В понеделник ще възникнат по-големи или неочаквани разходи за семейството ви, които ще ви накарат да се откажете от някои покупки, които сте планирали за себе си. Това ще бъде успешен ден в начинания или ангажименти свързани с дете или внуче. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждане на дете. Понеделник вещае промени в приятелските отношения на младите мъже, като са възможни дори и раздели поради възникването на нови цели в живота. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства и срещи с хора, с които имате еднакви обществени или социални ангажименти.

Седмичен хороскоп 22-28 април 2019

Овен
Понеделник е успешен ден за Овните. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Добре ще е през понеделник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. В утрешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци
Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа.Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре дайте инициативата на другите.

Рак
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Парите идват и си отиват. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Стрелец
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Утре обърнете внимание на отношенията си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Козирог
Понеделник е успешен ден за Козирозите. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Риби
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Грижете се добре за здравето си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.


loading...