macrovector @freepik

Всеки от нас има различно развита интуиция. Има хора, при които тя е много силно развита и те могат на сто процента да разчитат на нея. Оказва се, че до голяма степен силата на нашата интуиция зависи от зодиакалния знак, под който сме родени.

Ето кои са зодиакалните знаци, които имат най-силно развита интуиция според класацията на dnes.bg.Това са най-лошите и подли зодии – пазете се от тяхДокато някои хора са добри до наивност и в повечето от ситуациите, в които попадат, си патят адски м…May 10 2019skafeto.com

Рак
Раците просто не могат да подтиснат чувствата и емоциите си, да останат безизразни и да не реагират. Чувствителни са, затова и усещат прекрасно чувствата на другите. Дори да стоите с празен поглед, да не правите физиономии и гримаси, да не показвате емоции, те ще разберат какво мислите и как реагирате вътрешно.

Везни
Тези зодии гледат на нещата без предразсъдъци и не се влияят от другите. Затова интуицията им е много правилна и те могат да разчитат на нея – изграждат я самостоятелно. Везните винаги са били свързвани с баланса и разумната преценка. Чуват всяка гледна точка, всяко мнение, разсъждават спокойно, не са предубедени. Дори когато имат различно мнение, ще изслушат и това на опонента и няма да са пристрастни.

Скорпион
Когато Скорпион ви погледне в очите, имате чувството, че той чете мислите ви, вижда душата ви и разбира всичко за вас. За тях сте като отворена книга, а и магнетичният им поглед може да омагьосва. Като водни знаци, имат изключително силна интуиция и разгадават мистериите веднага. Докато някои зодии предпочитат да избегнат истината, ако тя наранява, то Скорпионите са като програмирани да търсят истината.Кои са двете най-ефективни зодии в зодиака?Има някои хора, които са много по-активни и дейни от други. И такива личности с лекота можем да наре…May 9 2019skafeto.com

loading...