конфликтна ситуация

Всеки от нас поне веднъж е попадал в конфликтна ситуация. Те не са особено приятни, нито пък ни носят позитивни емоции, но са неделима част от ежедневието ни. По тази причина е добре да знаем как реагира всеки в подобни моменти, за да знаем какво да очакваме и да бъдем по-търпеливи, когато това се налага.

Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите винаги водят до натрупване на стрес в тялото, предават от actualno.com. Но как различните хора се справят с конфликтните ситуации? Някои се затварят в себе си, други са готови на всичко, за да докажат, че са прави, а трети просто избягват конфликти на всяка цена. Оказва се, че зодията има голямо влияние щом стане въпрос за спорове и конфликтни ситуации. Ето как всяка една зодия реагира:

1. Овен
Никога не биха признали грешката си. Те държат проблемът да бъде решен, но не биха направили компромис и не биха се извинили. Спорят, докато опонентът не се признае за виновен. С тях се спори изключително трудно.

2. Телец
Те предпочитат да избягват подобни ситуации, но ако е неизбежно ще се постараят да намерят решение на проблема и това да се случи по възможно най – мирния и спокоен начин. Те не обичат конфликтите и се стараят да предотвратяват спорове на всяка цена.

3. Близнаци
Доста са избухливи и агресивни. Когато са ядосани са непредсказуеми. Близнаците са способни да прибегнат дори до физическа агресия. Възможно е да изсипят купища обиди срещу вас. След това съжаляват за стореното, но обикновено е късно, защото думите им са наранили човека.

4. Рак
Раците са изключително избуливи. Обикновено предпочитат да решат проблема спокойно, но не винаги успяват. В повечето случаи не успяват да контролират гнева си. Сърдят се, но им минава бързо.

5. Лъв
Не са способни да приемат факта, че е възможно да имат някаква вина за проблема. Те избухват лесно и спорят до последно. Не биха прибегнали до физическа разправа, но определено са доста груби, когато са ядосани.

6. Дева
Те са много критични към околните и когато са ядосани използват това. Не приемат чуждата критика. Успяват да убедят събеседника си, че не е прав, защото използват доводи и доказателства в своя защита, когато спорят.

7. Везни
Рядко влизат в кофликт. Според тях е по – редно да замълчат. Сългасяват се с чуждото мнение, дори да не го споделят, защото не искат стават част от конфликта.

8. Скорпион
Царете на драмата, които не се притесняват да спорят. Те са наясно, че всеки се страхува да влезе в спор с тях, защото са агресивни. Малко хора могат да се справят в спор със Скорпион.

9. Стрелец
Палят се много бързо и са способни да обиждат опонентите си много грубо. Доста са агресивни, по – добре не спорете с тях.

10. Козирог
Нямат желание да влизат в спорове, но ако все пак им се наложи са доста избухливи. Крещят, чупят, блъскат. Като цяло всички разбират, че са ядосани.

11. Водолей
Те успяват да запазят самообладание, а това често вбесява опонентите им. Имат остър език и успяват да наранят всеки с думите си. Спокойствието им по време на спор е изумително. Те не повишават тон, оставят думите им да се справят със ситуацията.

12. Риби
Те са изключително чувствителни и предпочитат да не влизат в спорове, защото обикновено след това се чувстват наранени. Ще се разсърдят, но бързо дават прошката си.
Адски точна поговорка за всяка зодияЗодиите се различават по някои особености на характерите на представителите им. По тази причина за в…Oct 17 2019skafeto.comДевизът на всяка зодияЗодиите ни отличават един от друг, но и ни сближават в определени поведенчески модели. Дори и скепти…Oct 11 2019skafeto.com


loading...