дни на бедност

Опасен астрологичен период, наречен „дни на бедност“, настъпва тази седмица. На 27 и на 29 август човек не бива да дава пари на заем и да прави други по-крупни финансови операции, предупреждават астролози, пише в. „Телеграф“.Известният астролог Павел Глоба: Големи промени през август за 3 зодии, животът им ще се преобърнеВсеки от нас иска да живее живот, изпълнен с приятни събития и големи приключения. Понякога обаче за…Jul 21 2019skafeto.com

Финикийското табу обхваща и плащането на битови сметки за ток, изравнителни за парно и други кеш авантюри, които всеки субективно би определил като „голям разход“.

Всяка година опасните дни се изчисляват на база на източния зодиак. Китайците дори ги наричали „ужасни дни на бедност и катастрофи“, обяснява топастрологът Михайлина Никлева-Мишел.

Причината била, че векове наред те са установили, че в подобни дни силно намалява енергията на богатството и изобилието. Самата Никлева информира, че лично е изпробвала действието на формулата, като при неспазването й е имало неблагоприятни последствия за нея. Все пак обаче не бива да се изпада и в степен на безогледен фанатизъм, вметва Мишел.

„Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че „обеднявате“. Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения. В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките на древните мъдреци“, съветва експертката.

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година.

До края на 2019-а година има още два през есента (26 и 28 октомври), и два през зимата (25 и 27 декември). Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит.

В случай, че човек планира по-крупна покупка, то е по-добре да се въздържи и през идния вторник и четвъртък.

Никлева съветва тогава да не се стартира нов бизнес, да не се започва работа, защото приходите или заплатата няма да отговарят на нашите очаквания.

Като Луната преминава от един в друг знак и се води „без курс“ също създава спънки при инвестиции и нови начинания.

loading...