да решавате много административни или някои правови въпроси. Ако не сте в кондиция по-добре отменете далечно пътуване със собствената кола. Може да се наложи да вземате важни решения, които ще променят живота ви. Доверете се на по-възрастен човек, който може да ви помогне да направите това и то да е успешно. Дори и любимият ви човек да не е съвсем съгласен съветите на другите ще ви помогнат да изгладите отношенията си.
СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
За да довършите важни проекти, днес ще трябва да проявите настойчивост и издръжливост. Не се разпилявайте, съсредоточете се върху най-главното и го направете качествено. Ще получите и някои перспективни предложения, но изберете това, което ще ви донесе не само материално, но и морално удовлетворение. Посредничеството в професионално или лично отношение днес ще бъде особено успешно. Може да си позволите обиколка по магазините, но не прекалявайте с покупките, които ще разстроят бюджета ви.3-те зодии, които не са родени да бъдат домакини: Вижте дали сте обречени на вечни мъки в кухнятаИма жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо из…Jul 30 2018skafeto.com

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Активен ден ви предстои. Решавайте проблеми, довършвайте важните си задачи. Може да се наложи да проведете важен разговор с някого от вашите колеги или сътрудници, който постоянно бяга от задълженията си. Бъдете вежливи и не си изпускайте нервите. Колкото и неприятно да е трябва да решите този проблем. Ще се наложи да промените мнението за много неща, които ви се струват ясни. Опитайте се да изясните чувствата си и отношението си към връзката си. Любимия ви човек очаква и заслужава яснота по въпроса.
ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Ако се вслушвате по-внимателно в мнението на хората около вас ще откриете доста важни неща за вашия живот. Може да престанете да се оплаквате, че парите не ви стигат, отпуската е свършила, а избраникът ви не ви обича достатъчно. Стегнете се и се заемете с нещата, които ще ви доведат до успеха. Много време губите за безсмислени занимания, оттук и много проблеми остават нерешени. Прекарайте малко време в уединение и не прехвърляйте вината за неуспеха си върху другите.
РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Вгледайте се в душата си и разчистете всичко негативно. По-малко паника и повече търпение ще ви помогнат да се справите с натрупаните задължения. Прегледайте плановете си за бъдещето и финансовото си състояние. Нова любов или дори лек флирт днес няма да се случат. По-добре прекарайте вечерта в уединение. Обмислете ситуацията на спокойствие и не бързайте да вземате важни решения. Резултатите няма да са такива каквито се надявате да получите. Затова оставете решенията за друг ден и се насладете на малко почивка.

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV) Ползотворен ден за личния ви бизнес. Ще преодолеете всички препятствия по пътя…
error: Съдържанието е защитено!