знаци които подлудяват жените
Снимка: andrea piacquadio/pexels

Сред зодиакалните знаци има такива, които за нищо на света не искат някой да ограничава свободата им и затова именно сред тях най-често има ергени. А жените губят ума и дума по тях. И така – ето ги и зодиите на мъжете, които са заклети ергени.

БЛИЗНАЦИ
Те са любители на спокойния и мирен живот. Въпреки че те сами няма да направят нищо, за да го разнообразят. За тях е по-лесно да предадат тази задача на партньорката си и да видят как ще се справи тя с нея. Може да накара всяка жена да си мисли, че е единствената и незаменима. Но едновременно с това, мъжете Близнаци могат да твърдят, че са лудо влюбени в избраните от тях жени, което винаги шокира близките и приятелите им. Но въпреки това те са магнит за жените. Често жените грешат, като вярват, че могат да променят Близнаците. Не е така. Такъв човек няма да се промени – никога! Но, ако срещнат харизматична, упорита и независима жена, която не иска да се омъжи за него на всяка цена, то мъжът Близнак може да остане с нея доста дълго време.
Трябва да внимаваме много с тези три зодии – могат да съсипят живота ниИма зодиакални знаци, които наистина носят ангелски души и са известни със своята доброта, искреност…Mar 21 2019skafeto.com

ВОДОЛЕЙ
Те наистина са верни само за себе си и трудно се доверяват на друг. За такива хора е много трудно да разбереш дали те обичат или не. Да, мъжете от тази зодия са много красиви и нежни гаджета, но много внимавайте. Може като нищо след години връзка да научите, че е имал или има и сега любовница.. И да – такива мъже са наистина впечатляващи и привличат големия интерес от противоположния пол, но дори и присъствието на деца не може да ги задържи на едно място.

Ако децата на Водолея се появят твърде рано – те дори могат да се откажат от тях, защото не чувстват желание да се натоварят с това бреме. Дори и да започне да живее с някого, след известно време той ще изчезне без разбираема причина, ще измисли много бизнес пътувания и какво ли още не. Затова не се опитвайте да измислите начини да задържите такъв мъж. Просто го приемете такъв, какъвто е.

СТРЕЛЕЦ
Мъжете от тази зодия не са против семейството, но постоянно отлагат този въпрос за най-доброто време. Те са доста небрежни в ролята на съпруг или глава на семейството. Ето защо жената ще трябва да поеме главната отговорност върху себе си – и за вземането на решения, и за живота им като цяло. Но, внимавайте – мъжете от зодия Стрелец може да откаже да легитимира връзката или дори да се отдалечи от семейството, ако му се стори, че животът е загубил предишните си цветове.

За да стане верен спътник на Стрелеца – жената ще трябва да положи усилия, за да гарантира, че ежедневието им е много позитивно, разнообразно и дори забавно.. Но не всяка свободна жена ще изтърпи такъв „гост” във връзката си. Ако любимият ви, който е зодия Стрелец, започне да ревнува, то той много бързо ще си намери куп причини бързо да промени приоритетите си и ще намери друга любов за себе си. Той не обича да оправя нещата и няма да тича след жена. Просто изчакайте момента, докато се появи друга любов.Очите на тези три зодии никога не могат да скрият истинатаВсеки един зодиакален знак си има своите характерни черти, които определено го отличават от останали…Mar 20 2019skafeto.com


loading...