зодии да изневеряват

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В живота на всеки може да се случи да бъде изкушен да изневери на половинката си, а причините за забежката да бъдат индивидуални. Това не пречи да ги разгледаме според спецификите на зодията, пише DarikNews. Ето какво кара различните зодии да изневеряват:

Овен
Те толкова добре знаят как да изразяват чувствата си пред партньора си, че изневярата им (ако бъда разкрита) идва като гръм от ясно небе.

Телец
Ако Телците се почувстват несигурни, ще потърсят сигурността при някой от противоположния пол, на когото имат доверие.

Близнаци
За тях комуникацията е изключително важна и затова изневярата им би се дължи на липса на искреност и откритост от страна на партньора.

Рак
Ако Раците се почувстват отблъснати или неразбрани, веднага биха потърсили емоционална близост другаде.

Лъв
Лъвовете не се затрудняват да сложат граница между любовта и страстта, затова им е лесно да изневерят, без да чувстват вина после.

Ето кои са трите зодии, без които светът не би оцелялСпоред астролозите светът е балансиран, защото в него присъстват представителите на всички зодиакалн…Jul 15 2019skafeto.com

Дева
Въпреки че Девите обикновено са моногамни, те могат да се отклонят от правия път, ако се почувстват несигурни и недооценени.

Везни
Ако Везните твърде много време не получават нищо в замяна, биха нарушили обета си. А везните са толкова чаровни, че това никак няма да им е трудно.

Скорпион
Ако не са удовлетворени от връзката си, биха изневерили с човек, с когото вече са създали дълбоки отношения, например добър приятел или бивше гадже.

Стрелец
Много Стрелци трупат богат списък от любовни партньори, преди да решат да създадат сериозна връзка. Но веднъж решат ли да улегнат, те стават верни и безкомпромисни.

Козирог
Биха изневерили само ако партньорът им вече ги е предал и искат да отмъстят или да се почувстват по-добре.

Водолей
Ако партньорът им ги предаде или злоупотреби със свободата си, той би отвърнал със същото.

Риби
Рибите биха изневерили, ако партньорът им спре да ги оценява и не отвръща на жестовете им със същата страст, която те притежават в големи количества.
Тези три зодии имат свръхестествени възможностиВсеки зодиакален знак си има типични, уникални черти, които го отличават от останалите. Именно тези …Jul 20 2019skafeto.com