Казват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво се крие в душата му.
Астролозите обаче са на мнение, че спрямо това под какъв знак се е родил човек, носи определена характерност на погледа му, разкриват от Vesti.bg.

Овен
Представителите на тази зодия имат имат пронизващ поглед. В него винаги ще забележите една характерна устременост, сякаш всеки момент ще се втурнат във война (словесна, мисловна, емоционална, реална) или поне ще хукнат да прескачат препятствия.

Телец
Телците имат изразителни очи. Погледът им е открит, топъл и „земен“. Такова нещо като да прочетеш смущение в него – не. От пръв поглед внушават сигурност, добронамереност и спокойствие.

Близнаци
Близнаците притежават буден, игрив и неуморен поглед. Той е видимо закачлив и кокетен. Спецификата в очите им се забелязва най-вече когато се смеят.Кои са трите зодии, които ще изживеят щур летен флирт този сезон?Лятото е на крачка от нас, а температурите вече са съвсем адекватни за излежаване на плажа с коктейл…Jun 7 2018skafeto.com

Рак
Родените под този зодиакален знак имат сериозен поглед, понякога чак намръщен. Очите им са хубави и дълбоки, но в тях често се чете тъга, носталгия и предпазливост.

Лъв
Лъвът има магнетичен поглед. Очите на представителите на тази зодия отразяват светлината, приличат на „котешки“. Могат да се разпознаят по това, че повечето пъти буквално те гледат отгоре надолу, едновременно с великодушие и осъзнаващи собствената си важност.

Дева
Девите имат прекрасни и по детски наивни очи. Погледът им е изразителен, открит, прям и „чист“. Не случайно са най-фотогеничният знак.

Везни
Те имат замечтан поглед. Вроденият вътрешен финес им придава миловидно и топло изражение. Отличителната усмивка (красива, широка и с трапчинки) ги дарява с характерна красота.

Скорпион
Те имат „стоманени“ и притеглящи очи. Фиксиращ, проницателен поглед, който не може да бъде смутен. Но пък нерядко смущава сериозно отсрещната страна. При една „визуална“ битка, Скорпионът е този, който ще издържи докрай.

Стрелец
Стрелците се отличават с „искри“ в очите. Живи, будни, игриви, търсещи, забавляващи се, нерядко насмешливи. Това е знакът на светлооките хора.

Козирог
Козирозите имат втренчен поглед. Сякаш непрекъснато ви претеглят от – до. При тях най-често можете да засечете т.нар. „психопатски“ поглед – твърд, непроницаем, нереагиращ на външни дразнители.

Водолей
Имат разсеян поглед. Добряшки, приятелски, вдъхващ доверие. Често изглеждат отнесени, оставате с впечатлението, че се реят из други светове. След Стрелец това е другият знак на светлооките хора.

Водолей
Имат разсеян поглед. Добряшки, приятелски, вдъхващ доверие. Често изглеждат отнесени, оставате с впечатлението, че се реят из други светове. След Стрелец това е другият знак на светлооките хора.
Трите зодии, които ще имат най-много късмет през юни: Ето къде най-често ще каца птичето на щастиетоНов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юни с прекрасно време и началото на летните емоци…Jun 5 2018skafeto.com


loading...