Винаги говорим за онези зодии, на които им върви в любовта и за онези, които са най-големи късметлии. Но е факт, че има и хора, които не се чувстват толкова комфортно, когато става въпрос за чувства и имат чувството, че не им върви в любовта.
Днес ще ви представим кои зодии не са особени късметлии, когато става въпрос за любов и на какво се дължи това.
В никакъв случай не значи, че те нямат да срещнат любовта никога, но просто може би изпитват затруднения или се чудят защо все попадат на неподходящи – е, днес ще разберете как да обърнете късмета си.Каква кола ти подхожда според зодията? Ето кой е най-подходящият „втори дом“ за тебВ днешно време автомобилът на градския човек е като негов втори дом – това важи колкото за господата…Jul 9 2018skafeto.com

ОВЕН
Всички знаят за пословичния инат на Овните и той се проявява и в любовта и ги спъва доста често. Те не отстъпват лесно, не обичат да правят компромиси и това е най-голяма им пречка по пътя към пълноценната връзка.
ВЕЗНИ
Те просто никога не знаят какво искат, вечно са в колебание и това им изиграва много лоша шега, защото хората около тях започват да губят търпение и преценяват, че не си заслужава да правят усилия за някой, който не показва достатъчно желание.
КОЗИРОГ
Козирозите не обичат да показват чувства, но в същото време са много ревниви и не обичат да делят онова, което смятат за свое. Това в повечето случаи дразни хората около тях, защото се чувстват притиснати.
Източник edna.bgПерфектният уикенд според зодията: Как да прекараме почивните дни, за да се заредим с приятни емоцииЗа всяка от 12-те зодии има определени характеристики относно кариерата, относно любовта и личните к…Jul 9 2018skafeto.com

loading...