https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

ФБР води статистика за престъпниците според рождените им дати. Оттам Бюрото прави заключение кои зодии е най-вероятно да извършат престъпление. Знаците са класифицирани според склонността им към криминални прояви и убийство. Ракът води класацията като най-опасен, следван от Скорпион и Стрелец.

Овен
Афектират ли се – край!
Ако нещо изобщо се знае за Овните, то е че тези хора са напълно луди! Това е петият най-опасен знак в зодияка. Импулсивни, нетърпеливи и агресивни – тези им черти се отразяват и на характера на престъпленията, които извършват. Повечето им убийства са в резултат на афект. Гневът на Овена избухва като супернова, но бързо прегаря. Разумните хора стоят далеч от Овена, когато е в такова настроение. Неразумните понякога биват убити. Пример за особено опасен и луд Овен е Адолф Хитлер.

Телец
Силата им е като обирджии
Всеки, който е наясно с огромната самоиндуцираща се мощ на титаничния гняв на Телеца и който е бил обект на неговата мъст, разбира, че четвъртото място в тази класация на най-опасните зодиакални знаци му е присъдено напълно справедливо. Но принципно Телците не са убийци. Тези любители на лукса и материалните блага по-често извършват финансови измами и обири. Това естествено не се отнася за повечето Телци, които са напълно почтени хора. Просто такава е статистиката.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Aug 2 2018skafeto.com

Близнаци
Отегчават жертвата до смърт
Всички злословят, че Близнаците са двулични и на тях не може да се разчита. Но в статистиките на ФБР те са посочени като най-безопасният зодиакален знак. Не защото са благи овчици или пък прекалено миролюбиви. Близнаците просто не приемат никого достатъчно сериозно, за да си направят труда да го убиват. А и тяхното оръжие е друго – те предпочитат да отегчат до смърт жертвата, вместо да си цапат ръцете с кръв.

Рак
Ревността ги прави опасни
Ето го и него – най-опасният знак в зодиака. Раци са най-големите психопати и най-свирепите убийци. В измамно благата им гръд тупти не сърце, а бомба с часовников механизъм, тъй като са патологично злопаметни, а и не виждат нищо лошо в този факт. Обикновено престъпленията, които извършват, са убийства на страстта. Според всички описания те са любвеобилни, нежни и раними. Посягат на нечий живот най-вече от ревност, защото се чувстват пренебрегнати или неразбрани.

Лъв
Престъпления от суета
Изглежда ви свиреп и готов на всичко, за да се наложи? Не се подвеждайте по царствения му вид. Всеки Лъв е просто голямо коте с грива. Макар и да са раздразнителни и понякога избухливи, представителите на този Огнен знак са сред безопасните добряци в зодиака. Те са амбициозни и суетни, но не и убийци. За тях експертите на ФБР отбелязват, че дори да извършат убийство, ще го направят в опит да привлекат вниманието върху себе си.

Дева
Не страдат от угризения
Дълбоката хуманност на Девата понякога си взема отпуск и оставя нещата на произвола на пороците, присъщи на този Земен знак. Макар че звучи абсурдно, праволинейните Деви имат някои малки морални недоимъци. Като например това, че не изпитват никакво угризение, когато трябва да се извърши измама или кражба. Особено, ако основният потърпевш им се вижда несимпатичен човек. От статистиките на ФБР се разбира, че Девите рядко прибягват до убийство.

Везни
В пристъп на гняв нападат
Те обичат умереността, красотата, правилата. Накратко казано – Везните са благи душици и определено не са зодията, родила най-много психопати. Но запомнете едно нещо: не се съмнявайте в авторитета им, нито в правотата на това, което твърдят, колкото и абсурдно да изглежда. Няма смисъл да се влиза в спор с Везна, понеже тя, подобно на котката, не пада по гръб. Ако настоявате на правотата си, може да провокирате гнева й. А когато са гневни, Везните стават опасни.

Скорпион
Манипулативни садисти
Повечето серийни убийци са родени през ноември. Така че част от тях са Стрелци, а останалите – Скорпиони. Родените под този знак престъпници са смели, безскрупулни и манипулативни садисти. Освен като психопати и убийци, те нарушават закона и по други начини – с големи финансови схеми, измами или обири. За лошотията на Скорпионите се носят митове и легенди. Дори е учудващо, че са на второ място, а не на първо в тази класация.

Стрелец
Неуловими крадци
Третият най-опасен знак в зодиака е веселият, наивен Стрелец, който гледа на света с широко отворени очи. Стрелците са човеколюбиви и незлобливи създания. От техните редици рядко излиза убиец, но когато това стане, не си играят да трепят жертвите една по една, а го правят масово, като Пабло Ескобар и Сталин. Стрелецът по душа е тиранин и затова не бива да му се дава власт. Стрелци са и най-опасните крадци – изобретателни и неуловими.

Козирог
Образец на търпеливост
Мнозина психопати и серийни убийци, заловени от федералните агенти, са родени под знака на Козирога. Да, Козирозите са образец на търпеливостта и самоконтрола, но понякога им е трудно да се въздържат да убиват хора. Подобно на тенджера под налягане със запушен вентил, те не могат да изпуснат парата. Натрупват напрежение, докато в даден момент атмосферите им станат повечко и… Бум! Той се оказва следващият главорез, за когото ще чуете по новините.

Водолей
По-често са жертви
Трябва много да се постараете, за да вбесите Водолей дотам, че да е готов на убийство. За тях справедливостта е едно от най-важните неща – такова, за което си заслужава да се воюва. Затова е малко странно, че в статистиките са вторият най-миролюбив знак в зодиака. Водолеите по-често са жертви на престъпление, отколкото престъпници. Един от най-големите им грехове е ужасният им егоизъм.Трите зодии, които вдигат грандиозни скандали: Проверете дали сте сред кошмарите на околнитеТЕЛЕЦ
Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определ…
Aug 1 2018skafeto.com

Риби
Режат гърло с ножа за хляб
На седмо място са емоционалните, жертвоготовни и любвеобилни Риби. Те може да са фантазьори и да живеят в паралелната реалност, но определени събития ги връщат временно в действителността. Представителите на този знак могат да убиват по много начини – да речем, като грабнат ножа за хляб и прекълцат с него гърлото на неверен любовник. Къде по-опасни са Рибите в ролята на кукловоди. Примерно като един от най-известните злодеи, родени под този знак – Осама бин Ладен.


loading...