Дълготраен ли е гневът ви

Възможно е да сте от хората, които се ядосват лесно, или да се гневите бавно. Дълготраен ли е гневът ви, или задържате нещата в себе си, докато не избухнат?

Зодиакалният ни знак е чудесен начин да оценим личностните си характеристики, особено когато става въпрос за начина на изразяване на гнева. Когато този интензивен вид гняв извира дълбоко в нас, може да е почти невъзможно да се справим с него деликатно, пише Дир.бг.

И така, какво означава това за вас (и за всички, които са на пътя ви)? Това означава много разрушения, наранени чувства и остри думи. Съществуват много видове гняв и много начини за изразяването му. Дали начинът, по който изразявате гнева си, е просто личностна особеност?

Разберете с този списък на зодиакалните знаци, когато са ядосани, и как всеки знак изразява гнева си.

Овен: бурен гняв
Ако сте Овен, сте известни с това, че избухвате, без да се замисляте как действията ви ще се отразят на другите. Не сте от хората, които подклаждат чувствата си, и ако сте ядосани на някого, по-добре да внимава. Един от огнените знаци, Овенът е най-гневливият зодиакален знак. Не помага и фактът, че вашият знак е Овен – животно, известно с агресивността си. Гневът ви лесно се разпалва, но бързо ще бъде потушен, ако човекът, на когото крещите, не реагира и остане спокоен. Понякога Овенът се ядосва много лесно; след избухването обаче бързо се успокоявате и обикновено после много съжалявате, но това няма да ви попречи да избухнете отново по-късно.

Телец: Експлозивен гняв
Когато се ядосате на някого, Телец, отначало правите едва доловими намеци, ставате мълчаливи и студени, преди да изригнете като вулкан, който бълва гореща ярост. Родените под зодиакалния знак Телец не се ядосват лесно, но когато го направят, често изразяват гнева си, като хвърлят неща. Освен това сте напълно способни да си изгубите ума в един момент. Никой не бива да е в обсега на вниманието ви, когато сте ядосани.

Близнаци: Гласов гняв
Близнаците обичат да говорят, така че е логично, че вашата форма на изразяване на гнева е да избухвате с викове, крясъци и саркастични, а понякога и злобни думи. Но тъй като сте известни с това, че имате две страни на личността си, крещенето не е единственият начин, по който изразявате гнева си. Можете също така да бъдете хладнокръвни, уравновесени и да ударите някого в юмрука с перфектната реплика. Каквото и да прави някой, по-добре да не ви съди и да не изказва мнение за това какво трябва да правите с живота си, защото иначе ще се окаже във фокуса на гнева ви.

Рак: експресивен гняв
Когато Ракът се разгневи, първо го изразявате чрез мрънкане, след това (ако никой не го е разбрал) преминавате към пасивна агресия, преди да се затворите напълно в черупката си. Щом сте в режим на защитна черупка, хората трябва да решат, че най-добрият план за действие е да ви игнорират, защото тогава най-много се нуждаете от любов и милувки. Ако все още не получавате това, от което се нуждаете, вашата тиха ярост ще премине в плач, а ако все още сте неудовлетворени, че никой не приема чувствата ви сериозно, ще се хвърлите на земята. Всяка натрупана емоция и неразрешено чувство на гняв от миналото ще се отприщят.

Лъв: Ревящ гняв
Когато се ядосате, Лъв, вие преминавате отвъд гнева и в крайна сметка бушувате с ярост. Не се страхувате да ревете и колкото по-силен и по-интензивен е викът ви, толкова по-добре се чувствате. Понякога Лъвът може да бъде избухлив и когато някой каже или направи нещо, което да ви изнерви, вашият ход е обидният език, защото сте избухливи. Имате склонност да мислите само за емоциите си, когато сте ядосани, и заради това другите могат да кажат, че имате проблеми с гнева. Макар че може да простите на някого, че е направил нещо, което ви е разгневило, не е много вероятно да се извините за поведението си.

Дева: Потиснат гняв
Дева, не се чувствате особено комфортно да изразявате гнева си, затова го задържате в себе си, докато не избухнете, без значение колко незначителен е той. Потиснатият гняв на Девите често причинява и проблеми с храносмилането и здравето. Чувствате се много неразбрани и за всички може да бъде объркващо и неловко, когато гневът ви най-накрая излезе наяве. Обикновено гневът ви не е свързан с това, което се случва в момента, а по-скоро с нещо, което се е случило в далечното минало. Дева, ако можете да отделите малко време от плача и блъскането на врати, ще видите, че никой не иска да ви получи.

Везни: Кипящ гняв
Има ли нещо, което Везните мразят повече от конфронтацията? Не много. Не обичате да показвате гнева си, тъй като смятате, че това не е много привлекателна емоция. Освен това често не се съчетава много добре с вашата очарователна и привлекателна личност. Въпреки че обичате да се опитвате да бъдете над гнева, понякога не можете да се преговорите и в крайна сметка ще загубите хладнокръвие. Но когато го изгубите, наистина вярвате, че какъвто и да е бил начинът, по който сте изразили избухването си, той е бил най-добрият възможен. Везните умеят да оправдават всичко – дори когато става дума за срив.

Скорпион: Брутален гняв
Скорпионът не се гневи лесно, но когато се разгневи, хората трябва да направят всичко възможно, за да се измъкнат от огневата ви линия, защото сте страшни, когато сте ядосани. Смразяващият ви поглед ще накара всеки да настръхне, а саркастичните неща, които казвате, когато сте ядосани, са брутални. Вие не сте знак, който прощава и забравя, и никога не можете просто да го оставите, когато сте ядосани. Хората трябва да се пазят от яростния Скорпион – защото емоционалните разрушения, които нанасяте, не са никак приятни.

Стрелец: Огнен гняв
Стрелецът се управлява от огъня, така че е логично, че можете да пламнете бързо. Използвате думите си, когато сте ядосани, но това не го прави по-малко болезнено за околните. Ако някой ви разстрои, не е по-различно от това да го разкарате от приятелите си веднага – както в социалните мрежи, така и в реалния живот, след което първо се справете с гнева. Най-добрият начин хората да се справят с вас, когато сте ядосани, е да ви отклонят встрани, тъй като имате склонност да се отклонявате достатъчно, че да забравите защо сте се разгневили толкова много.

Козирог: разрушителен гняв
Козирозите приемат гнева много сериозно и обикновено не го изразявате, освен ако не сте притиснати до краен предел. Известни сте с това, че разбивате всичко, което ви е под ръка, и оборвате някого с критика, когато ви се отдаде възможност. По-скоро ще кажете, че хората са ви разочаровали, отколкото да изразите колко сте ядосани на тях, така че хората не бива да се оставят да ги заблуди спокойното ви поведение. Когато сте подтикнати към избухване, то е толкова нехарактерно, че ще шокира всички около вас.

Водолей: Тих гняв
Водолеи, обикновено сте много спокойни и е необходимо много, за да се ядосате. Когато Водолеят ви е ядосан, не очаквайте да говори с вас известно време, защото първата му защитна линия е да мълчи, а след това да се качи в колата си и да обикаля, докато се почувства по-добре. Ще се опитате да игнорирате източника на своето вълнение дълго време, понякога колкото е възможно по-дълго, с надеждата, че в крайна сметка ще успеете да се успокоите. Ако не успеете, ще преминете в режим на крайно разгневяване и накрая ще загубите самообладание. Въпреки че може да разтоварите всички негативни чувства, които сте изпитвали, все пак може да ви отнеме известно време, за да започнете отново да разговаряте с приятели.

Риби: Емоционален гняв
Рибите са постоянно в чувствата си и това е добре, защото означава, че не се ядосвате много често. Но когато се ядосате, можете да бъдете направо ужасяващи, въпреки че единственият човек, на когото сте склонни да се нахвърлите, сте самите вие. Когато сте в разгара на гнева си, можете да станете агресивни, да се саморазрушавате, а яркото ви въображение се развива с пълна сила. След като гневът ви премине, имате нужда от сериозно време насаме, за да се излекува сърцето ви.

Виж още:Павел Глоба готов с хороскоп за ФЕВРУАРИ: Съдбовни промени за 3 зодии!Популярният руски астролог Павел Глоба е готов с хороскопа си за февруари, който настъпва само след …Jan 31 2023skafeto.com

4-те зодии с големи успехи в кариерата през 2023 г.В очакване на новата 2023-а желанието ни е тя да ни донесе много здраве, но и успехи в работен план.…Dec 24 2022skafeto.com

С мъжете от тези зодии връзките се превръщат в кошмарЕто кой наистина е труден за обичане! Има мъже от определени зодии, които имат много сложен характер…Nov 5 2022skafeto.com


loading...